Lise terkim kendimi sevmiyorum ve parayla bir işim yok beklentim hayalim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
her yer tırım tırım çalışacak adam arıyor. lise mezunusun bir de, az k**ını kaldır da kendimi nasıl geliştirebilirim diye düşün. buraya 12 senedir çalışmıyorum yazmakla bir yere varamazsın. elin ayağın tutuyor, maşallah kafa da zehir, bir çılgınlık yapıp ilanlara bakabilirsin, kariyer. net’e gir bak bakayım.
Bende kendimi lise 1 terk asgari ücret iş kendini küçümseme ezikleme depresyon gibi şeylerle tırım tırım kaynıyorum. Lise mezunu değilim iyi oku. İş para ne işime yarayacak sayın hanımefendi ne hayalim var
adam akıllı bir işte çalışmak için önce lise mezunu olman lazım, açıktan bitir liseyi, daha çok yolur var gibi duruyor ama her tünelin sonu aydınlığa çıkar. eğer ki “iş para ne işime yarayacak?” diyosan da evinde yata yata eskittiğin telli koltukta yaşlanarak öbür tarafı boyla hiçbir şey başaramamış biri olarak.
yolun*
Benim 7 kişilik Ailede kim lise mezunu olmuş anlasam liseden miseden 2012 de bırakmaz depresyona girmezdim zaten. Bizden geçti... Sende evlen çocuk yap araba keyif çat öl git
yav kardeşim kendi için bir şeyler yapmak isteyen bi insan kalkıp bir işin ucundan tutar çabalar en azından. demek ki sen halinden memnunsun ve bunun için hiçbir gayrette bulunmuyorsun. eskimiş telli koltuğumda bi b*k beceremeden geberip gitmektense sondakini yapmak kulağa daha hoş geliyor.
İşte kendine bir şeyler yapmak isteyen adam. SOSYOFOBİ Denen bir şey bilmem hiç kulağına geldi mi. 12 yıl dile kolay. size çok güzel gelen sosyallik para iş aşk ilişki arkadaş gezme sosyallik belki de bana korkunç geliyor olamaz mı. Aynen Ama kadınların sadece kadın olarak işe yaradığı gerçeğini de değiştirmiyor.
Sen telli yatak odanda bir şeyler becer bacım
sen de erkek olarak, ilk defa bi işe yarayabilirsin kardeşim. 😉 sen de erkekliğini kullan işin ne?
Ben erkeklik adamlık bireylik özgüven sosyallik öyle mi kargalar bile güler buna. Hiç bir amacım hayalim beklentim yok kendimi sevmiyorum sosyofobi var diyorum
sende bi tek sosyofobi değil kadınfobi var gibi kardeşim. iyiliğin için belki bi anlığına hırslanırsın diye yazılar yazıyorum gelmiş kadınlar sadece kadın olarak işe yarıyor bilmem ne cart curt diyosun. yaptığın iş mi arkadaşım benim? kendine amaç edin, beklenti edin. kendini neden sevmiyorsun? ne alıp veremediğin var benliğinle? geçmişinde bu sorunlarını tetikleyecek bir şey yaşadın mı peki? yoksa kendini bildin bileli böyle misin?
Dediklerine imrenmem gaz gelmez ancak hakaret gelir ben sevmem öyle şeyler. hiç bir amacım yok beklentim de yok bir insan ve hiç bir şeyden yok yani ne yapabilirim hevesim yok. sesim tipim boyum karakterim istediğim gibi değil Dünyanın d sini hayatın H sini bilmiyorum Araba sürmek ehliyet almak kızla sevgili olmak yabancı ülke görmek Atatürkün dünyaya gelmesi gibi İhtimal. neyim yok ki. Evet yaşadım karakterim sosyalliğe uygun değil. kabuğuma çekildim 2012 yılından beri HAYAT BENİ YUTTU HER ZAMAN EZİĞİM. 16 Yaşından beri.
sende düşündüğümden daha fazlası var gibi. ne var 2012 yılında? ne oldu 2012de? ne yaşamış olabilirsin ki?
Liseyi herkes gibi yapamadım 16 yaşında bırakmak zorunda kaldım ve hayatın kanuna uyum sağlamayacağımı anladım her açıdan ve içime gömüldüm depresyondan şimdi cenazem çıkar o zaman almadım herşeye yabancı geri uzak kalacağımı herkes böyle mi lise bitirir aklı çalışır üniv gider istediğin mesleği yapar çok para kazanır sevgili yapar evlenir ilişkiye girer araba sürer pasaport çıkartır sorumluluk alır kokmaz de mi hayata karışır. BENDE ÖYLE DEĞL.
psikolojik destek alman lazım. iyiliğin için, sana hasta falan demiyorum yanlış anlama. psikolojinin bozuk olması hasta olduğun anlamına gelmez. önce benliğinle barışıp sonra harekete geçmen lazım. ama bunun için de para lazım önce.
Gittim kaç kere en son psikologa gittim belediyenin 30 ekimde 10 ay oldu geri dönüş yapmadım antidepresan içmedim istesemde ÖZGÜVENLİ SOSYAL OLAMAYACAĞIMI BİLİYORUM. Altımda araç yok gidemem üşendim içimden gelmiyor zayıflık para kadın kız arkadaş gezme sosyallik anlıyor musun gelmiyor başkaları ne halt yaşarsa yaşasın. Ben ancak ölürsem kendimle barışırım.
Dünyaya 1 kere geliyorsun onda da Esir Hayat Yaşamak zorundasın.
Yaşın kaç tam olarak ne yapıyorsun sürekli evde misin çalışmama sebebi nedir ailenin maddi durumu çok mu iyi Bunları bilmek lazım
28 Yaş. bilgisayarda intrnette 2012 yılından beri her gün evdeyim. kendimi sevmiyorum hiç bir hayalimde yok amacım da yok paraya ihtiyacım yok. ailenin durumu kötü
Ailenin durumu kötüyse paraya Neden ihtiyacın yok Ne yiyip içiyorsun seni sorgulamak ya da suçlamak derdinde değilim Seni anlamaya çalışıyorum ve dahası nasıl bir çocukluk geçirdin hayatının ilk 10 yılı yani çocukluğunun ilk 10 yıli nasıl bir çocukluk geçirdin
İhtiyacım yok hayalim yok araba ev almıcam evlenmicem gezmicem bir şey almıcam. yalnızlık içe kapanan çocukluk geçirdim. lise 1 terk plantoniğim 2 çocuklu bir anne bense hayatın kendisinden kaçan odasına çekilen. 16 yaşına kadar normal.
Peki Başka kardeşin var mı senin Tek çocuk musun Annenin babanın durumu nedir eğitim seviyesi nedir senin için bir çaba sarf ettiler mi psikolog ve benzeri gibi yerlere gittin mi
5 erkek kardeşiz 4 abimle de küsüm. baba öldü anne ev hanımı. hepimiz ilokul 8 mezunuyuz. gittim fayda görmedim bana bir doktor 9 milyon abdli profesör bile bir araya gelse seni sosyal özgüvenli yapamayız dediler.
4 abin ne iş yapıyor peki onlar da evdeler mi evlenip bir yuva kurabildiler mi Onların bir işi gücü var mı
Çöpçü hepsi 2 si evde
Kendi işlerini mi yapıyorlar Yani çöp mü topluyorlar yoksa belediyede mi Çöpçüler
Kilolu bilgisayar başından kalkmayan çocuk sen misin
Aman efendim İltifat ediyorsunuz