AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Aferin sana harikasın aynen devam üç tane olmalıydi.
Eşinle görüş sen bir erkek al eve kocanda bir bayan sizce daha iyi olur😀😃😄
Bahçivanla hizmetçi alsınlar en doğru çözüm
Eger yanlis olmadigini dusunuyorsan esinle konus bu durumu.
Bilemedim hayat senin ne yaşamak istersen onu yaşarsın ama doğu ama yanlış
Kesinlikle boşanmalısın. Bu şekilde bir hayatı isteyebilirsin fakat aynı istek eşinde de olmalı ki ona karşı saygısızlık yapma. Eşinle konuş ve durumunu açıkla olur diyorsa sorun yok zaten diğer türlü boşanman gerekir.
İkisini de seviyorum boşanamam
Sevgiden daha değerli şeyler de var hayatta karşındaki insanın duyguları gibi mesela
İkisini de seviyorum bitti
Abi seven insan gonlune ikinciyi almaz. Su olayı ALLAH icin normalleştirmeyin artık. Lütfen ya. Kendi şeyligini gelip burada normalmis gibi savunma kardeşim. Net karaktersizsin. Aşkı bu saçma ve cirkin şeylerinize alet etmeyin.
Erkek yapsaydı oho infaz mektubu yazılmıştı çoktan :)
Yoo yapabilir
@SosyoPsikopat yapsın
@SosyoPsikopat ne kadar küçüksün sen ya
Gayet doğru söylüyor medeni cesaretin varsa korkmadan söylersin.
@SosyoPsikopat bırak aslında cevap vermeye bile değmezde utanıyorum ya resmen
Sende yedi yirmi dört kendini soran mal değil misin
En azından senin gibi aldatmıyor birini
Erkek yapabilirse o zaman gel birlikte yapalım desen yapacanmı? Şimdi bu teklifi yapsam terbiyesiz ilan ederdin beni
Off sen ne diyon ya
Asıl sen kafanı toplamalısın evlenmeyin daha iyi erkek haremi kurcaksan zaten kurarsın adamı bıçaklama arkasından gözünü seveyim ya
sen neyden bahsediyon ne sorması xd nerden tutarsa diyon herhalde
kafayı yemiş bu ya
@SosyoPsikopat kız gel hemen güncellemeyi oku sen çok üzüldüm Kıyamam
ay evet nasıl delirdim ya xd
@SosyoPsikopat sakin sldjsdjsj
Benimde sinirimi bozdun emin ol gerçek olsa o adamın yerinde olmak istemem
Senin gibi insan müsveddelerinden bizleri muhafaza eyle Ya Rabbi!!!
(Ki yakaladım s. ettim gönderdim... Yazıklar olsun ona ve sana - sizin gibilere!!!)
Arkadaşım o zaman evlenmeyin dost tutunun kendiniz gibi birini bulun!!!
Bizim millet cahil sen kendi bildiğini yap senin iraden karıştırma kimseye
ayrılmayı dene..
bu şekilde istediğinle istediğin kadar görüşebilirsin..
Insan degil ulan cok esli olan, hayvanlar!! 😉 boyle yasayabilirsin tabii ama evlenip suc islemene gerek yoktu. Bekar takilsaydin.
Senin şerefin yokmuş bas bayagi aldatiyorsun birde aşığım yazmış yazık karina insanin doğası gereği çok eşlilik ne demek ya ne kadar seviyesizce utanıyorum sizlerden yaptığın çok yanlış bir şey
Zina dinizimizdeki en büyük günahlardan biridir. Lanet olsun size nefsine uyan alçaklar. Böyle bir olay yaşandığında karlıdakine dürüst olmak çok önemlidir.
Bence ona haber ver ve bu ilişkiyi açık ilişkiye çevirin veya ayrılın. Dürüst olmayan ilişkiler bir süre sonra toxic bir hale gelir.
