Kişilik & Karakter Sıcakkanlı insanlar mı? soğukkanlı insanlar mı daha sempatik? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sıcakkanlı Soğukkanlı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sıcakkanlı insanlar mı? soğukkanlı insanlar mı daha sempatik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merhaba, tabii ki sıcakkanlı insanlar bana daha sempatik gelir yani soğukkanlı olmak da elbette güzel bir özellik ama her zaman da öyle kalmamalı bir insan bence. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. değişir önemli olan karakterini sevmem benim 1 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Soğukkanlı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, tabii ki sıcakkanlı insanlar bana daha sempatik gelir yani soğukkanlı olmak da elbette güzel bir özellik ama her zaman da öyle kalmamalı bir insan bence.
değişir önemli olan karakterini sevmem benim
Soğukkanlı
Neden