İnsan doğası mı :D İnsan doğasında çok eşlilik olsaydı, doğasında kıskançlık ve sahiplenme de olmazdı. Bunlara bağlı kin nefret intikam duygusu şiddet cinayet vs. hiç birinin yeri olmamalıydı. Demek ki doğamız çok eşliliğe uygun değil. Eşsiz ilerlemeyi tercih edebilirsin tüm erkekler veya tüm kızlar benim diyebilirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle şöyle başlamak istiyorum seni yargılamak bana düşmez. Ama herkesin de eleştiriye açık olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta öz eleştiri diye bir şey var değil mi? Anladığım kadarı ile evlisin hem eşine hem de sevgiline aşıksın. "insan doğası tek eşli olamıyor maalesef. " Demişsin. Ben çevremde hiç iki kişiye aşık birine rastlamadım. Bir kere bu insan doğası bir durum değil onu belirteyim ilk. Ve bir ilişki de en önemli şeylerden birisi de "sadık kalmaktır. " Sen iki kişiyi aynı anda severek ne eşine sadık kalmış oluyorsun ne de sevgiline sadık kalmış oluyorsun. Ve iki elmanın yarısı diye bir tanım var biliyorsun değil mi? Hiç kimse o elmayı üçe bölmeye kalkmamış fark ettiysen ikiye bölmeye kalkmış. Ve bir insan iki kişiyi aynı anda sevemez bu mümkün değildir. İyiliğin için söylüyorum ya bu konu hakkında psikolojik danışmanlığa ihtiyacın var ya da oturup düşünmeye... Sadakatsiz dizisini izledin mi bilmiyorum ama tam da senin olayını yansıtıyor. Ve fark ettiysen sadakatsiz olan adam hicbir zaman mutlu olamıyor. En kötü empati yapar durumu anlarsın. Sevgilinin ya da eşinin sen dışında başka birisine aşık olduğunu, onu hayallediğini onunla bir şeyler yaşadığını düşün. Bunu miden kaldırıyor mu? Eğer bunu miden kaldırıyorsa şu yazdıklarımın hepsi boşuna... Umarım doğru yolu bulursun.
10 Yorumla
+1 yılBir sebebi vardır mutlaka. Cinsellikte mi yetersiz geliyor bu yüzden aşık olmuyorsun başkasını hormonal olarak arzuluyorsun. Eşin de tabi vücuduna galiba dikkat etmiyor formunu korumuyor seni de bu durum kötü etkilemeye başlıyor. sonra da aldatma olayları vs. doğru mu düşünüyorum? Ben de penisim de bazı sorunlarım var sırf ilerde evlilik hayatım olduğunda sorun yaşamayam diye yıllardır cinsel organımı çalıştırıyorum işe de yarıyor umarım istediğim hedefe ulaşırım.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel içgüdülerin duygularının üzerinde. Bu düşünceyi sana hisssetiren sadece cinsel arzuların. Kim bilir hayatına 2-3 kişi daha girse yine aynı şeyi diyebilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok fırsatım oldu
- +1 yıl
Fırsat daima olabilir. Hatta burdan yaz 100 kişi çıkar tekrar karşına. Benim söylemek istediğim kendini buna inandırman. Nasıl normal insanlar bir kişide aidiyet hissediyorsa sen bunu 4 e de çıkarabilirsin. Aslında biraz imkan ve de karşıdakinin sana hissettirdiği duyguya bağlı
Soran+1 yılOlabilir ama ben bşr tek eşim ve o sevgilimde hissediyorum
- +1 yıl
Seni yargılamadım. Sadece böyle düşünmenin ardındaki sebebi söyledim kendi fikrimce. Size mutluluklar. İyi günler 😊
Soran+1 yılYani ben duygularım ile değil cinsel isteklerim ile hareket eden yüksek libidolu aşk ve tutkuyu karıştıran biri miyim?
- +1 yıl
Tam olarak onu diyemem. Seni tanımıyorum bir şey demem doğru olmaz. Ama duyguların ile de hareket etmediğin kesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar tek eşli olmuşlardır. İyi o zaman eşin senin üzerine kuma getirsin. Sonra da de ki neyi yanlış? İnsan doğası gereği çok eşlidir. Kumamla da iyi anlaşırım. İnsan bizim medeni hukumuza göre tek eşlidir ve birçok insan da tek eşli yaşadı. Bu arada sen kavramları da ayırt edemiyorsun. Senin isteğin seks yoksa iki adamın da evinde yaşamak, ikisinin de karısı olmak değil.
25 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de benim kocam olsun istiyorum. Kocamın beni aldatmasını dert etmem çifte standart uygulamam
- +1 yıl
Anlamadın. Aldatmak değil, aynı evde yaşayacağın ikinci bir kadın. Biz aldatmaya eş demiyoruz. İki insanın birlikte yaşamasına eş diyoruz.
Soran+1 yılO zaman farklı kavram kullanayım sen söyle
- +1 yıl
Bunun tabiri belli. Halk arasında o... luk deniyor buna.
Soran+1 yılAllah Allah çokta umrumda
+1 yılPardonda bunun neresi doğru madem tek kişi yetmiyo o zaman evlenmiceksiniz eğer bu şekil düşünüyosanız hayatındaki insan sana yetmiyosa ayrıl o zaman hem onunla hemde hayatındaki insanla bu nasıl bir midesizliktir birde bunu bir kadının yapması çok utanç verici
11 Yorumla
Soran+1 yılKadın erkek ne fark ediyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılpoligami (çok eşlilik dediğimiz şey ) doğada fazlasıyla var kuzey amerikadaki mormonlar da da var arabistan da var türkiyede de kuma var yani birine zarar vermeyecekse bağımsız örnek te çocuksuz olcaksa neden olmasın 1 erkeğin 4 karısı varsa 1 kadınında...
20 Yorumla Görüşünüze saygı duyuyorum, ben tercih etmesem de bunu yargılamam. Eşinizin haberinin olmaması asıl sorun. Siz birlikte yola çıktınız, aynı yola adım attınız. Bunu yapacaksanız da hayatı paylaştığınız diğer insanın bilmeye hakkı vardı, bunu ona yapmaya hakkınız yok. Toplumsal normlar ya da dini yargılardan öte insan olarak eşinize saygı duymalıydınız.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Soruyu ve güncellemeyi okudum. Çok eşliliği savunan erkekler aslında bu pastadan bize de pay düşer mi zihniyetinde olan üyeler. Bu sitenin kullanım amacı son yıllarda çok değişti.
25 Yorumla- +1 yıl
ben hiç öyle düşünmedim. eğer bir genelleme yapacak olsaydım genellemelerin''her zaman'' hatalı olduğunu söylerdim :))))
- +1 yıl
Senin görüşünde bir sakınca görmedim zaten yazmışsın "zarar vermeyecekse", "çocukluysa" diye. İnsanların cinsel yönelimdeki sınırları kendilerini ilgilendirir. Benim sözüm aslında bunu kabul etmeyip pastadan pay almak için bu soruyu savunan görüşlere. Buradaki genellemeyi 6 yıllık üyelik tarihime borçluyum. Burada renk pembe olduktan sonra görünüş, medeni hal, yaş gibi kriterler ortadan kalkıyor. Yani kısacası aslında seni kastettiğim bir yorum değildi yine de üstüne alınma konusunda sen bilirsin 🙃
Soran+1 yılSana hak veriyorum
- +1 yıl
poligami bir cinsel yönelim miymiş kızmayın gerçekten sordum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKurmayın arkadaşım kurmayın ! İnsanlar gerçek sanıp yapmaya kalkiyor vebaline gireceksiniz. Çok eşliligi normallestirmeye de çalışmayın!
61 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi normalleştirdim
+1 yılKurgu murgu sonuçta bu veya buna benzer şeyler yaşayan çok insan var. Hiçte az değil. Zor olmasına karşın yaşıyorlar. Doğru ya da yanlış göreceli Bakışına göre
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama ben düşünemedim o an sormuş bulundum baya kişiyi incitmişim
- +1 yıl
Kimseyi İncitecek birşey dememişsin. Yarası olan gocunmuştur. Toplum baskısının sonucu olan olaylar gene toplum baskısı ile suçlanıyor. Öyle durumlarda olan insanlar varki onların yerinde olacağıma trilyon dolar borcum olsun dersin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok eşlilik hayvanların doğasında var, insanların değil. Tek eşli olan hayvanlar da var istisnai olarak (mesela kurtlar, kuğular, penguenler ve kumrular gibi), ve çok eşli insanlar da yine istisnai duruma giriyor.
Mesela sen hamile kalacaksın ama çocuğun babası kim belli değil, bu her şeyden öte çocuğun hayatına büyük bir yük.
Civciv değil ki bu horoz farketmesin.16 Yorumla
Soran+1 yılHamile kalmam merak etme
Soran+1 yılAy sana dert oldu
- +1 yıl
sorumsuz
Soran+1 yıl@SosyoPsikopat ağla
- +1 yıl
sen ağla manyak ben senin kadar geniş değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soru bana birini hatırlattı. Açık olmak gerekirse senin gibilere l*net olsun. Kendine duygularını ve bir taraflarını aynı anda tatmin edecek birini bulsaydın.
Trollse bile kınıyorum, böylesine ahlaksızlığın dip boyutunda bir olayı meşrulaştırır gibi sorup millete de bunu savunduğun için. Umarım gt gibi ortada kalırsın gerçekse.21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsanın içindeki soru cevaplama isteğinin içine ediyor senin gibiler, sil şu görüşümü
Duygusallık söz konusu olduğunda iki kişi birden olamaz. Ve insanların tek eşli olması gerektiğine inanıyorum. Olması gerekenler yapılanlar bazen uyamasa da, yaptığının farkında olup kılıf uydurmamak daha onurlu geliyor. Aldatıyorsan kabullen, insanların tek eşlilik kavramından bahsetme🤷
20 YorumlaOhaa insan doğası mı kesin öyledir bahaneye bak 😂😂
37 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılYa he he
Soran+1 yılBiraz fazla ileri gittim sanırım ya
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yanlış değil. Tek eşlilik insan yapısına aykırı. Hangisi daha iyi doyuruyor. Kocan mı yoksa sevgilin mi? Yaşlarınız kaç
112 Yorumla
Soran+1 yılİkiside doyuruyor 32 yaş ben
Soran+1 yıl39 eşim. 38 diğer adam
Soran+1 yılEvet benimle gel diyor
Soran+1 yıl3 senedir sevgiliyiz benim patronum.
Soran+1 yılKocam bilmiyor
Soran+1 yılAsla yakalanmam çok profesyonelim. Duruma göre görüşme sayımız değişiyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birden fazla kişiyi sevmek farklı arzulamak farklı bence. Sevmek eşit olmaz gibi geliyo bana illa ki birine olan sevgin ağır basar, arzulama konusuna bişey diyemiyorum ama
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. tatmın olamıyorsun herhalde ki tek kişiyle yürüyemıyorsun
51 Yorumla- +1 yıl
Bence ikisini aynı anda bile yapabilir... o cevher var onda
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan doğası mı? İnsanın doğası tek eşliliktir. Hayvanlarda vardır çok eşlilik.
81 Yorumla 2 az degil mi ya yap 7 tane sevgili her gune bir tane. Te allahim ya😒 genislikte ve midesizlikte nirvana bu olsa gerek
60 Yorumla
+1 yılne kadar Çok kötüsün ya kusura bakma da hayvanlar çok eşli sen hayvan mısın? lan ben sevgilim var diye yolan geçen erkeğe bile bakmam haram diye, ayıp yani pzvnlik artık bu. Senin yaptığını sevgilim yapsa yemin ediyorum tüfekle gebertirim onu
115 Yorumla- +1 yıl
iğrnçsn yazmıştım başta değiştirmiş
Soran+1 yılHaram diye bakmıyormuşum senşn sevgiline 4 tane eş artı cariyeler helal
- +1 yıl
atma lan g*tünden aldatma olur o
- +1 yıl
başkasına bakarsa sıkarım kafasına
Soran+1 yılAldatmaymış hadi canım Müslümansan bunları da kabul edeceksin işinize gelmiyor
- +1 yıl
zina kavramı niçin var lan o zaman cahil az daha oku sen bence beynin basmamış bazı şeylere
Soran+1 yılZina nikah dışı ilişkilere deniyor aptal seni daha neye inandığını bilmiyor senşn tek eşin olabilir
Soran+1 yılBen müslğman değilim bak ben sana ne dedim erkeğin 4 tane aldığı dine inanıyorsunda benim iki tane almam niye sorun oldu ha😂😂 iki yüzlüler sizi gerçekle işinize gelmiyor sizde biliyorsunuz
Soran+1 yıl@Kumpirik buna da inanma bunun ski forumlarda geziyor kızlara şeyini atmış
- +1 yıl
iki saattir bi b*k açıklıyorum onu bile dinlemiyorsun
- +1 yıl
sndmdkdk
- +1 yıl
vay köpek xd
+1 yılKafayi yemişsiniz kafayi bunlarla bozmuşsunuz. Tüm sorunlar bitti bi bu kaldı
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ula sorduğun kurgu sorunun bu kadar önem kazanması sitenin ne kadar saçma bi yer oldupununortaya koydu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık olmadan önce 4 tane sevgilim vardı 1 numaranın hiç birinden haberi yoktu 2 numara 1. 'yi biliyordu 3 numara 2 sinini biliyordu 4 numara hepsini biliyordu ve tek bir telefonla hepsini idare edebiliyordum. Aşık olunca hepsini saldım. Evlenince bir daha zina yapmadım. Şimdi boşandım ama yaşlanmışız bee.
Kocana söyle beni aldatabilirsin diye alıştır adamı sonra swinger yaparsınız belki 😂😂00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşin eve kuma getirse tek eşle olmuyor aşkım dese, ya evet çok iyi yapmışsın kuma getirmekle çok haklısın canım mı diyeceksin 😀
10 Yorumla Beyninizin içindeki elektriksel bağlantılarda bir kopukluk var. Yoksa bu saçmalıklar başka bir sebeple olamaz.
Provakatif bir paylaşım yapıp sonra açıklama yapmak resmen insanları aptal yerine koymaktır. Neyi öğrenmeye ya da ölçmeye çalışıyorsun bu şekilde. Bunu bir soru olarak da sorabilirsin. Ne düşünüyorsunuz diye sorarsın. Bu yola başvurmak resmen dalga geçmek.
Değersiz hareketler, değersiz insanlar.219 Yorumla
Soran+1 yılYaaa canım benim buna sen mi karar veriyorsun 😃
Soran+1 yılSen de iyi ezberlemişsin bu lafı herkese kız kurusu kız kurusu.. senin yaşın geçtide kompleks mi yaptın sen ay aman kıyamammmm
Soran+1 yılTamam ablam benim tamam
Soran+1 yılEvet sinirden tepiniyorum 😃😃 eminim hala genç ve güzelsindir yaşına rağmen canım ablam üzülme 😘
- +1 yıl
Anla yanlış anlamada konudan bağımsız sen niye cidden herkese kız kurusu diyorsun diğer sorularda da gördüm seni niye bu kadar sinirlisin bi sakin ol ablam kurban olayım menopoza mı girdin😂
Soran+1 yılTamam ablam yetmiyor süper soru yapn yönetim hata verdi provakatif diyen sen haklısın he ablam he
Soran+1 yıl@Kocasınınhanımısı belli değil mi girdiği bide soruyosun 😂😂
- +1 yıl
Evet sık kullanırım
Burada sık karşılaştığımdan.
Beni takip edişiniz güzel. Ben sizi hiç bilmiyorum.
Keşke daha içi dolu konularda görsem takdir etsem.
Yaşımla sorunum yok. Herkes bu yaşlara gelecek, yoksa zamanı dondurabilmek gibi birşey mi keşfettiniz?
Körler sağırları ağırlamaya da başlayınca yanlış savunulmaya başlar. Çirkin yaş ve yetişkin bir insan olmak üzerinden saldırılarınıza rağmen ben eleştirimin haklılığının farkındayım
Şimdi gidin bir kaç kız kurusu daha bulun gelin buraya. Az geldiniz siz böyle 2 tane.
Soran+1 yılTamam abla hadi seni yatağa götürelim herkes kız kurusu
- +1 yıl
Çok şükür ben de kız kurusu oldum insanları hep en ağır şekilde eleştirip ondan sonra siz çirkinsiniz demekte biraz çifte standart gerçekten pes. Rasyonel bir tespitte bulundum senin taktirine ihtiyacım yok kendini dev aynasında görmeyi bırak
- +1 yıl
Çocukların uyku vakti bence 😉
Öyle olmasan öyle demem, gördüğüme de diyeceğim.
Hepinizi aynı kefeye koyuyor, zerre değer vermiyor ve saygı duymuyorum. Haliyle pek dilimin kemiği de olmuyor.
Çok saygı duyduğum lafımı seçerek kullandıklarım da var. İnşallah onlardan olursunuz ileride
Soran+1 yılAy inşallahhh oluruz be ablam ne diyeyim isa peygamberin sol taş*ağı mübarek.
- +1 yıl
Kocasının bilmem nesi..
Hani deyince de dedi oluyorum. Ama kız kurusuyum diye bağırıyorsun ben ne yapim 😅
Haklı bir eleştiride bulundum ama siz beni bastırmaya ve susturmaya çalışıyorsunuz.
Beni dev aynasında gören sensin. Uğraşmaya çalışman ve konuya maydanoz olman, benim geçmiş paylaşımlarımı takip etmiş olman bunun kanıtı 👍 yoksa benim hiç öyle bir iddiam yok
Soran+1 yıl👍🏻👍🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok eşli olabilirsiniz sorun evlenmenizde evlenmeyin dilediğinizle dilediğiniZ gibi yaşayın durumu çirkinleştiren evli olmanız
30 Yorumlaİnsan tek eşli değildir ama çoğu bastırır duygularını. Bende senin gibiyim ama evli değilim. İnsanları umursama
31 Yorumla
+1 yılKocan için yazdın sandım kocan öyle düşünse sen ne yapardın acaba
32 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey,
- +1 yıl
Olabilir der
+1 yılO zaman boşan. Evlilik insanı değilsin. Çok eşli olan insanlar evlilik insanı değildir. Eşin duyarsa bunu katil olabilir
60 Yorumla
+1 yılKuruyorsunuz kuruyorsunuz aklı kıt olanlar inanıyor yapmaya çalışıyor :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. İşte bunlar hep Sadakatsiz dizini fazla izlemenin yan etkileri. ://
11 Yorumla
+1 yılBu soru troll değilse beni s*ksinler diyecektim ama zaten güncellemede belirtmiş arkadaş.
10 Yorumla
+1 yılKocan kabul ederse 3lu yapın ya da görüştüğüm adam evliyse eşleri degistirirsiniz
11 Yorumla- +1 yıl
Bana böyle bi teklif gelmisti burda
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sorun yok fakat eşinden gizlemedikçe üçlü ilişki yaşayabilirler
48 Yorumla- +1 yıl
Sen yapiyormusun
Cevap sahibi+1 yıl@Ciya_ger21 Evli değilim ben fakat üçlü ilişkim oldu
- +1 yıl
İyisin Bu konuda o zaman😃
Cevap sahibi+1 yıl@Ciya_ger21 Evet hatta baya iyiyim
- +1 yıl
Bende isterdim senin gibisini Ama olmadı işte
Cevap sahibi+1 yıl@kbo13 L bir bireyim ben B değilim
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğan gereği öyle olduğunu düşünüyorsan evlenmen yanlış. Bu yüzden ben de evlenmeyeceğim mesela. Sen de boşanmalısın değil mi?
50 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor 2. Kimse hediye aldığına felan bakma kocanı gavatlaman hoşuna gidiyor yoksa bir değerin yok heyecan arıyor o 2. si😂
01 Yorumla
Soran+1 yılO da olur
+1 yılKimseye anlatamazsijiz bunu. Ben yıllardır anlatamadim. Herkes mahalle baskısından korkuyor. Kimsenin ayiplamayacagini bilseler hepsi yapacakta neyse konusmim.
00 Yorumla
+1 yılİki insandan sadece birini seversin , aynı anda iki kişiyi sevemiyor insan , birine daha çok deger veririrsin
09 Yorumla
Soran+1 yılİkisini de seviyorum
- +1 yıl
İkisi olmaz biri daha güçlüdür , birine yakalanma korkusu yaşıyorsun, birini seviyorsundur
Soran+1 yılİkisini de valla çok seviyorum
- +1 yıl
Digeriyle sanal mı reeldemi buluşuyorsun?
Soran+1 yılReel
- +1 yıl
Cınsellık yasıyon mu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Pişman olma gibi durumlar söz konusu var mı?
Soran+1 yılYok
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğasında mı var hayvan mıyız biz?
Gerçi çoğu hayvan insandan daha sadık eşine karşı30 Yorumla Her tarafı yanlış. Eşinden sıkıldıysan boşan, aşık olduğun adamla birlikte ol. Bu yaptığın doğru değil çünkü.
10 Yorumla
+1 yılEmpati yap kocan senin yanına kuma alsa bunu kabul edecek genişlikte misin? Tekrar düşün şimdi cevap ver.
10 Yorumla
+1 yılsize katılıyorum hanımefendi. tek eşli olmak insan doğasına aykırıdır. çok eşlilik aynı zamanda canlılığın dünyaya farklı şekillerde fışkırması demektir. insanlığın selameti için tek eşlilik yasaklanmalıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi hemcinslerimi gördükce utanıyorum ya bu ne iğrençlik çokmu zor birine sadık kalmak?
15 Yorumla
Soran+1 yılAğla
- +1 yıl
Bence oturda sen haline ağla inşallah kocan öğrenir kendini patronunun altına attığını
- +1 yıl
Kııızzz o kadar laf saydım 🤭 trollmuydu? Yani aklımda bi süphe olsada senin cevaplarını gördükten sonra troll olmadığına ikna olmuştum oysa😃
Soran+1 yılİyi oynadım dimi sldjsldj
- +1 yıl
Hemde nasıll 😂😂 saç baş dalasım geldi sahhshajak
Bunu yapan erkek olsa demediğiniz şey etmediğiniz küfür kalmazdı
111 Yorumla
Soran+1 yılYo inan eşim de yapabilir
Soran+1 yılBeni de soktular zaten 😂😂😂
- +1 yıl
Yani evet herkesin kendi hayatı kendi seçimleri kimsenin buna karışmaya yok günahsa da senin günahın ama kocan yaptığı şeyi biliyor ve onaylıyor mu? Onaylıyorsa sorun yok ama bunu onun arkasından yapıyorsan gizlice yaptığın cidden çok kötü birşey kocan seni boşasa sonuna kadar haklı olur
Soran+1 yılBilmiyor bilemeyecek
Soran+1 yıl@Yeşil121 üff şişene
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka gören olmuştur seni ama kocana söylemezler, mutlaka öğrenir cik8yor çünkü böyle şeyler, umarım seni görür o zamanda böyle konuşabilecekmisin, sonra kaddin cinayetleri okuyor, böyle işleri kaldıran var kaldiramayan var işin sıkıntılı dikkat et
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen bakma burdakilere. Burda herkes namus bekçisi kesilir ama gerçekte hepsi yaparlar. İkisini de seviyorsan yakalanmamaya bak ve götürdüğün yere kadar götur. İnsan tek eşli değildir. İnsanı tek eşli yapan toplumdur. Öyle bjr algı yaratılmış öyle devam ediyor. Keyfine bakz tadını çıkar. Ben 15 yildir çıkarıyorum. Çok da keyifli valla. 🤣
214 Yorumla
Soran+1 yılAma ben eşime de izin veririm sen veriyor musun
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir talebi hiç olmadı. Çünkü bizimkisi cinsellik ile alakalı bir durum. Eğer o da buna önem verseydi zaten buna gerek kalmazdı. Ama izin verir mıydım? Farazi olarak hayır vermezdim. Çünkü ben o benim isteklerimi karşılamak istemediği için yapıyorum. Ben de karşılaşmak istemesem o zaman verirdim.
Soran+1 yılBazen ten uyumu olmuyor seninle tutmayıp başkası ile tutarsa kızamazsın ben asla kızmam mesela
Cevap sahibi+1 yılHayır , bu bakış açısı. O sevmiyor. Ona göre cinsellik çocuk yapacak kadar yorganalti yaşanmalı. Fazlasına gerek yok. O kadın olmayı değil de ana olmayı seviyor.
Soran+1 yılDemek hiç zevkini alamamış
Cevap sahibi+1 yılSen beni suçlu çıkaracaksın diye bir his var içimde 🤣
Soran+1 yılValla erkek zevk veremiyorsa kadında suç aramam
Cevap sahibi+1 yılBeni tanımıyorsun ki. Burda yazamam ama hayatımda çok kadın oldu. Hem de aynı anda ve hepsiyle de çok güzel uyumumuz oldu. Evli olmama rağmen cinsel anlamdaki hala benden vazgeçemeyen kadinlar var. Eşimi mi memnun edemeyeceğim. Kaldı ki uzun süre yapmayınca çok çabuk orgazm olur. Ve orgazm olduğu an asla kendine dokundurmaz. Öyle numara falan da bilmez. Ama bir kez oldu mu ona 10 gün yeter o orgazm. Sorun da burda zaten.
Soran+1 yıl@Yeşil121 banane?
Soran+1 yılVe sanane?
Cevap sahibi+1 yılYa bizim ahiret hesabımız size niye dert oluyor anlamıyorum. Kendinize baksanıza.
Cevap sahibi+1 yılBeni suçlamaya baslamandan anlamistim zaten. Gerçekten yapan suçlamazdi 😂
Soran+1 yılAhhaha sana da rol yaptım ama sen böyleysen ne diyebilirim ki şakaydı hepsi
Cevap sahibi+1 yılMaalesef böyleyim. Çok da keyif aldım. Gerçi 1.5 yıldır çok aktif sayılmam. Bjr de pandemi girdi. İyice kabuğuma çekildim ama yine de çok da masum sayılmam 😂
+1 yılKim demiş yanlış diye. Keşke her kadın senin gibi düşünseeeee
09 Yorumla
Soran+1 yılAma karşılığında sizde kadınlara laf etmeyin olur mu 😂
Soran+1 yılYok aman aman
- +1 yıl
Kurguymuş zaten 😒 ben ciddiydim ama neyse
Soran+1 yılReis çok istiyosan bencillik etme kadınlara da size de normal olsun 😂
- +1 yıl
Bildirimin sesini kısacağım eşime yakalanmamak için 😅 olsun sıkıntı yok benim için 🤭
Soran+1 yılYazık eşine
- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Nödön kö 🤮
- +1 yıl
Günaydın
+1 yılMerak ettiğim bir şey var.
Gözlerin sonucu ne çıktı. Analizinin sonucu nedir?02 Yorumla
Soran+1 yılSabah dizi izlerken böyle bir konu geçti bende bizimkilere bir senaryo yazıp soram dedim. Kadınlar şiddetle karşıyken erkeklerin bir kısmı ılımlı hatta yapanlarda var
- +1 yıl
Bunu yapanın kadını erkeği yoktur.
Bunu yapan karaktersizdir zaten.
İyi bir gözlem olmuş ☺️
+1 yılBu tür sorulara cevap vermiyorum ama içimden ağır küfürler ediyorum :) Bunu soru olarak sormak bile saçma bence. Çok eşlilik kabul edilemez.
00 Yorumla
+1 yıl:D seni gidi seniiiii, demek milletin nabzını ölçüyordun. Eee söyle bakalım milletin tansiyon nasıl? Büyük 12 küçük 8 mi?
00 Yorumla
+1 yılSenin doğanda yok bazısı bir ömür yetmez ki sana doymaya ah be sevgili diyor. Bazısı da geniş oluyor senin gibi.
00 Yorumlaneden ama aldatıyordun erkek yapsa ortalığı yıkarsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır neden yıkayım o da yapabilir
Soran+1 yılKabul etmez, tek hayalim ikisinin de benim kocam olmaları
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eşinizi aldatmayın. Ayrılın sonra istediğiniz kadar sevin ve ilişki yaşayın
11 YorumlaAynen. Canın sıkılırsa diğerine geçersin. İyi düşünmüşsün...
10 YorumlaSeninki aşk değil seninki cinsel istek :D kocana hiç aşık olmamış ve sevmemişsin belliki :D
10 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim. 10 tane sevgilim var hepsiyle ordu kurucam ve kraliçe olcam :)
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence kurgu değildi fazla tepki aldığın icin uyduruyorsun n
217 Yorumla
Soran+1 yıl@EdwardKen yo hayır kurguydu burdan tepki gelse ne olacak ki? Devam ederdim
Cevap sahibi+1 yılAhahahsjsjdj
Soran+1 yıl@EdwardKen teşekkür ederim yetenekliyimdir snskcjaldj benim daha çok kurgum var böyle
Soran+1 yıl@EdwardKen fena yemiş ama millet üzüldüm lan harbi aldatılanlar varmış
Soran+1 yıl@EdwardKen benim babam annemi aldattı dedelerim de eşlerini aldattı hala da devam ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılYa yorumlarin altinda konuşmayın bildirim geliyor baska yerde konuşun kankiler
Soran+1 yıl@EdwardKen herkes her şeyi biliyor ama durumlar karışık
Soran+1 yıl@EdwardKen tamam yazarım
Soran+1 yıl@EdwardKen yazdım sana
+1 yılkocanda aldatabılır senı siz böyle devam
22 Yorumla
Soran+1 yılHiç problem etmem
- +1 yıl
ne guzel yaşayın öyle
+1 yılharem mi kuralım istiyosun ya ne demek istiyon sen öyle
00 Yorumla
+1 yıleşit miktarda sevgi de bulunamaycağından bir tanesinie haksızlık olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. bahane bulma doğasi geregi falan diyerek. iyi doğa geregi seni birileri öldürsün.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaptığın saçmalık değil ama eşine saygısızlık oluyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Eğer gerçek olsa idi eşin 3 konuda yetersiz derdim senin düşüncene göre.
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat