Kaldık 30 geçtim saka gibi cok moralim bozuluyor mutsuz oluyorum nedense :( yaş gecmiş sanki hic bir seye hevesim kalmamis eskiden umut dolu neşeliydim sanki herkes düzenini kurmuşta bir ben yolda kalmişim gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Bazen sanki herkes yolunu bulmuş da bir tek sen geride kalmışsın gibi hissediyorsun, değil mi? Ama inan, bu sadece kafanın içinde büyüyen bir his. Ayrıca 30 geç falan da değil, hatta birçok şey için tam da olması gereken zaman. Hayat düz bir yol değil ki.. bazen duraklıyorsun, bazen yön değiştiriyorsun...
Eskiden daha umut doluydum diyorsun, belki de o umudu tekrar yakalaman gerekiyor. Kendine baskı yapma, herkesin temposu farklı. Sen geç kalmadın, sadece kendi hikayenin temposunda ilerliyorsun. Biraz nefes al, belki de en güzel günlerin yeni başlıyor.🙏🏻🌷
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 767 cevap paylaştı.
1 yılGeç degil tabii ki yolun yarısı bile değil. Rakamlara takılma.
20 Yorumla
1 yılAynı şeyi şu an ben 26 yaşında hissediyorum. Amacım moralini bozmak değil yanlış anlama ne olur. Ancak bunda kendini kabahatli görme. Ülke koşulları çoğu insana böyle hissettiriyor. Çoğu insanın neşesi mutluluğu yok. Ülke gündemi yorucu, iş barışı yok, yaşam koşulları berbat vs. 26 yaşındayım halen düzgün bir mesleğe sahip değilim. Evimi alamadım arabam yok vs. Ama çabalıyorum biraz birikim yapıp buradan kaçabilmek için. Şimdilik hayalim bu.
Şu aşamada ne yapabileceğini ihtimallerle bir kağıda yazmanı tavsiye edebilirim. Bu şekilde bir çıkış yolu bulabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik çokta mükemmel bişey değil evlenenlerde ayrı mutsuz
111 Yorumla
Soran1 yılEvet bosanmalar hat safhada
Cevap sahibi1 yılÜzülme. ne iş yapıyorsun
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun ne ya maaşa ortak mı olacaksın
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 ya işi gücü yerindeyse istedigi heran evlenenilir ama çalışmayan bir bayansa yaş ilerledikce sıkıntı
- 1 yıl
Aynı şey erkekler içinde geçerli
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 tamam sensin
Soran1 yılSakin olun yav bu cümleyi ben yazdim sanmiştim 😂
- 1 yıl
Tamam sen üç kuruşla 30undan sonrada iş görürsün
Soran1 yılNe oldu şimdi bana salladin?
- 1 yıl
Sana demedim
Cevap sahibi1 yıl@Esrademir3593 sinirlendin
Yapay Zeka Cevapladı
İrem ben, psikolojiye sevdalı bir Çanakkaleliyim. Sana şunu söyleyeyim; yaş dediğin sadece kafamızdaki bir numaradan ibaret. Kendini başkalarıyla kıyaslayınca mutsuzluk denizinde yüzmen kaçınılmaz oluyor. Hayatın insana ne zaman ne getireceğini bilemezsin, o yüzden kendine acımayı bırak ve bir şeylere sarıl. Küçük adımlar atarak bu hissi değiştirebilirsin, nefes alıyorsun, bu bile başlı başına en büyük fırsat. 🌱
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
119Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılgeç değildir tabi ki de
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Selam
Bedeninize iyi bakarsanız sağlıklı beslenirseniz yaşınız fazla bile olsa çocuğunuz olabilir
Yani çoğu bayan bu sebeple üzülüyor
Ama napıcaksınız anlaşamicanız biriyl3 evlenip hayatınızıda karartamazsınız dimi?
Geç kalmışlık hissi çoğu insanda vardır
Ve özelikle sizin için dua edicem
Lütfen daha fazla bunu kafaya takmayın
Cunki insana beden sağlığı kadar akıl ve ruh sağlığıda lazımdır
İnşallah açılır yollar sizin için 🤲
11 Yorumla
Soran1 yılEvet diyorum ki böyle kötü evliliktense bekarlik iyi kimi görsem evliliğinden sikayetci
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç biri şey için geç değil.. 39 yaşında işinden istifa etmiş şehrini evini defistirip
Başka bir şehirde herşeye 0 dan başlamış biri olarak diyorum bunu.. Sanıldığı kadqr zorda degil bir şey.. İnsan bir hedef belirleyip önceliği kendine verdiğinde bir çok şey çok kolay oluyor... :))
30 Yorumla
1 yılNiye geç olsun tamam aynı hisleri bende yaşıyorum ama şu var bastonu elimize almadık daha, akışına bırak 23 yaşında mezara koyduğum kardeşimin de hayalleri vardı umutları vardı gençti allah aldı bizden ölümün tek gerçek olduğu bu dünyada hiç bir şeyi kafana takmaya değmez nasibimizde ne varsa onu yaşarız sıkma canını her şey düzene girer.
