Kişilik & Karakter 1 ay Sadeliğin yakışmadığı bir şey var mı? AlmanPrens Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Sadelik ne büyük bir mucize ….wowSade insanlara selam olsun… sadeliği sevene insanlara selam olsun.. Sadeliğin yakışmadığı bir şey var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. yoktur https://www.youtube.com/embed/EnYUJfwybAg 1 0 Yorumla
BOZKURDUM Takip Et Xper 1 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Tabi ki yok. Sadelik her şeye, her yere ve herkese yakışır. Bende sadelikten yanayım :D 1 0 Yorumla
Bahar_555 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sadeliği seviyorum. Sade insanları sade mutluluklarını sade nesnelerini ayrı bir güzeldir..💫 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Aleykümselam hocam😄 yok. Her zaman sadelikten yanayım. Sadelik çok güzel 1 0 Yorumla
eflinw05 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 96% 1 ay Kesinlikle odam.Sadeliği sevmiyorum ben her yerde bi detay olacak odam minik hissettiricek. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadelik, en derine işleyen zarafettir” yakışmadığı yer yok bence 1 0 Yorumla
lalapanda Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Sadelik saflıktır. Temizliktir her şeye yakışır. Yeter ki iyi olsun 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 150,6b cevap paylaştı. vardır bence: 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 866 cevap paylaştı. Ve aleykümselam selam 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 68% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sadelik zerafettir 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. yok sadelik herşeye yakışır başkan 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 805 cevap paylaştı. Minimalizm çok yaşa ✨ 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlllaki vardır 1 5 Yorumla AlmanPrens 1 ay Bu ara bana ters cevaplar veriyorsun 😂 Yorumla -Lili- 1 ay Cidden mi yok asla o niyette değildim ben kusura bakmayın Yorumla AlmanPrens 1 ay Yo hayır tarzını biliyorum sorulardan kötü bir niyet olmadığını biliyorumBeni iyi niyetli ve eğlence amaçlı söyledim Yorumla -Lili- 1 ay Ha tamam yine de kusuruma bakmayın Yorumla AlmanPrens 1 ay Kusur yok Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Vardir ilaki 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yok sanırım 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 690 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. Çok güzell 1 0 Yorumla
ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Yoda Yaş: 100 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
bysuskunkalp Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. İlla vardir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yoktur
https://www.youtube.com/embed/EnYUJfwybAgTabi ki yok. Sadelik her şeye, her yere ve herkese yakışır. Bende sadelikten yanayım :D
Sadeliği seviyorum. Sade insanları sade mutluluklarını sade nesnelerini ayrı bir güzeldir..💫
Aleykümselam hocam😄 yok. Her zaman sadelikten yanayım. Sadelik çok güzel
Kesinlikle odam.
Sadeliği sevmiyorum ben her yerde bi detay olacak odam minik hissettiricek.
Sadelik, en derine işleyen zarafettir” yakışmadığı yer yok bence
Sadelik saflıktır. Temizliktir her şeye yakışır. Yeter ki iyi olsun
vardır bence:
Sade olan her şey güzeldir
Ve aleykümselam selam
Sadelik zerafettir
yok sadelik herşeye yakışır başkan
Minimalizm çok yaşa ✨
İlllaki vardır
Bu ara bana ters cevaplar veriyorsun 😂
Cidden mi yok asla o niyette değildim ben kusura bakmayın
Yo hayır tarzını biliyorum sorulardan kötü bir niyet olmadığını biliyorum