Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben baya geç
kaldım ama nasip bazı şeyler diyosun
14 Yorumla- 29 gü
Evet nasipten öte yol yok...
- 29 gü
Aynen sağlık olsun gerisi önemli değil..
En İyi Cevaplar
- 29 gü
O geçkalmışlık hissi hıç bıtmıyor ki sureklı yenilenen bırşey bende
12 Yorumla- 29 gü
Herkesde var bu durum sanırım son zamanlarda..
- 27 gü
Eic için teşekkürler 🧚🏼♀️☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 29 gü
İçimde yaşayamadigim ukte kalan o kadar çok şey var ki oyuzden birşeylere hep geç kalmış hissi zaten hep vardı ve halada var hayatım oyuzden keşkelerle doludur 🥺
23 Yorumla- 29 gü
Keşkelere yer yok ama yarayı büyütür uzun ara demişler seninki o misale benziyor maviiş o yüzden hayırlısı olsun diyelim 🙏
- 29 gü
Aynen öyle herşeyin hayırlısı diyelim teşekkür ederim 🙏❤️
- 29 gü
Rica ederim🙏
s
29 gü30 ne ki sen bir de 40'a gelince gör. Sanki yıllar beşer beşer atıyormuş gibi geliyor artık. Her şeyin hayırlısı en güzel olsun.
00 Yorumla- 28 gü
Bende tek bir his var "Daha yeni başlıyoruz!" Yaşa bakmaz bu işler, karaktere bakar her zaman 😎✌️
10 Yorumla - 29 gü
Bana gelmişti hoş yıllar geçti hala kendimi 29 saniyorum
İşin sakasin 20 ler bitip 30 lara gelince anlamaya başlıyorsun hayatı kaybettiklerini büyüdüğünü 40 lara gelince soyle bir arkana bakıp iyi ki dememen için tam zamanı
17 Yorumla- 29 gü
Katılıyorum çok doğru 👍 ama her yaşın kendine göre bir hayat anlayışı oluyor bence 30 dan sonra anlıyorsun aslında daha net hayatı.
- 29 gü
Her yas güzeldir her mevsim gibi kendinle barışık oldugun oldugun sürece yasin bir önemi yok önemli olan hissettiğin yaş zaten
- 29 gü
Evet her yaş mevsim misali aslında önemli olan insanın ta kendisi bencede
- 29 gü
🤝🤝🤝 kesinlikle katılıyorum anlatmak istediğimde bu zaten yoksa yas nedir ki
- 29 gü
Yas bir sayı ama sanki yaş geçtikçe bu diyardan göçmeye bir adım daha yaklaşıyor gibi hissediyorum 😔✌️
- 29 gü
Sen öyle diyorsan biz ölelim
- 29 gü
Yok hep beraber yaşayıp gidecez sonunda zaten 🫢🤣
Yaklaştım bende 30 yaşına geç kalmışlık değilde acaba yaşlanıyomuyum diye bi tedirginlik olmuyo değil 😂
29 Yorumla- 29 gü
Yanii ama böyle yavaş yavaş sanırım yaşlanıyoruz hayat nasıl akıyor geçiyor anlamıyorz valla...
- 29 gü
Ama üzgünüm yaşlandın bizimle elendin🤣🤣🫢🫢
- 29 gü
Artık 30sun üzgünüm🤣🤣
- 29 gü
Bende biliyorm ama 1 sene sonra artık bu kervana katılacaksın üzgünüm ama hatırlatıyım dedim🤣🤣🫢
- 29 gü
Evet sen aynı yaşta kalacak gibi konuştun ben düzelteyim dedim artık az kaldı sabret yaşlanıyorsun🤣🤣😂
Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Hep vardı bu yaşıma gelince daha da arttı be hemşo 🚬
25 Yorumla- 29 gü
Valla bu aralar bendede oluyor be hemşo🚬🚬
- 29 gü
Gidemiyor hemşo ben sıkıntılı bu aralar
- 29 gü
Aynen öyle hemşomm
- 29 gü
Yok her yaş ayrı güzel umrum olmaz sağlık olsun yeter bana 😂😂😂🥰🥰🥰🥰🥰
13 Yorumla- 29 gü
Herşeyin başı sağlık gerisi önemli değil 🙏
- 29 gü
Aynen öyle deyip birbirimize moral vericez😂😂😂😂
- 29 gü
Bu hayat moral vermeye pek müsait olmuyor bu zamanlarda maalesef..
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bi kaç ay önce yaşıyordum bu durumu kendimi felsefeye verdim şimdi kafam rahat 🤣🤣🤣
15 Yorumla- 29 gü
Felsefeye de çok verme kendini kafayı yersin
- 29 gü
🫢🫢
- 29 gü
Ne gibi değişiklikler yapıyosunuz söylede bilelim🤣🤣 yok ben depresyonda değilim bende depresyona girmem girsem bile hemen düzelirim açarım bir oyun havası kendime gelirim🤣🤣🫢🫢
- 29 gü
O yaşları geçtim geç kaldığım herhangi bir şey yoktu, yok.