48 Yorumla- 1 yıl
Başın sağolsun
- 1 yıl
@Zamanın_izinde Dostlar sağolsun
- 1 yıl
🤗🤗
- 1 yıl
@Zamanın_izinde ☺️
- 1 yıl
@Sevgirella başınız sağolsun Rabbim sizlere sabır versin mekanı cennet olsun
Soran1 yılBaşiniz sağ olsuun :((
- 1 yıl
@İstanbulllu3441 dostlar sağolsun, amin kardeşim sağol allah razı olsun.
- 1 yıl
Dostlar sağolsun😔
1 yılLütfen böyle düşünme dışarıdan düzen kurduğunu sandığınız insanın hayatını yaşamıyoruz kimsenin içini bilemeyiz herkesin zamanı farklıdır
21 Yorumla
Soran1 yılOrasi öyle tabiki
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu duygu hepimizde oluşuyor baktığın zaman haklı da sayılabilirsin ancak herkesin saati farklı bir rakamda.
14 Yorumla
Soran1 yılSimaan cok bilindik sanki taniyorum 😁
- 1 yıl
Kalu beladan belki de tanisikligimiz
Soran1 yılGercekten ya sanki sasirdim
- 1 yıl
😊 olur öyle ruhlar tanisiktir
1 yılSize bir AzizFilozof sözü : ne yapacağını bilmediğin zaman ya hiçbir şey yapma ya da ne istersen aklına ne gelirse YAP. zaman mekan mesafe ölüm, böyle şeyler yok. Yeniden başka bedende doğacağını hatırla mutluluk gelecek sana teşekkür ederim 😊💌 bak ben erkeğim 1.56 boy 45 kilo zayıf işsiz güçsüz ama hayatı akısına bıraktım. Kendini kasarsan hayatta seni kabzeder) enerji frekansları sana sen hayatı bırakınca gelir. Sen sordun bende cevapladım. Asla bilgi taslamıyorum asla. Bunları söylemek şahsen benim vazifem. Sizler mutlu olun Aziz'de mutlu olur. Hepiniz kardeşimsiniz
00 YorumlaÇevremizdekilerle bazen kendimizi kıyaslar karşılaştırırız bu normaldir ama pek doğru değildir. Sorumluluklarımız farklı, düşünce yapılarımız farklı, herkesin kendi yolculuğu ve zamanlaması vardır. Ayrıca hayat bir yarış değil kendi benzersiz hikayemizi yaşıyoruz
00 YorumlaAslında geç olan hiç bir şey yok, senin 30 yaş dediğin nedir ki? Aslında sana geç kalmış hissini veren duygu belki de bunca zaman boyunca yaşamış olduğun olumlu olumsuz yönde etkileyen yanlış duygular kişiler ve tecrübe yüzünden böyle düşünüyor olabilirsin. Ama belki de en güzel kararlar vereceğin dönem olduğunu unutma, herşeyi Allah'ın izniyle olur o yüzden sıkma canını her şey olacağına varır.
00 Yorumla
1 yılhiçbir şey için geç değildir hayatı güzelleştirmek bizim elimizde belki fazla bir şey yapamayız ama yaşanabilecek kadar güzel kılmak bizim elimizde o yüzden çabalarınızın boşa olduğunu sanmayın elinizden geleni yapın değişimi göreceksinizdir bütün güzellikler sizinle olsun
00 YorumlaYaşı sorun etmek çok saçma geliyor bana geliyor ya. Hayatını yaşa gitsin fazla düşünme işte ya.
Neye geç kaldın Allah aşkına söylesene bi merak ettim.30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılEskisi gibi her şey gönlunce olsun mutluluğun daim olsun Inşallah 😉
13 Yorumla
Soran1 yılCümlemizin inşallaah 😊
- 1 yıl
İnşallah 🥰
- 1 yıl
Yüzünden gülücük Kalbinden sevgi eksik olmasın yüreğin daima umutlu olsun eğer birgün ağlarsan o da mutluluktan olsun 🥰😉
1 yılHayır, "yeniden başlamak" en güzel his. Yaş sadece bir rakamdan ibarettir.
