Kızlar Bir Adım Öne Kadin olmak nasil bir duygu? (Sayfa 2) benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadin olmak nasil bir duygu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Soğukkαhve Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Keske erkek olsaydım diyorum ben erkek olmak daha iyi bence 0 0 Yorumla
portakallikek78 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl sürekl takip edilmek izlenmek herşey için herkesten izin almak birçok konuda zayıf kalmak 0 0 Yorumla
Yuksel92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Hersey esit olsaydi bu sorun olmazdi. Ama sorun iste. Asagidaki bayan arkadas herseyi aciklamis 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Berbat! Hele bazen... Ama iyi yanları da var sanırım... Örneğin istediğimizi giyebiliriz ama binlerce eksisi de var... 0 0 Yorumla
Dolcesdolce Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl süs püs erkek beğendi beğenmedi derdi filan kilo aldımmı diyet yapıyım kadınlık bu işte :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğmadan önce seçme şansı verilseydi erkek olarak doğmak isterdim 2 0 Yorumla
Ahzan Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bazen keşke bir cezve olsam diyecek kadar bıkıyorsun her şeyden. 1 3 Yorumla benbircezveyim +1 yıl Cezve olmak inan o kadar zorki ben cezve oldum ama hayatimda yok oldu bazen herseyi bilmek insani yoruyor arkadasim Yorumla Ahzan +1 yıl Doğru, cezve olmak da zor sürekli ateş üstünde gelen geçen bir şeyler koyuyor kimse sormuyor ki bu cezve taşar mı diye. Yorumla benbircezveyim +1 yıl Aynen ama surekli eldesin ama senin kalbini soran yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl berbat :( şu an sevgilimi meraktan ölcem bir kadın ancak bu kadar önemser 0 0 Yorumla
Kleesandra Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Aslında güzel bir duygu. Ama keşke erkek olsaydım dediğim zamanlar da var... 1 0 Yorumla
seks_cadısı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl kadın olmak çok zor bunun çocuğu var işi var saçı var başı var makyajı var ohho bide namusu var 2 0 Yorumla
macaronia Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl bilmiyorum. bu da bir görüş, değil mi :D 1 0 Yorumla
Nickimkocayakaçtı7 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Buz gibi havada donla gezmek gibi 6 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkek olmak özgürlük demek Sorumluluk fazla deyip kaciyosunuz ama inanın özgür olmak çok daha önemli 3 0 Yorumla
nisnis Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Çook şeytani bir duygu voooo evlerden ırak :D 1 0 Yorumla
golgeliklerde Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Kiz olmak cok iyi ya bana gore krallk :) 0 0 Yorumla
falanli Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Niye cinsiyet mi değiştirmeyi düşünüyorsun? 0 2 Yorumla benbircezveyim +1 yıl Yo sordum o kadar Yorumla falanli +1 yıl He öyle desene baştan. Harika bir şey tavsiye ederim kesinlikle. Yorumla
Sarışınnnnnnnnnnnnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl bazen kendim bile ne saçmalıyorum diyorum 1 0 Yorumla
PolonyalıPolyana Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Yine dünyaya gelsem kadın olmak isterdim.. 1 0 Yorumla
johnybravonunkardeşi Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl napacan otur oturdugun yerde :) 1 1 Yorumla AslıTomris +1 yıl Kes Yorumla
ısldayanpparlaklık Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Depresyondan hep bunlar 1 1 Yorumla benbircezveyim +1 yıl Zaten o depresyon benim yol arkadasim oldu bir gitse Yorumla
fall88 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aynı soruyu ben de erkekler için merak ediyorum 3 2 Yorumla bekirbekir20 +1 yıl erkeklik çok zor ya sorumluluk fazla :D askerlik bilmem ne cabası Yorumla ultraslan_96 +1 yıl ayyy evet yaaa bnde mrk edyrm :D Yorumla
_Anastasia_ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Mutlu degilim, çünkü çüküm yok 0 3 Yorumla _Anastasia_ +1 yıl @CeycesNe diyor bu :/ Yorumla Ceyces +1 yıl Saçmalamış ;) Yorumla _Anastasia_ +1 yıl Teşekkür ederim :) ♥ Yorumla
J_O_S_E Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl bir eksiklik hissediyolardır o kesin :D 2 2 Yorumla ultraslan_96 +1 yıl kopmalık :D :P :D Yorumla J_O_S_E +1 yıl Kopmalik dedigin gulme anlamindami yoksa seymi:D Yorumla
gitarist__98 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl İgrenc. Keske erkek dogsaydim 0 2 Yorumla Gotham +1 yıl Nedenleri alalım. Yorumla gitarist__98 +1 yıl türkiyede yaşıyorsun en basiti. bir bak? Yorumla
TersKız Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 580 cevap paylaştı. Zarif bir kuğu olmak gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Keske erkek olsaydım diyorum ben erkek olmak daha iyi bence
sürekl takip edilmek izlenmek herşey için herkesten izin almak birçok konuda zayıf kalmak
Hersey esit olsaydi bu sorun olmazdi. Ama sorun iste. Asagidaki bayan arkadas herseyi aciklamis
Berbat! Hele bazen... Ama iyi yanları da var sanırım... Örneğin istediğimizi giyebiliriz ama binlerce eksisi de var...
süs püs erkek beğendi beğenmedi derdi filan kilo aldımmı diyet yapıyım kadınlık bu işte :)
Doğmadan önce seçme şansı verilseydi erkek olarak doğmak isterdim
Bazen keşke bir cezve olsam diyecek kadar bıkıyorsun her şeyden.
Cezve olmak inan o kadar zorki ben cezve oldum ama hayatimda yok oldu bazen herseyi bilmek insani yoruyor arkadasim
Doğru, cezve olmak da zor sürekli ateş üstünde gelen geçen bir şeyler koyuyor kimse sormuyor ki bu cezve taşar mı diye.
Aynen ama surekli eldesin ama senin kalbini soran yok
berbat :( şu an sevgilimi meraktan ölcem bir kadın ancak bu kadar önemser
Aslında güzel bir duygu. Ama keşke erkek olsaydım dediğim zamanlar da var...
kadın olmak çok zor bunun çocuğu var işi var saçı var başı var makyajı var ohho bide namusu var
bilmiyorum. bu da bir görüş, değil mi :D
Buz gibi havada donla gezmek gibi
Ota boka alınıyorsun işte bu hormonlarla böyle bişey :)
Erkek olmak özgürlük demek Sorumluluk fazla deyip kaciyosunuz ama inanın özgür olmak çok daha önemli
Yanlış yoldasin , erkek olmak iyidir :)
Cezve olmak nası bir duygu?
Çook şeytani bir duygu voooo evlerden ırak :D
erkek olmak istemezdim, :)
tarifsiz ancak yaşanılılası br duygu
Kiz olmak cok iyi ya bana gore krallk :)
Anlatmak cok zor. Yasamak daha kolay..
Sanslı olsaydım erkek dogardım :)
Niye cinsiyet mi değiştirmeyi düşünüyorsun?
Yo sordum o kadar
He öyle desene baştan. Harika bir şey tavsiye ederim kesinlikle.
bazen kendim bile ne saçmalıyorum diyorum
Kadın olmak erkek olmaktan çok daha zor..
Anlayamazsınız 😇😇😄😈
karmaşık ama senin kadar karmaşık değiliz :)
Yine dünyaya gelsem kadın olmak isterdim..
Peki erkek olmak nasil bir duygu? 😀
Erkeği reddetmek bence
napacan otur oturdugun yerde :)
Kes
Depresyondan hep bunlar
Zaten o depresyon benim yol arkadasim oldu bir gitse
Anlatılmaz yaşanır :)
Muhteşem bir his. Toplum baskisina aldirmassan
Aynı soruyu ben de erkekler için merak ediyorum
erkeklik çok zor ya sorumluluk fazla :D askerlik bilmem ne cabası
ayyy evet yaaa bnde mrk edyrm :D
iste gecen miden bulaniyo falan
kadın olmak bir ayrıcalıktır :))
Zor yahu, tüm acıyı biz cekiyoruz.
Regl sancısı olmasa fena değil
Çok güzel iyi ki kadın olmuşum diyorum
Bu ülkedeysen hele berbat
Mutlu degilim, çünkü çüküm yok
@Ceyces
Ne diyor bu :/
Saçmalamış ;)
Teşekkür ederim :) ♥
bir eksiklik hissediyolardır o kesin :D
kopmalık :D :P :D
Kopmalik dedigin gulme anlamindami yoksa seymi:D
Şu zamanda kötü malesef
Sözüm geciyor, güzel bir duygu
Cok tatli cok sirin bir duygu :)
Güzel ama zor yanları var
Anlatilmaz yasanir xd
Eğlenceli :) makyaj moda ne arasan var
Erkek olduğum için çok mutluyum. YEHHUUU SEKSSS
İgrenc. Keske erkek dogsaydim
Nedenleri alalım.
türkiyede yaşıyorsun en basiti. bir bak?
Zarif bir kuğu olmak gibi
Kendini kadın gibi düşün anlarsın
o biçim duygu
şarjı bitmeyen telefon gibi bir duygu :D
Guzelsen guzel bence 👍
Hormonlar yüzünden berbat
Siz çiğnemeseniz aslında çok güzel bir duygu
berbat ! adet gecikmesi telaşı özellikle!!!
Bazen erkek olmak istiyorum ama o da zor be