Kişilik & Karakter Sadeliğin yakışmadığı bir şey var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 73 Yapay Zekaya Sor Sadelik ne büyük bir mucize ….wowSade insanlara selam olsun… sadeliği sevene insanlara selam olsun.. Sadeliğin yakışmadığı bir şey var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. vardır bence: 1 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl yoktur https://www.youtube.com/embed/EnYUJfwybAg 1 0 Yorumla
BOZKURDUM Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Tabi ki yok. Sadelik her şeye, her yere ve herkese yakışır. Bende sadelikten yanayım :D 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sadeliği seviyorum. Sade insanları sade mutluluklarını sade nesnelerini ayrı bir güzeldir..💫 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aleykümselam hocam😄 yok. Her zaman sadelikten yanayım. Sadelik çok güzel 1 0 Yorumla
eflinw05 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kesinlikle odam.Sadeliği sevmiyorum ben her yerde bi detay olacak odam minik hissettiricek. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sadelik, en derine işleyen zarafettir” yakışmadığı yer yok bence 1 0 Yorumla
lalapanda Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sadelik saflıktır. Temizliktir her şeye yakışır. Yeter ki iyi olsun 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ve aleykümselam selam 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Sadelik zerafettir 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Minimalizm çok yaşa ✨ 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlllaki vardır 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Bu ara bana ters cevaplar veriyorsun 😂 Yorumla -Lili- 1 yıl Cidden mi yok asla o niyette değildim ben kusura bakmayın Yorumla Soran 1 yıl Yo hayır tarzını biliyorum sorulardan kötü bir niyet olmadığını biliyorumBeni iyi niyetli ve eğlence amaçlı söyledim Yorumla -Lili- 1 yıl Ha tamam yine de kusuruma bakmayın Yorumla Soran 1 yıl Kusur yok Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Vardir ilaki 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Yok sanırım 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
öylesinebirseyistee Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. Sadelik en güzeli. 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
vardır bence:
yoktur
https://www.youtube.com/embed/EnYUJfwybAgTabi ki yok. Sadelik her şeye, her yere ve herkese yakışır. Bende sadelikten yanayım :D
Sadeliği seviyorum. Sade insanları sade mutluluklarını sade nesnelerini ayrı bir güzeldir..💫
Aleykümselam hocam😄 yok. Her zaman sadelikten yanayım. Sadelik çok güzel
Kesinlikle odam.
Sadeliği sevmiyorum ben her yerde bi detay olacak odam minik hissettiricek.
Sadelik, en derine işleyen zarafettir” yakışmadığı yer yok bence
Sadelik saflıktır. Temizliktir her şeye yakışır. Yeter ki iyi olsun
Sade olan her şey güzeldir
Ve aleykümselam selam
Sadelik zerafettir
yok sadelik herşeye yakışır başkan
Minimalizm çok yaşa ✨
İlllaki vardır
Bu ara bana ters cevaplar veriyorsun 😂
Cidden mi yok asla o niyette değildim ben kusura bakmayın
Yo hayır tarzını biliyorum sorulardan kötü bir niyet olmadığını biliyorum
Beni iyi niyetli ve eğlence amaçlı söyledim