Düşünüyorumda bu yaşıma kadar yakışıklılığımın hakkını veremedim 😂 görünce herkes hayran olup iltifat ediyor dışarda bakan eden vs ama yaş 24 olcak epi topu 10 sevgilim anca olmuştur onlarda çok verimsiz mutsuz geçti. Millet flört fb herşeyi yapıyor nasıl oluyor anlamadım 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
24 de kadar 10 sevgili az değil bence. Ben 21 olcam sıfır sevgili hâlâ.
Öyle ama bakıyorum çok tipsiz karaktersiz tipler bisürü kızla flört vs yapıyor onlara göre epey az gibi
Onlar herkese yürüdüğü için olabilir. İlgi isteyen kızlar da hemen kabul ediyor onları
Hmm olabilir evet
annemde takmaa senin gibi delikanlıyı boş bırakmaz bizim kızlar diyor 😂😂
Anneler dediyse doğrudur. Kız bulmak kolay, her yerde güzel kızlar da var zaten. Kafa dengi birini bulmak biraz zor.
kesinlikle katılıyorum zaten o kalitede biri olsa hemen takıcam koluma
Takıcam koluma hahah😂 bulursun inşallah
Ben biraz eril enerjisi arşlarda olan biriyimde kankam 😅 böyle tabirler çıkıyor sorry dıdıdı
Hepi topu dediğin de10 sevgili. Az gibi yazmışsın. Bayaa azmış gerçekten hakkını versen ne olurdu düşünemedim
Ya haklısın da onlarlada verimli geçmedi ki , şöyle güzel enerjik iyi bi kadın olsa ciddi düşünüp gidicem ama hiç öyle biride yok
Güven vermiyorsun
Neden vermiyim gayet kibarım hele kızlara karşı çok merhametli davranıyorum konuşuyorum ama dış görünüşüm ve enerjim biraz zıpır dendirebilir
Kanka ben seni anladım aynı şekilde benim de çünkü geçen eylülden bu yana üniversitede 3 kişiyle date çıktım birisiyle sürdü sonradan soğudum aradığımı bulamadım çünkü uyuşamadık diğeri problemli cıktı ikinci buluşmadan sonra öğrendim birisi de küfür ediyordu habire kız dediğin böyle olmaz dedim bıraktım. Nedense istediğim uyuşuruz dediğim kızların da ya sevgilisi oluyor ya unutamadığı bir şekilde olmuyor. 22 yasima kadar benim de 15 16 bulustugum kız olmuştur ama 18 yasimdaki 1 senelik iliskim dışında hiçbiri verimli olmadi birbirimize bir şey katamadık karşı tarafla değişik bir boşluk var icimde çözemiyorum muhtemelen sende de öyledir.
ya saçma sapan kişiler bile buluyor ama birazda bana denk gelse keşke kddk
Kanka mesele bulamamak değil ki muhtemelen elini sallasan ellisi de sorun muhtemelen kimseye karşı o heyecanı hissedememen buluşmaya gittiğinde kesin bir heyecan olmuyordur ama işte insan olmasını istiyor olmayınca da konuşsan etsen de devamı gelmiyor
aga bulamıyom ya şans yok bende bak bu soruya bile 1 kız yazdı kdkdk kız itengibiyim
Oğlum burada zaten yazmaz kimse cevap da vermez bir kere profilin yok zaten de şunu unutma kızlar yakisiklo erkeklere karşı çok daha cekiniktir mesela ortalama bir erkeğe cesaret edip yürüyen kız arkadaşlarım asla yakışıklı buldukları erkeklere yazamıyorlar mesela kozlarda da var bu bana bakmaz veya baksa da bırakır gider durumu sen adım atacaksın beğendiğine sonra da güven vereceksin başka çiçeklere de konmayacagini göstereceksin. Yoksa kendine aşırı güvenen güzelliğini bilen kızlar dışında kimse yürümez kısacası neredeyse kimse yürümez gerçekten yakışıklı isen türkiye standartlarında abd değil burası bizim kızlar nazlı aman aman
@Ciroimmobilelazio iyi bir kız bulduğunuzda da siz bakmıyorsunuz ki ne arıyorsunuz tam olarak meçhul.
Amann saldım ben olursa olur işime gücüme odaklancam zaten bi iki yıla para durumundada iyice iyi oldummu olur herhalde
Alakasi yok kız iyi mesela cidden iyi kalpli ama muhabbet edemiyor yuz yüze buluşmalarda ne yapacaksın hep bir taraf başlatacak değil ya sonuçta konuşmaları hep bir aksilik yoksa iyi kızların her zaman başımızın üstünde yeri var
Rahat ol meslek iyi tip iyise havada kaparlar seni zaten ben daha okuyorum 2 seneye mühendis de olacam iyi bir iş bulursam sonra evlilik düşünürüm belki ama şu an zor yanimda olacak huzur bulacağım bir sevgili bulsam sonra evliliğe kadar ilerlese birkaç seneden sonra ah hayalim ama işte olmayınca olmuyor...
@Ciroimmobilelazio muhabbeti de iyiyse. Çekincesi olabilir ama zaman verilip çekincesi giderse açılır yani
@Ciroimmobilelazio herkes kapılıyor yalnız sıra bize geldiğinde bulunur mu emin değilim tek tek gidiyor herkes😅
Her şey nasip nasip yoksa olmaz belkide Allah koruyordur böyle düşünmek lazım bu sayede zina günahına girmedim mesela
Zinayı biz görmezden geliyoruzda harbi çok fena günah insanın nurunu bile alıyor ve fark ettim aşkta şanssız olanlar hep böyle iyi daha temiz insanlar oluyor nedense arkadaşlarımdanda öyle var
Bi tane arkadaşım var mesela oda ben gibi 192 boyunda falan , gözleri yemyeşil yakışıklıca bişey kumral görsen iskandinav falan sanarsın dindarda biri , ama oda mesela hiç sevgilisi olmadı dertte yakınıyor böyle birinin olmaması aşırı saçma mesela bazı şeylerin harbi nedeni yok ve belki var biz bilmiyoruz
Güzel bir bakış açısı katılıyorum. O kadar normalleşti ki, bu beni rahatsız ediyor. Her şey nasip ama ya nasibimizde yoksa. Bu ihtimal de olabilir
Yani hiç bi güç bana bu çocuğun sap kalmasını açıklayamaz hele türkiyede erkeklerin tip ortalaması bu kadar düşükken. İşte bi sebeb var ama biz bilmiyoruz onun için sorgulamamak lazım çok galiba
Anladım. Genelde bu tarz kişiler dış görünüşünü kullanırlar. Arkadaşınızın düşünce yapısı önemli. Eğer gerçekten saf niyetli biriyse karı kız merakı yoksa kendisi gibi temiz birini bekliyor olabilir. Erkeklerde bu tarz kişiler daha az birde kızlara göre umarım kendimiz gibi temiz saf niyetli kişilerle denk geliriz
Aslında istiyor karı kız olayını yani kocaman adam şimdi biyolojik gerçekler var ama olmuyor işte onunda karşısına çıkmıyor ortak sorunlar
Hiç mi olmadı hoşlanıp sevdiği vs? Sevipte alamadığı var mıdır bu özelliklerle dndjs
ya kanka olmadı aslında çokta inanılmıyacak bişey değil bende aşağı yukarı bunla aynıyım işte kader olaeak kdk
Nasip diyelim
annemde takma senin gibi delikanlıyı boş bırakmaz bizim türk kızları diyoe 😂
Ya mesela boş kalmamak değil ki, şu an buluruz istesek. Senin sevdiğin seni de seven biri olması önemli
aynen öylee