17 Yorumla- 29 gü
O zman geç kalmadıysanız bu iyi bişey yaş dışında tabii
- 29 gü
30 lar en güzel yıllar berko 40 i sevmedim🤭
- 29 gü
Yok bence 25 li yaşlar güzel 30 Lara gelince kendimi yaşlı hissediyorm aslında meloo sen 40 diyon aboww bu nasıl bir şafak😂🫠
- 29 gü
Kendinin farkında olduğun en güzel yaşlar 30 lar, 25 ler daha deli dolu geliyor bana. Hiç deme ne çabuk geldim bilemedim 🤭
- 29 gü
Bu doğru 30 lu yaşlar olgunluk olduğu yaşlar bence kendimin farkındayım. Ama şöyle bakıyorum kendimden küçükler ula benden kuşak olarak farklı ve hayatı baya dolu götürüyolar gibi geliyor bana bilmiyorm 😂 o değilde sen baya bizden de beter yaşlanmısısn👐🫢
- 29 gü
Daha avare bi nesil kuralsız ve uçarı oldukları aşikar. Çocuklarımla yaşlanıyorum saglik olsun nevdiyelim yaşımı da alıp gideyim🤭
- 29 gü
Nesil bozuk ama biz onlardan olmadık çok şükür. Aman işin sonunda zaten göç edip gidecez kimse çivi çakmıyor ya dünyaya 🫢
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. her şey olması gerektiği gibi ilklerde 30lara girdiğimde yaşlanıyorum diye kafaya takardım ama artık yaşlı halimide seviyorum
10 Yorumla- 29 gü
Hemde nasıl çok geç kalmış gibi hissediyorum her şeye kendi kendime sorguluyorum
10 Yorumla - 29 gü
Daha gelmedim gelince muhtemelen ölmüş olurum
24 Yorumla- 29 gü
Öyle düşünürsen negatif hayat geçmez
- 29 gü
Negatif değilim aksine pozitif birisiyim gerçekten ama öyle hissediyorum
- 29 gü
Ama hissininz negatif düşünceye sahip olduğunuzu gösteriyor bu konu hakkında
- 29 gü
Evet bu konuda öyle
s
29 güYok en güzel yaş bence 30 yaşlar
210 Yorumla- 29 gü
Bencede ama artık 20 li yaşlar ne ara geçti diyorum bazen 🤣
- 29 gü
Zaman çabuk geçiyor hayat akıp gidiyor 😂
- 29 gü
Yıl oldu 2025 biz inceden yaşlanıyoruz loo😂🫢
- 29 gü
Daha bende beyaz yok kardeşim var mı sende 😂
- 29 gü
Bende de yok beyaz ama bakıyorım günümüz gençleri bizden hızlı be kardo olm biz mi geç kaldık diyorum 🤣🤣
- 29 gü
GDO olduğu için onlar erken gelişiyor yok biz geç kalmadık normal gidiyoruz
- 29 gü
Bizim nesil daha oturaklı şimdiki nesil herşeyi düzensiz ve çarpık düzende gelişiyorlar bu daha kötü bence ama bizim kuşak gibi en son nesil gibiyiz düzende
- 29 gü
Yani şimdiki nesil hızlı yaşama cabasinda
- 27 gü
Evet hızlı giden hızlı sona gider reis
- 27 gü
Genelde öyle olur hep
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Geç kalmışlık hissi hiç yaşamadım. Dolu dolu yaşadım hep.
00 Yorumla- 29 gü
Hayır. Dolu dolu yaşadım bu hayatı. Hedefler ve isteklerim doğrultusunda yaşamaya devam ediyorum.
00 Yorumla 42 yaşındayım hiç böyle düşünmedim geç kalmışlık vs hangi konu olursa olsun
00 Yorumla- 29 gü
Amaaan boş ver sonunda sağ çıkamayacağız zaten
11 Yorumla- 29 gü
Oda doğru yalan dünya zaten..
- 27 gü
Ben daha 28 deyim bazen öyle hissediyorum
10 Yorumla - 29 gü
Herkesin hayat ve ritmi yolu başka
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayir öyle takıntılarım şimdi de yok
10 YorumlaZam zaman evet sorgulama oluyor
10 Yorumla- 29 gü
Gelince yazarım
11 Yorumla- 29 gü
Gelene kadar daha çok var
- 29 gü
Sktret ta çivi mi çakacaz sanki dünyaya
11 Yorumla- 29 gü
Doğru dedin kral
- 27 gü
Herşeye çok geç jaldjm
04 Yorumla- 27 gü
Umudum da pek yok açıkçası giderek her şey kötüleşiyor
- 27 gü
Hayırlısı olsun
- 27 gü
Hayırlısı ve iyisi olsun artık
- 27 gü
🤲🤲🤲
- 27 gü
30 yaş sendromu yaşadım 😂
00 Yorumla m
29 güTarzımı o gün temiz olan kıyafet belirliyor
03 Yorumla- 29 gü
Yanlış cevap ben kıyafet sormadım yaş ile ilgili sordum ama yinede siz bilirsiniz😉
- 29 gü
Yanlış soruya cevap vermişim çünki. Eski telefon maharetli benim
- 29 gü
Hımm olabilir... değiştirin kurtulun
Cok sorguluyorum
10 Yorumla- 27 gü
Aynen dayı
00 Yorumla
Detaylı bilgi