00 Yorumla
1 yılBunu hissetmeyen yok ama belki erkenden yaşayıp mutsuz olacaktın her şeyin zamanı vardir
30 Yorumla
1 yılValla bende aynısını düşünüyorum herkes evlendi barklandi çocuğu var ben evde kalmış gibi hissediyorum kimse de yok
10 Yorumla
1 yılBi yaştan sonra hayal kurmayı bırakıp gerçekte elde olanlara bakmaya başlıyor insan. Yalnız değilsin, aslında diğer yandan hiçbir şey için de geç değil. Sadece yaş aldığın için risk almaya cesaretin yok eskisi gibi
00 Yorumla
1 yılBence öyle düşünme insan her yaşın acemisidir. Hayatına güzel şeyler kata biliyor olgunlaşmak ve seçmek hatalardan maksimum derecede arınmak. Güzel bir yaş aslında erbabına rastlarsan daha da güzel olur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılYaş alınca değil, ne zaman bu düşüncelere girince o zaman yaşlanırsın. Ben de 32 yaşındayım, hiç bir şey için geç kalmış hissetmiyorum. Bugüne kadar yaşadığım başardığım şeyleri düşünüyorum, mutlu ölüyorum.
00 Yorumla
1 yılAynı duyguları yaşıyorum son zamanlarda hep böyleyim pişmanlık
10 Yorumla
1 yılNormaldir. Zaman zaman ilgili yaş gurubundan herkes böyle düşünür
10 Yorumla
1 yılÇünkü olman gerektiğin yerde olmadığını düşünüyorsun, başkası ile kıyas yapıyorsun vs vs
10 Yorumla
1 yılBu işler belli olmaz ama artık benimde çok ümidim yok
10 Yorumla
1 yılAynı şeyleri hissediyorum inanır mısın. Her şeye geç kalmıslık. Zaten geçmişim de boşluk
13 Yorumla- 1 yıl
Şimdi bi de işe git böyle hayata hevessiz
- 1 yıl
İşi olmayan ben peki 😄
- 1 yıl
İnan iş o huzuru vermiyor (
1 yılAsıl 30 yaşından sonra olgunluk ve hayatı yaşama hevesi başlaması lazım. Olgunluğun verdiği özgüvenle tüm saçmalıklardan uzak durup mentalini korumalısın
00 Yorumla20 ile 25 arası elimi sallasam ellisi ya dediğin zamanlara say artık. O zaman öyle demiyordun. gencim güzelim hepinizi cebimden cikaririm derdin hatirlarsan
010 Yorumla- 1 yıl
Ben 26 yaşındayım ve herseye geç kalmış gibi hissediyorum. Bu yaşa kadar sevgilim bile olmadı ve kimseye de o dediğini demedim. Keza geç kalmisliklarim da sadece sevgili meselesinde değil. Herseye karşı geç kalmışlık.
Ne saçmalıyorsun? - 1 yıl
@Burcgurmesi oturarak birşeylerin degismesini beklemek dünyanın en büyük ahmakligidir der susarım.
- 1 yıl
@llılılull devam.
- 1 yıl
Bu dayının yorumları hep böyle hangi kızdan red yediyse artık kuyruk acısı var
- 1 yıl
Belli oluyor dayı
- 1 yıl
Ayı babandır
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. 😂😂😂 sakinnn daha yeni başlıyoruz şekerim en verimli en keyifli yaşlardasın tadını çıkar elindekilerle takılma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de bi 20 li yaşlarda hiç evlenmem ne olacak vs diyordum yaş 30 oldu pişmanım hele işin gücün oturmamışsa bana evinde fazlalık gibi oluyorsun
11 Yorumla- 1 yıl
Yaş kaç ki?
Gizli Üye(30-35)1 yılDeğil. Ben sıfırdan başladım, boşandım bir oğlum var işe girdim düzen kurdum mutluyum çok şükür yaşım 30 adım atmaktan korkma harekete geç.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılöyle üdşünme. insan 30 dan sonra kendine geliyor.