Kabul etmez ki. İkisini de kaybetmeyi göze alamam
Önemli olan karşındakine dürğst olabilmek. Bir ilişkide güven duvarları yıkılmaya başladıysa zaten o ilişki kopmaya yüz tutmuştur. Eğer ki açık ilişkiye çevirmek istemiyorsa ondan ayrıl derim. Belki çok geç bir zamanda öğrendiğinde her şey için çok geç olabilir ve bu partnerini çok daha fazla üzüp tramvatik bir anı haline gelebilir onun için..
Seviyorum onu da boşayamam
Nasıl bir genişliktir ya biraz kendinize gelin esin aynısını yapsa hos bir durum olurmuydu
Yapabilir
Hoşuna giderdi yani
@SosyoPsikopat üff sen ne taktın soruya ya çocuk gibi? O kabul etmezse ondan söylemem bi sal şu siteyi süslüman
@SosyoPsikopat tamam canım hadi
Kavganızı balla bölüyorum
kimseyi boş yere eleştirmeyi sevmem lakin eğer sevmiyorsan ayrılsan daha iyi olur
Sana yapılmasını istemediğini sen bi başkasına yapma
Aynen tamam şunun da bir karın ağrısı var ama yaşı küçük
Bilmiyorum tabi 😂 sevgi bağı yoksa kimseyi üzme
Kocan biliyorsa takılın 3lü
Bence de bana böyle bi teklif geldi evli bi ciftten
@Ersinlivaneli sana en son bi soru sormuştum neden cevap vermedin
@Yeşil121 hatırlamıyorum gormemisimdir soruyuyoksa cevap verirdim
nesi yanlış ha sen bi insanı gerçekten seviyosan diğer bi insanı otaya koymazsın çok eşliliğin nesi yanlış diye bi soru mu olur bunu düşünerek de yanıtlayabilirdin yaptığın hiç hoş bişey değil
gavursan yapan domuz yiye yiye kuskançlıgın galmamuş
Yapıcak bişey yok olan olmuş ikisinide tatmin edicen yapılcak bişi yok :)
Evet bunu reddetmemek gerekiyor insan doğası böyle hatta kadınlar konfor alanında oldukça sıkılıyorlar. Bundan sonrası psikolojik savaş maalesef. Kendinizi hazırlamazsanız herkes size kötü davranacak.
İnsanoğlu çok eşlidir. DNA olarak, genetik olarak ilkel çağlardan beri beslenme, üreme üzerine yaşıyoruz. Tek bir kişiye bağlı kalamayız. Katılıyorum.
Ama sen de mesela benim gibi eşine izin vermelisin
Evlenmem zaten ben o yüzden evliliği sacma buluyorum. İnsan cok eşlidir
Sanki beni yazmışsın... çocuk var mı
Bir tane var
Başka biriyle daha enerjiğim. Evde farklı bi mod var. Eşimi de seviyorum ama diğeriyle de çok güzel zaman geçiyor. Sende de öyle?
Evet öyle
Öteki adam da evli mi
Hayır
Cinsellik var mı iki ilişkşnde de? Ben seni destekliyorum bu arada :)
İkisine de veriyorum doyuyorum baya
Ohhh süper. Bir erkek doyurmadığı için istiyosun bence dimi
Yo ikiside çok güzel doyuruyor birinin sknden inip gidip diğerine biniyorum
Ohh mis gibi kadınsın. Adam şanslıymış vala
Ben de şanslıyım
ikisine sadık mısın? üçüncü lezzete bakmak ister misin peki
Şu anlık ikisiyleyim
üçü de dene eğer istanbuldaysan isterim seni
Nesi mi yanlış futbol takımı mı kuracaksın?
İğrenç bir şey ay midem kalktı🤮
Yanlış değil ahlaki değer lerin dışında yani aykırı bi davranış
Senin gibiler yüzünden evlilikden şoğudum bende aldatildim kadınlardan nefret ediyorum
Va be değişik bakış açısı. :) mutlu kadın zevk sahibi 2 erkek ama birisi bunu bilmiyor haha ne bileyim pek uygun değil normalde.
