Dikkat çekmek için soğuk ya da sıcak olmaya gerek yok. Karşı taraf neyden etkilenmek istiyorsa, kimisi soğuk insanı merak eder dikkat çeker, kimisi sıcak insanı. Ben soğuk insanı daha dikkat çekici buluyorum😬
Samimi, sıcakkanlı insanlar daha çok dikkat çekerler. Sempatik bir yapıları da vardır. Böyle insanlar tanınmak isterler genelde.
Kendime gelecek olursam uzaktan bakıldığında tam bir soğuk nevale gibi dururum. Sadece sevdiğim ve yeterince tanıdığım insanların yanında oldukça rahat, neşeli ve samimi olabiliyorum. Herkes ile anlaşabilecek yapıda biri değilim.
Sanırım soru KS, ye göre sorulmuş bu yuzden şöyle dile getireyim KS de sıcakkanlı samimi insan dikkat çekmez soğuk olan her daim dikkat çekicidir.. gerçek hayata benim dünyamda yaşadığım yerde ise Vay babom vay gözüm diyen insan her daim öndedir.. ben öyle gördüm öyle büyüdüm çevremde de sevilme nedenim bu yuzdendir..
Soğuk insanlar genelde dikkat çekiyorlar. Çünkü hal ve hareketleri, fikirleri, tavırları insanların zoruna gidecek düzeydeyse fark edilir. Öbür türlü bir insanın sıcak, sempatik, samimi hareketleri insanın yüreğini ısındırdığı için bu konuda benim tercihim hep bu olmaktadır.
Biliyorum. Benim de çok başıma geliyor. Bu yüzden temkinli davranıyorum. Mesafemi korumak zorundayım. Her şeye bir şekilde göğüs gerebilirim ama bir insanda yanlış anlaşılmak ve o ön yargı, işte bunu toparlamak çok zor oluyor.
O zaman şunu yapacaksın. Bir insana en çok koyan şey: onu görmezden gelmektir. Suçlu olan kişi bu durumda daha da saldırır. Sen kendinin haklı olduğunu biliyorsan ve bir kişi dahi bunu biliyorsa Allah'da şahidin olduğu için başın dik olsun. Herkes kendi imtihanındadır. Kedere düşme, bu zamana kadar nasıl dayandıysan yine dayanırsın.
Yapı olarak dışarı karşı tutumum soğuktur daha doğrusu mesafeli ama tanıdıklarımla gayet sıcakkanlıyım. Soğuk insanlar daha dikkat çekiyor sanki kibirli olarak algılandıkları için halbuki alakası yok gereksiz samimiyetlere girmiyoruz hepsi bu.
Alakası yok ama işte gereksiz samimiyetlere girmeyince garipsiyorlar neden soğuksun neden böylesin gibisinden. Yorumun tamamen beni yansıtıyor katılıyorum 👏👍
Benim dikkatimi soğuk insanlar çeker. Ama insanlarda tam tersi😂 Ben çok samimi insanlardan hoşlanmam açıkçası, hele herkesle öyleyse. Ama uzak ve mesafeli insanlar ilgi odağımdır.
Soguk olan millete yüz vermez, tersler diye dikkat çeker Sıcak kanlı olan da her önüne gelene yapışıyor diye dikkat çeker şahsen sıcak kanlı oldugumu düşünüyorum fakat bazen soğuk kanlı olsam daha iyi olurdu diye düşünüyorum. her iki şekilde de zor :)
Soğuk bir insanım, dışarıdan öyle göründüğümü söylerler, tanıdıktan sonra yanılıyorlar ama ne kadar duygusal ve sıcakkanlı olduğumu vurguluyorlar bu kez. Sıcakkanlılar daha dikkat çekici bana göre.
Bence soğuk insan daha çok dikkat çeker. bir kere merak uyandırır, gizemlidir. Sıcak insanın içi dışı bir olduğu için ve herkesle her şeyi konuşabileceği için pek gizemli olmaz. Bence merak uyandıran kişi daha çok dikkat çeker.
yerine göre. Esrarengiz soğuk, nadiren gülümseyen insanlarında ayrı bir havası vardır. Enerjisiyle insanı güneş gibi ısıtan, tebessüm ettiren insanında.
Sıcak kanlı ve samimi insan her zaman daha önce dikkat çeker , çünkü onun enerjisi daha yüksektir. Soğuk olan daha ağır dengeli olmaya çalışan bir enerjiye sahiptir. Onları tanımamız biraz zaman alır.
Soğuk kanli biri daha çok dikkat çeker ya köşede vir muhabbet dinler ya da herkesle ayni ortamda bulunmaz bu daha çok kendini ayrıştıran biri olduğu için dikkat çeken olur