en güzel yaşlar 30-45
daha hayat yeni başlıyor00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
m 1 yılBence yine de gençsin. Çok takarsan en iyi zamanlarını kötü gecirirsin olacağı varsa olur herseey boş ver
00 Yorumla Al işte hayata 1-0 geriden başladın hiç oldumu daha 30 yaşındasın farkında mısın? Silkelen çabuk kendine gel!
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben de 36 yaşındayım herşeye geç kalmış hissediyorum hâlâ bir hayatım yok ailemle yaşıyorum işsizim bekarım asosyalim gençliğime dair hiçbir şey yaşayamadım hayatı hep kaçırdım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılAhfkdjfk 30dan sonraki herkeste oluyor o ya bende de olmuştu ama 32de gamsızlık ekleniyor galiba üstüne
00 Yorumla Kimse düzen vs kurmadi hepimizi benzer durumdayız sadece zaman artık çok hızlı ilerliyor bunu farkettik
00 YorumlaBepenmiyonuz geleni evlilik düşünen insan seçiçi olmaz kriter neler şeffaf olalım
015 Yorumla
Soran1 yılNe sacmaliyosun evlilik icinde evlenilmezz yani
Soran1 yılTurşu senin anandir once bi haddini bil fakir ve cirkinsen suclusu ben değilim sevimsiz defool 😉
Soran1 yılAyy hoşttt hoştttt
- 1 yıl
@llılılull ezik seninki
- 1 yıl
@llılılull burada ağlayan sizsiniz evlenecem diye anıran kadın düşmanı değil senin gibi ors lara düşmanım🤣
- 1 yıl
@llılılull çüş
- 1 yıl
@llılılull evde kalacaksın anıra anıra boşala boşala ülkeyi sel götürecek
- 1 yıl
@llılılull ors sizin sülale sen çıkmışın miras gibi nesilden nesile devam ediyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu yüzden hayatın dibini sıyırın elalemi düşünmektense çünkü hepimiz ölümü tadacağız nihayetinde.
10 Yorumla
1 yılAsıl yaşam 30 undan sonra başlıyor zaten.. Endişeniz yersiz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok sıkılıyorsun. Gez dolaş. Daha önce yapmadığın bir şeyler yap
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHer şey için değil de bazı şeyler için belki...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılEvet bendede oluyor sanırım bizim kuşağin bu yaşlara geldikden sonra geç kalınmışlık hissi geliyor.
00 Yorumla O bendede oluyor ya daha 30 a var biraz daha ama çok yaşlı hissediyom niyeyse
00 YorumlaNiye geç olsun yaw😃 erkenden evlenenleri görünce Yok kardesim geç değil.
00 Yorumla
1 yılBazen bende evlenmek için geç kaçdığımı düşünüyorum yaşım 29
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hiç bir zaman geç değildir. Herkesin zamanı farklıdır.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı. Benim gibi 40 a gelince iyice ihtiyar moduna geçersin o zaman 😂
00 Yorumlaneye göre geç ama? hangi konuda böyle hissediyorsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı.
1 yılGeç değil niye geç olsun insan en ummadığı zamanda çiçek açar
00 Yorumla
1 yılBence yanlış düşünüyosun esas olay 30dan sonra başlıyor :)
00 Yorumla
1 yılAmaan ömrümüz sayılı. Her şeyi akışa bırak ve anda kal. boş ver takılmaya değmez.
00 YorumlaSıkma canını toplu bir şekilde.. belkide bütün güzellikler seni bekliyordur kim bilir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir hisse kapılmana hiç gerek yok hiçbir şey için hiçbir zaman geç değil.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSenin ikinci bahardan haberin yok belli oldu 😅😂🤣🤣
00 Yorumla
1 yılBu konularda psikolojik yardım alabilirsiniz.
00 Yorumla
1 yılDeğik, bazı akılları almışsındır, ve enerji var. tam zamanı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç bir şey için geç değildir
Ben 32 oldum 🥳🙈🌱 okul / atama / iş derken00 YorumlaHayat 40 tan sonra başlar demiş bir psikolog 😊
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılbelki de bu kadar daha hayat yaşayacaksın o güzden geç kalınmış bir şey yok
00 Yorumla
1 yılher yaşın ayrı bir güzelliği var tadını çıkarmaya bak
00 YorumlaBu çevre baskısından kaynaklı bi durum bence ! Aynı şekildeyiz
00 Yorumla
1 yılBende ayni düşünceler deyim valla 28 yaşındayım daha askere Mayıs'ta gideceğim
03 Yorumla- 1 yıl
Yapicak bir şey yok belki hayırlısı budur zaten bedelli yapma imkanım vardı kendi isteğimle gidiyorum alkol vs baya hayatımı alt üst etti belki bu yaşta gidince hayata bakışım daha olumlu yönde degisir
- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Geç kalmışlık hissi yaşıyorum. 30'dan sonra her şey için geç mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler