Instagram'da biri karşılıklı SFS dedi. SFS ne demek?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Instagram SFS ne demek?
Sosyal medya kullanımının artması ile birlikte birçok sosyal medya terimi ortaya çıktı. Genel olarak İngilizce olan bu kelimeler sosyal medyada kısaltma olarak kullanılır. Mesela #tb "Throwback" yani geçmişe yönelik paylaşım anlamına gelir. Bunun gibi sosyal medyada kullanılan bir diğer kısaltma ise SFS'dir.
SFS açılımı nedir, ne demek?
SFS açılımı "Shoutout for shoutout" yani karşılıklı paylaşım anlamına gelir. Çok takipçisi (follower) olan hesaplar Instagram'da paylaşım yaptığında genellikle yorumlarda "gt" - "geri takip" - "beğeniye beğeni" yorumları görürsünüz. karşılıklı olarak hesapları popülerleştirme diyebiliriz bu işlemlere.
Genel olarak kendi profilinin reklamını yapmak isteyen kişiler tarafından yapılır. Takipçi sayısı yakın olan sosyal medya hesapları birbirlerinin profillerini paylaşır. Böylece organik ve ücretsiz bir şekilde iki taraf içinde reklam olur. Eğer SFS yapmayı düşünüyorsan karşı tarafın takipçisi ile senin takipçi sayının yakın olmasına dikkat etmelisin. Bir de karşı taraftaki takipçilerin sahte değil gerçek olup olmadığına bakmalısın.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Shot For Shot sanırım. Foto için Foto gibi geldi bana
00 Yorumla
- +1 yıl
Share for share yani karsilikli hesaplarinizi profilinizde paylasip reklam yapiyosun
10 Yorumla
Screenshot for Screenshot
Karşılıklı reklam amaçlı20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Bu kelimedeki asıl amaç ise karşılıklı daha fazla takipçi kazanmak ve yine güçlü hesaplardan takipçi çekmektir. Bu tür gruplar mevcut ve düzenli olarak sayfa paylaşımı yaparak organik hesap kasıyorlar. Sosyal medyada büyümek istiyorsanız eğer sizler de bu tür gruplarda yer alabilir ve profil paylaşım desteği alabilirsiniz.
00 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum Fakat Salaksin (?)
30 Yorumla Hikayelerinizde birbirinizi önermek gibi
10 Yorumla- +1 yıl
takip diyecekmiştirde yanlış demiştir :)
00 Yorumla Fotografa atiyosun karsilikli
00 Yorumla- +1 yıl
Bende bilmiyorum ya kullanmıyom zaten asdf
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar