Kızlar Bir Adım Öne Kadin olmak nasil bir duygu? (Sayfa 3) benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadin olmak nasil bir duygu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ODnesMaliker Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl igrenc bisey ! ben erkek olmayi tercih ederdim :) 0 0 Yorumla
KaranlığınKızı Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 767 cevap paylaştı. güzel bir duygu.. 0 0 Yorumla
Tijannn Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl berbat 😩 0 2 Yorumla hösün +1 yıl Peki Erkek olmak ister miydin? Yorumla Tijannn +1 yıl @hösün bilmem Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,1b cevap paylaştı. Valla ben olmadim 0 0 Yorumla
betyyyy Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. hıc dusunmedım 0 0 Yorumla
mrspurple Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 783 cevap paylaştı. Bazen guzel 0 0 Yorumla
çokisvar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Daha kızım :D :D :D 0 1 Yorumla ultraslan_96 +1 yıl puhahaha :D Yorumla
Azer1boy-313 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 973 cevap paylaştı. Sakıncalı bir durum. 0 1 Yorumla AslıTomris +1 yıl Mal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Herşeyi hissetmek o kadar da güzel degil.
zor ama gurur verici
anlatılmaz yaşanır
Aci verici
igrenc bisey ! ben erkek olmayi tercih ederdim :)
Zor ama güzel :)
normal :D
kadın olmak farklılıktır :)
Cezve gibi böyle nasıl anlatsam ımm
Pipi gibi :-). Hımmm misss
güzel bir duygu..
peki ya cezve olmak?
guzel duygu :)
Güzel duygu
sanslı olaydık erkek dogardık :D
güzel bir duygu
güzel ama zahmetli