Bayan arkadaslar kadin olmak nasil bir duygu tarif edebilir misiniz
Cevabın nedir?
Ya çok değişik valla bazen herşeyi yapabilcekmiş gibi bazende toplumdan dışlanmış böcek gibi
ayrıcalıkları olduğu gibi zorlukları da yanında getiren cinsiyet hali.
otobüslerde yer verilme sebebi
içeri girip, çıkarken el hareketi ile buyrulma sebebi
sandalyenin çekilme sebebi
anaçlığından dolayı saygı görme sebebi
narinliği dolayısıyla farklı davranılma sebebi
fiziki güçsüzlüğü nedeni ile yardım edilme sebebi
başarılarının hor görülme sebebi
taciz edilme sebebi
geç saatlerde tek başına yürüyememe sebebi
küfür ettiğinde ayıplanma sebebi
iş yerinde çoğu zaman yükselememe sebebi
karşı koyamamasından dolayı dayak yeme ve bununla böbürlenilme sebebi
tecavüz edilme sebebi50 Yorumla
harika bir duygu kraliçe gibi hissedıyorum hemde çok mutluyum kız olduğum için bikere bile erkek olmak istemedım... ^^ ve nekadarda kızların değerı olmasada biz kendimizi degerlı yapmalıyız bu yüzden gurur duyuyorum :)
243 Yorumla- +1 yıl
Ayni dusuncelere sahibim :)
- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılİyiki kadın değilim. Çok şükürler olsun.2 saat makyaj yap, kendini ona buna güzel göstermeye çalış, sonrada kendini kandırıp vay efendim kendimi iyi hissediyoruım bakım yapınca , güzel giyinince de, dedikodu yap, senden daha iyi giyinen varsa onu kıskan ya da senin kocandan zengini varsa gözün onda kalsın. Yazarken bile psikolojim bozuldu. Ne mantıksız işler.
312 Yorumla- +1 yıl
Haaaaaaaaa doğru dünyadaki bilmem kaç milyar tane kadından sadece farklı olan sendin. Çok pardon @DeAmor
- +1 yıl
@Deamor doğruyu soylemek gerekirse bazı konularda hepiniz aynisiniz.
- +1 yıl
Bak ne güzel söylüyorsun
"Bazı Konularda"
Hepsinde değil😏
Hem sana bir şey söyliyeyim mi orda yazdığın cümlelerin Hiç Birisini şimdiye kadar yapmadım inşallah bundan sonra da yapmam. Senin dediğin gibi kadınlar yok demiyorum. Malesef bu tür kadınlar var. Fakat her kadını da bir tutamazsınız.
Ya eğer fazla sert çıktıysam kusura bakma.☺️
Sadece bu tür genelleme yapılmasından hoşlanmıyorum. - +1 yıl
@DeAmor böyle edepli ol canımı ye işte. Adamsın.
- +1 yıl
@Deamor tamam civitma bak ayar etme beni
bugün 1 saatliğine kız arkadaşımın telefonundan ks ye girdim ve soru paylaştım hesabından. bilerek gizli yapmadım ve şunu gördüm;
kadın olmak seks aracı görülmektir. gelen her mesajda erkeklerden ben utandım.81 Yorumla- 1 yıl
demi biz erkeler cehenneme girecek adamlar değiliz cennet hak keza
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
149
Cevap
14Cevap
+1 yıl"Düşen sütyen askın yok. Canını acıtan ağda, cımbız yok. Duştan sonra saatlerce uğraşacağın saçın yok. Karnında taşıyacağın bebek yok. Sancısını çekeceğin reglin yok. Cinsel ilişkiye girsen kaybedeceğin hiçbir şey yok. Tek başına gece dışarı çıksan laf atacak kimse yok. Şort giysen bakacak insan yok..
107 Yorumla- +1 yıl
En en en ennnnnnnnnn iyi gorus :)
- +1 yıl
teşekkür ederim..
- +1 yıl
mukemmel cevap
- +1 yıl
teşekkür ediyorum @purpletiger
- +1 yıl
Duygularıma tercüman oldun...
- +1 yıl
ohanza güzel açıklamaydı tebrikkkk :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 388 cevap paylaştı. Bence cok guzel bir duygu, Anne olurken icinde bebegini hissetme onunla bir bagin olmasi, Erkeklerin cogunu parmaginda oynatma ozelligi, bir goz yasi neler yapmiyo erkeklere ;) Guclu bir kisilin ve karakterin varsa hic bisey elinden kacamaz. Istedin seye eninde sonunda ulasirsin kacinilmaz bir durum bana gore. Tabiki her cinste oldugu gibi zorluklari elbet olacak olmaz diye bisey olamaz. Erkeklerinde zorlandigi seyler var yuklugu oldugu durumlar falan . Ben memnunum kadin oldumdan kisaca
13 Yorumla- +1 yıl
Ya su erkrkleri parmaginda oynatiyosun çok güzel tebrik ederim güzel biseymis gibi soyluyosin onlar eskidendi obsession artik biz kızları oynatiyoruz parmagimozda senin bu soyledigi n güzel biseyse son 1 senedir üstüme basima kıyafet almiyorum sağolsun kızlar bakıp bana
- +1 yıl
Anca kendin gibilerini oymatırsın :D kimmiş o oynattığın erkekler çok merak esiyoorm
+1 yılİnsanlığın adaletin olmadığı, riyakarlıkların, haksızlıkların hakim oldugu bir dünyada ha erkek olmuşsun, ha kadın ne fark eder ki? İster kadın ol ister erkek hepimiz yalan dünyada yaşıyoruz...
Hani bir şarkı var ya. YALAN DÜNYA HERŞEY BOMBOŞ diye bence kesinlikle doğru yazılmış,,,, dünya yalan insanlar yalan...40 Yorumla
+1 yılKadin olmak en gurur verici hemde en zor seylerden biri. Kadin olmaktan gurur duyuyorum cunku annelik vs gibi seyler bize ait. bir cocugu karinda 9 ay tasimak gibinkutsal biseyin kdin ait olmasi cok guzel. Ama kadin olmamdan kayankli fazla duygusal yaklasma cabuk baglanma bunlar en kotu yanlari kessinlikle. he bide sikilince o* olma dururmu cok sacma geliyo bana
20 YorumlaKadın olmak cogu zaman kotu bir duygu. Hic bir zaman tam anlami ile guclu hissedemiyorum. Herseyin yuku uzerimizde gibi, kız olursun kızlık bozulur acı, dogum yaparsın dogurursun acı, emzirirsin acı, topuklu giyersin ayakların siser ve gunumuz sartlarında tum hayatın yukunu uzerine almak zorundasın ve saymadıgım bircok sey daha.
20 Yorumla
+1 yılKadın olmak disari ne kadar makyajsız ve sıradan çıkarsam çık hayatında ilk kez kadın goruyormus gibi bakan adamlarla karsilasmak, her istedigin saatte disari cikamamak, giydiklerinle yargilanmaktir. Kadin olmak zor Türkiyede kadin olmak cok daha zor.
50 YorumlaBazen çok bunaliyorum lanet olsun neden erkek değilim diyorum. Ama bir de şu var kendimden örnek vereyim. Ben kısayım ama hoş, alımlı bir kızım bu yüzden çevremde dikkat çekebiliyorum. Erkek olsaydım? Kimse dönüp bakmaz amaaan erkeğin kisasi mı olurmus be denilip geçilirdi :)
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 808 cevap paylaştı. Düşünün sürekli ne yaparsanız izleniyorsunuz dikkat çekiyorsunuz ve ayıplanıyorsunuz.. Özgürlük yok oturuş biçimine bile laf ediliyor veya gülüşüne veya hergün gezmene. Özgürlğk verildiğinde bile gezip tozduğunuzda bu sefer tacizler takip edilmeler başlıyor yani çok zor
00 Yorumla
+1 yılTürkiyede kadin olmak igrenc birsey. Yolda bile rahat yürüyemiyoruz bazi erkekler öyle bir bakiyor ki akillarindan neler geçiyor tahmin bile etmek istemiyorum. Sürekli kızları ezme erkekleri üste çıkarma anlayışı var. Sürekli ''kızlar oraya gidemez kızlar bunu yapamaz kızlar evde otursun kızlar iş yapsın yemek yapsın'' olayı var. Daha cok sey var yani anlayacaginiz kiz olmak igrenc birsey
20 YorumlaGuzel bir duygu tabi regl sancisini, dogum yapma, iliskilerde erkeklerden daha cok kirilma-depresyona girme gibi daha bir cok olayi saymazsak cok guzel bir duygu. Aslinda esit gibiyiz cunku cirkin bir kadin makyaj ve bakimla guzel gozukebilir ayrica bir erkek de bakimli olup hos gozukup ilgi cekebilir. Kadinlarin erkeklerden en buyuk farki bence istedigi zaman ilgi cekebilmeleri. Kisaca iyi yonleri oldugu kadar kotu yonleri de var ama iyi yonleri daha agir basabiliyor.
60 Yorumla
+1 yılDaha bıyıkları yeni terlemeye başlayan delikanlısından tut ellerinin üstü yaşlılıktan benek benek olmuş dedelere kadar bariz bir şekilde baştan aşağı süzülen varlık tipidir kızlar.
50 Yorumla
+1 yılkesinlikle çok güzel bir duygu bak kız olmanın elbette zor yanları var ama yine de çok güzel. mesela anne olabiliyorsun. sonra çocuğunu karnında taşıyacaksın 9 ay. düşünsene onunla farklı bir iletişimin olacak. sonra Allah kadını özene bezene yaratmış yani:)) daha nasıl anlatam. ben de hiç erkek olmak istemedim! kadın olmak herşeye rağmen çok güzel ya. mutluyum yani elhamdülillah :)
20 YorumlaNefret ediyorum kendimden de kızlardan da kız olmaktan da üzülmekten ağlamaktan çıldırıp saçlarimi yolmaktan nefret ediyorum laf atılmasından ne giycem diye düşünmekten sürekli ağda yapmaktan nefret ediyorum nefret iğrenç bir duygu kız olmak
30 YorumlaBir kere bir sürü erkeğin begenmesi hatta ondan guzeli bir sürü kadının kiskanmasi harikaa bir şeyyy ve ben kendi degerimi bikdikten sonra daha ne olsun
30 Yorumla
+1 yılNasıl mı? Her zaman kısıtlanmış bir hayat içerisinde. Ya abi biz çıkma teklifi etsek erkek fatma oluyoruz onlar ettipinde siz niye etmiyorsunuz tarzı soruları çıkıyor her şey için beklemen gerekiyor beklemekse çok SIKICI
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir görev kadın olmak , görev diyorum çünkü üzerimde çok sorumluluk var.
Haklıda olsan susmasını biliceksin , doğruyu biliyor olsanda köşene çekilip SUSACAKSIN
ezilmişliğin horgörülmenin acı çekmenin adıdır kadın olmak.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz olmanin avantajlari babadan gelen ilgiyle basliyor, bir daha dogsam yine bu cinsiyette dogmak isterim. Erkeklerin kendisiyle vakit gecirmesi bir yere kadar kadinlarda sinirsiz! Insan yanliz kalinca bile mutlu olacak seyler buluyor. Istemedende kullanilan bir avantajida alisveriste bile olsa karsi cinsin size verebilecegi avantajlar oluyor👏
00 Yorumla
3 ayİğrenç bir duygu. Kadın olmak erkekler tarafından cinsel obje olarak görülmek , güçsüz olmaktır. Bir kadının ilk şanssızlığı kadın olarak doğmaktır
00 Yorumla
1 yılErkeklerin çoğu değer vermiyor ya araba ya motor ya para kadınlara hiç saygı göstermiyorlar herhangi bir kız gelip benimle konuşmaya çalışsa çok utanç verici oluyor ben kızla konuşmak isteyince tacizci sanıyorlar ha tabi kişiden kişiye değişir hepsi aynı diye bişey söyleyemem ama çoğu kadınları aşağılamaya taciz etmeye veya darp etmeye çalışıyo
00 YorumlaKadın olmak zor hemde oldukça zor erkekler hep kadınların rahat olduğunu sanar ama tam aksine çok zor erkekler tarafından sürekli ezilmeye müsait kırılgan ve çok sorumluluğu olan kişileriz anlıyacağın kadın olmak zor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltr-tr.facebook.com/.../301140413307840
-can yücel13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl::d
- +1 yıl
Yok öyle bir kadın. Hepsi tutturmuş beni böyle sev diye :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanın sıkıldığında sebepsiz herkesin ortasında ağlayabiliyosun güçlü görünmek zorunda değilsin iyi bişey yani :D
20 Yorumla Kadin olmak cok guzel bir duygu. Erkekler gibi sapik degiller. Daha mertler. Isteseler erkekleri doverler. Narinler. Annedirler. Her seyden once ana olurlar. Canini yakarsan on katini yapar. Kadin hem seytandir hem melek
20 Yorumla
+1 yılhalimden memnunumda ben bir günlüğüne erkek olsam hani daha iyi anlamak için filan fena olmazdı :D
41 Yorumla- +1 yıl
bunu bende düşünmüştüm :D
Haklarınızın korunduğu ve saygı gördüğünüz takdirde harikadır. Şayet zihniyeti bozuk insanların bulunduğu bir coğrafyada verilen en büyük cezadır.
50 Yorumla
+1 yılErkek olmaktan çok farklı olduğunu sanmıyorum biraz daha güvenmeye sevilmeye muhtaç daha duygulu ve sevgi dolu.
20 YorumlaÇok seksi bir duygu. Kadınlar harikadır. Yaratılış olarak erkeklerden çok daha biçimliler. Duygusal olarak bence daha güçlüler. Tek kötü yanı bakımlı olma kısmı uğraştırıcı.
10 Yorumla
+1 yılkadın olmadan anlayamayacağın birşey. çok dalga geçiyorsunuz bizim hallerimizle ama gerçekten çok garip birşey ben bile çözemiyorum ::D
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılvarmıki cinsiyetinden şikayetci olan. demekki rahatsız olan yok hatta ençok erkekler cinsiyet değiştiriyor.
aslında herkes memnunki yerinden !!!10 Yorumla
+1 yılbence kadın olmak muazzam bir duygu ya bir kere dünyaya bir canlı getire biliyorsun bundan daha güzel ne olabilir
00 Yorumlabence kadın olmak gunumuzde iyi bsey değil her yaptığın ayıp karşılınıyor aşık olunca bile gidemiyorsun en çok zararı kadın görüyor.
10 Yorumla
+1 yılooo yeeehh yaşasın bayan olmak :D kendimi seviyorum ama sevdiceğm de olaydı iyiydi :'( :P :D
10 Yorumla
+1 yılBazen kadin oldugum icin sukrediyorum bazen keske erkek olsaydim diyorum ama her iki cinsinde zorlgu oldugu gibi guzelligide var
10 Yorumla
+1 yılMükemmel ötesi bir duygu.
50 kere daha doğsam, yine kız olmak isterdim.20 Yorumlaiyi yanı erkeğe oranla çok fazla elbette. Açıklama yapmak istemiyorum :)
10 YorumlaKötü kötü kötü. Kaç gündür en çok gördüğüm soru. Cevap vereyim de kurtulayım artık.
10 YorumlaNeresi güzel be çocuk doğuran biz koca anne baba kardes ile uğraşan biz temizlik is hayatı kocek gibi dönüyoruz.
30 YorumlaHer konuda haklı ve öncelikli olmak, gerisini sen düşün :)
00 Yorumla
+1 yılCepboyumuz olsa yaninda tasiyacak insanlarla bezeli dunyada guzel guzel bir nimetiz :)
00 YorumlaÇok güzel bir duygu sadece erkeklerden biraz daha takıntılıyız dünya ya bidaha gelsem seçme şansım olsa yine kız olmayı seçerdim
00 YorumlaBakım yapmadığın zaman iğrenç olduğun bir cinsiyet :P:P
10 Yorumlafeminist bir düşünceye sahip olduğum için bayan olmaktan gurur duyuyorum yaşasın kadınlar! yaşasın anneler !
10 Yorumla
+1 yılKısaca türkiye gibi bir yerde kadın olmak zor çok zor!!!
20 YorumlaZor birşey. Anlatılmaz yaşanması lazım. O çektiğimiz acıları zorlukları çekmeniz lazım ki anlayasınız 😊
00 YorumlaErkek olmayı istemek gibi bir duygu. Onlar 1-0 öndeler sanki..
10 YorumlaBazı şeyleri anlatmaya kelimeler yetmez
Bak boşluk bişeyler ifade ediyor mu?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir yandan çok guzel bazen erkeklere üzülüyorum bir sey yapiyolar 1 ay kizlarin dilinde gulunuyo falan haberleri yok. Bazen de kiskaniyorum erkekleri, arkadasliklarini.
10 YorumlaMuhtesem ama cok sorumlulugu var. Toplumda ozellikle. hep dikkat etmen gereken bir konu var.
00 YorumlaCok degisik bir soru:)
Ama bnce guzel en onemlisi baska bir canliyi insani getiriyorsun dunyayA00 YorumlaKadın olmak disiligi kullanılan sömürülen bazen cinayet sebebi bazen meçhul bir ceset kadın töre kurbanı kisacasi kadın hayat kurbani...
20 YorumlaAslında güzel yönleri var ama erkek olmak isterdim yaşadığım toplumda erkekler daha ön planda ve daha rahatlar yoksa kadın olmak tabiki güzel :D
10 YorumlaBugün kapotalist takılıp komanist günlerimi özleyeceğim! Çav bela çav bela koptuğum zamanları mesela
00 YorumlaDunyaya 10 kere gelsem hepsinde kadin olmak isterdim biraz zahmetli ama cok guzel
10 Yorumla
+1 yılalternatifleri bilmediğimiz için vereceğimiz cevaplar sağlıklı olmayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılMükemmel bir his. Herşeyine Özen göstermek zorundasın. Herşeyin karşı cinsten farklı. Kendinin değerli OLDUĞUNU hissedebiliyorsun. Ve mutluluk.
00 Yorumla
+1 yılSurekli emir altindasin birilerinin kontrolünde olman gerekiyor sanki özgür olamiyorsun bence berbat bişey
20 Yorumla
+1 yılYerine göre güzel yerine göre kötü ama olsun kızım yane :D
10 Yorumlabayan arkadaşlar kadın olmak nasıl bir duygu asfsdgsfgsfdagh pekala
00 Yorumlaafrodit gibi kibele gibi kült olmuş kadınlar varken kesinlikle tanrıça gibi hissettiren bir insanla tanrıçalıktır kadınlık
00 Yorumla
+1 yılYeri gelince iyiki kızım diyorum yeri gelince de keşke erkek olsaydım :/
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam