AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hacı senin kendine saygın yok millet napsın seni sen ilk önce kendini adam yerine koyacaksın ona göre yaşayacaksın
Tabi canım yarın tuvaletçilikle işe başlıyayım kendimi sevmekle acun gibi hissetmekle.
tuvaletci olmak zorunda degilsin tek meslek o mu
Evet lise terkim benden artık çöpçü bile olamaz o kafa da yok artık.
neden terk ettin ki
Kafam basmıyor lise bile yok bende yapamıyorum işlem mişlem sizin gibi alengirli değil beynim böyle olunca herşeyden vazgeçersin birey olmadıkdan sonra
açıktan okumaya devam etseydin cabalasaydin yapardin bu ara kendini bu kadar hafife almasaydin keske
Kafam basmıyor matematik fizik geometri coğrafya kimya diyorum işlemleri yapamıyorum diyorum açıkdan oku diyor.. Ailemde kim lise bitirmiş. sosyofobi denen bir şey var herhalde ailenin de getirdiği pozisyonla beraber sıkıysa yerimde sen ol çabala ne hayal ediyorum ki ne amacım beklentim var ki bir şeyden. ben kendimi biliyorum sağ gözüm şaşı yüzde 20 görüyor sol kulağım işitme engelli duymuyor boyum kısa sesim çocuk ölsem sorumluluk alamam kendini hafife almasaydın diyorsun.
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun ne diyeyim ki
Allah kalp krizi Kanser versin diyebilirsin belki
Sana illa sosyallik olacak de mi
Allah sana hastalik versin diye niye dua edeyim kardeşim? sosyallik onemli tabiki yalnizlik en kotu sey zaten
Ha yaşayan ölü olmuşum ha gerçek ölü ölsem az çile çekerim dua et. senin gibiler zaten sosyalik olmasa ölür. derdimden anlamaz. belki ben yalnızlık seviyorum
Yalnızlık sevsen böyle bi soru sormazdin
Sevsem de sevmesemde sorarım asla yapmadığım şeyler için soru sorarım ne var bunda
iyi ne halt yapiyosan yap bro
Sana hava hoş
Kardeşim kendini kafesin içine kapatma pozitif bak hayata
Tamam yarın çöpçü tuvaletçi olayım gelsin sosyallikler her haltı bende yaşıyayım 2012 yılından beri böyleyim sanki yeni bir şey elimde mi sanki
herkes senin yerinde mi pozitif baksın
Kaç yaşındasın
29 ve 16 yaşından beri böyleyim başkaları gibi hayat telaşı özgürlük sosyallik bol para iş meslek okul üniversite arkadaş sevgili uzun boy araba gezmek hiç bir şey yok ve olmayacak.
Tuvalet mi temizleyim diyorsun bari boşa geçen amanında açıktan okul okusaydın sadece internet üzerinden sınavlara girecektin şu an daha rahat iş yapardın
hiç bir meslek olmaz benden diyorum açık da okusam kapalı da okusam sonuç aynı bende ders işlemler yapacak beyin yok ailede tek lise mezunu adam var mı diye sorsana. ben anlamam sınav kpss öysss felan. hayalim amacım mı var da rahat iş yapayım pardon.
Peki çalışıyor musun ne yalıyorsun
Ne yapıyorsun pardon
evde internette takılıyorum 2012 yılından 16 yaşından beri başkalarının hayatını izliyor yiyor içiyor çekiyor yatıyorum yıl 2025 ve yaş 29..
Lise mezunu adamsın kardeşim devlet işine filan girsen rahat iş verebilirler
Ne lise mezunu lise 1 terkim diyorum ilkokul mezunu. önce şunu anla benim neyde gözüm varda iş para diyorsun
Yani sonsuza kadar yatıca mı şu an ailenden mi geçiniyorsun
Yakında kalp damar kanser hastalıkları başlar ruhumu teslim ederim zaten evet yatmaya devam 2049 yılına kadar 54 yaşıma kadar
Alayına gider diyosun
Yangındaki insanlar gibi yapcak bir şey yok başka seçenek yok
Bende aynıyım artık umrumda değil
İnandım
İster inan ister inanma awq
gözü görmeyen kulağı duymayan boyu kısa sesi çocuk lise 1 terk şişman dişleri dökük boynu bükük sendin galiba
tedavi ol
Senin Allahın Abd den 1 trilyon psikolog bile tedavi edemez SOSYAL ÖZGÜVENLİ Yapamaz bayan çok bilmiş.
Nasıl geçiniyoun
Evde ne yemek varsa
Engelli misin?
Değilim sosyofobi bağımlıyım
Ailene de yük olmuş olmuyo musun böyle
Öbür türlü de kendime yüküm.
Başkalarına yük olmaktan iyidir
Nah iyidir bende çöpçü bile olacak kafa yok
Sen bile kendinle böyle konuşuyorsan diğer insanları düşünemiyorum
herkes ben gibi yaşayan ölü mü
Sen kendi kendini böyle yapmışsın
Brad pitt mi olacaktım
Yakışıklı olunca her şey iyi mi oluyo sanıyosun
mesele yakışıklılık değil birey olmak
benden herhalde 29 yaşında 1.90 boyunda mühendis jip evli mutlu çocuklu beklenmiyordu herhalde
Sen zaten bireysin, farkında değilsin
Tabi canım bireye bak çöpçü bile olamayacak potansiyelde
Çöpçü bile deme çok iyi kazanıyorlarmış 😂😂
Artık benden tuvaletçi dilenci bile olmuyor hani o dedim yeryüzünde meslek yok bana. mesleğim keloğlanlık recep ivediklik yapmak serbest meslek kebap yani. Dna mda yok kodum bozuk
Hayatında hiç çalışmadın mı
29 Yaşına Kadar Hayır çünkü hiç bir şeyden beklentim amacım hedefim olmadı anlatabildim mi.
Böyle nasıl bi ömür geçecek, sırtından geçindiğin kişiler elbet bi gün gidecek
Bilmiyorum gittiği yere kadar ben obezim dişlerim dökük iş yapacak kafada değilim internet pc bağımlısıyım düşünmüyorum sonunu gittiği yere kadar. bekar 50 yaşında abim var 20 sene de o götürür. bende çalışacak işe girecek o yürek istek yok cumhurbaşkanlık bile versen.
Hakkında hayırlısı olsun o zaman
Hayırlısı Ya kalp krizi ya da kanser inş.