İnan bu söylemeden biz biliyorduk
Tercih meselesi ama bana kocam yetiyor. Onada ben yetiyoeum
İnsan doğası değil o, karaktersizlerin doğası...
bacım olduğunu düşünüyorum
Eyvallah
bırşey sorcam özür dılerım ya görüşümü gerı alıyorum üzülmedın değılmı ya da kızmadın değılmı lafımı gerı aldım ve özür dılıyorum
Önemli değil
ıçıme oturdu knk ya :) ılk defa saol
aaa kurgu olduğunu öğrenmeden önce özür dılemışım bence bu da bırşeydır :)
😘😘😘
Ne şerefsiz insanlar car esin varken baskasiyla nesen konsuyin
Prof. Dr Sinan Canan insanın nörolojik olarak tek eşli olmaya uygun olmadığını söylemişti
Dinen Erkeğin 4 karısı olabilir ama kadının 4 kocası olamaz.
Benim var senin dinin umrumda değil 😂
dınen olan mı önemlı hayır tabıkı ısteyen kadında çok eşlı olabılır. sankı dıne göre yaşıyoruz şerıatla yönetlıyoz sankı saçmalıktan başka bırşey değıl yorumun. ayrıca kadınlarda çok eşlı olabılır. bende çok eşlıyım sanane bundan
Ben gerçeği söylerim isteyen alır istemeyen almaz.
ama şartı da var 4üne de eşit ilgi sevgi ve geçim sağlaman gerek bu da mümkün olmadığı için aslında olamaz
Uff her yere şu Bedevi dinini sokma sende awk
@Tutku97 Ben sadece söylerim gerisi senin kararın benim görevim İnsanlara İyiliği emredip Kötülükten sakındırmak. İslam'ın emri budur.
İyilipe bak awk
Modern Halayık seni gerçekler acıtır tabi ki tokat gibi yüzüne çarptığım için böylesiniz :D
Yaw bizene senşn dininden git yaşa la
ıslamıyetten soğutma ınsanşları soğutursanda
büyük sorumluluğu var bılmıyonmu
@Tutku97 ne soğutması yalan mı söylüyor adam
o şekılde değıl kız açıklamış zaten. günümüzde olması mümkün değıl normalde çünkü kımse kımseye eşıt davranamaz sende ıkısını eşıt sevemezsı n yanı
@Tutku97 o zaman kuran evrensel değil tarih kitabı offf nasılsçda seviyorsunuz işinize geleni almayı 😂😂
soran manyakmısın sen kımse kımseye eşı sevemez dedım farkındaysan tarıhle ne alaka iyi misin ya ya da beynın yok
@Tutku97 ne beynin yok asıl senin yok işine mi gelmedi? Kuranda yazıyor alabilirsiniz diye sende işine gelmeyince ay yok tarihte öyle oldu ondan
@Tutku97 Niye olmuyor gayet de olur ki metreslik oluyorsa o da olur Bunun amacı kimse bekar kalmasın diye ayrıca bazı durumlarda batılı devletler bile uygulamış resmi değil diye yok mu oluyor batı da herkesin en a 1 tane sevgilisi metresi oluyor. ama büyük risk alıyorsun demektir. Ayrıca kadınların bir tane kocası olur çünkü kadınlar duygusaldır daha çabuk etkilenirler birilerinden ama erkekler öyle değil ikisine de eşit olabilir çok eşlilik kadını korumak içindir köle etmek için değil hepsine adil davranacağını düşünüyorsan alabilirsin.
Dini tam araştırmadan atıp tutmayın
@Sevgiiyileştirir sen mi araştırdın tam süslüman sende mi işine geleni aldın
ışte bu dedığını eskıden bıle kabul etmıyorlarmış bu devırde kım kabul eder bana kabul etçek bırını göster bırını bulsan bıle çoğunluk etmez
@Tutku97 Kadının kabul edip etmemesi gerekmiyor erkek istediği gibi alabilir ama hepsine aynı olacak şekilde yoksa kul hakkı oluyor.
Hayırdır niye gerdi seni bu lafım? Beni gördünmüde süslüman diyorsun? Hele senn bence hiç dinden konuşma ucuz kaşar seni
@Tutku97 adamın hakkı var mı var? Kabul etmeyen dinden çıksın
hayır kadın kabul etmezse alamaz mümkün değıl o dedığın ne kadar cahılsın büytün hocalar söyler bunu bılır herkes
ne kadar arsızsın lan yanlış yanlış eksik eksik öğrenip konuşuyorsun burda
@SosyoPsikopat ışte cahıl olduğu ıçın ben bır daha cvp vermıcem cahıl bırının yanında kıtap gıbı sessız ol dıye bır laf vardır ben çıkıyorum bb :)
@Sevgiiyileştirir en azından dürüstüm be😂😂 siz erkeğin 4 alabildiği dine iman ediyorsunuzda ben iki tane alınca laf oluyo sjdjdjdj
@SosyoPsikopat kendi kendinize din uyudun bak adam bile demiş ahshsjha
harbi kıtsın sen
4 kişiye de eşit şartlarda davranamadığı sürece bunu yapamaz ki böyle bir şey imkansız
ve o 4 değil 10 a kadar yolu var cümlesi
@SosyoPsikopat hakkı var mı var? 😂
@Tutku97 https://www.youtube.com/watch?v=FAwFYY1xVp0
Kabul etmezler bunlar süslüman
bende sana bın tane vıdeo atarım burayaa atıyımmı ılla ytanı uğraştırcan mı yanı benı
Sen iflah olmazsın sana dini anlatmıycam çnkü ztn anlamıycaksın. azmışsın kızım sen kudurmuşsun. Briini daha bul 7 kocalı hürmüz ol banane
@Tutku97 Ehli sünnet hocalarına bak bidat ehline değil onlar İnsanları memnun etmek için konuşuyor. Anlıyorum kolay değil alışması güç bir şey de sen niye kızıyorsun ki bu kadar? ömründe görmeyeceğin bir şey zaten bu kolay kolay izin vermezler. Zaten zorunluluk değil isteyen alır ama Allah 1 taneyle yetinin demiş isteyen durumu müsait olan alabilir.
o zaman bende artık ınanmıyorum saol ıslamıyetten çıkardın benı araştırcam sen haklıysan artık müslüman değılım
@Sevgiiyileştirir işte diyorum ya en azından sizin gibi iki yüzlü değilim😂
hakkı var diye koşulsuz şartsız yapamaz ayrıca kuran günümüzde yetersiz kalmıştır az din dersini dinlesen anlardın
@SosyoPsikopat yetersiz kalmış offffff bunu da mı duyacaktık Müslümanlardan
@Tutku97 haklı değil kuranda Allah 10a kadar yolu var diyor ama şart koyarak 10una da eşit ilgi sevgi ve maddi manevi destek olucak ve bu da imkansız bir şey dolayısıyla olamaz
ya mal mısın arkadaş hoca söyledi anlattı hocadan iyi mi bilcen
@SosyoPsikopat tamam canım kuran yetersiz ama islam hak din ama erkek üstünlüğünü kabul etmek yok skdjakdj
@yeşil121 o onların terbiyesizliği
erkek üstünlüğü ne lan olum valla gebertirim lan seni elimde kalırsın
ınsanları dınden çıkartıyorsun resmen günahı senın boynuna ıkı saattır neler dıyonuz ya kulaklarıma ınanamadım
@SosyoPsikopat Ne 10 tanesi 4 tane kurana yetersiz diyen dinden çıkar kuran ve hadis bir bütündür ayrılamaz. Hadissiz kuran Peygambersiz din demektir.
@Tutku97 neye inanamıyonuz bu kadar adam doğruyu söylüyor işinize gelmiyor
hayatımda böyle terbiyesizlik görmedim bu ne genişlik lan güzel kardeşim
Eskik bilgiiii
hoca dedi xd
soruyu soran kışıyı haklı çıkardınız tebrık ederım sızı gerçekten alkışlıyorum
@SosyoPsikopat hoca dediyse doğrudur onlarda sizin gibi millet dinden çıkmasın diye sallıyor dksksksj
namaz kılıyon mu sen madem bu kadar dincisin
@Tutku97 e haklıyım tabii neyi zoruna gitti senin dinini senden iyi bilmem mi
cidden yüzsüzsün ya cehennemde yancan sen
ne biliyon lan g*tünden element uydurma
@SosyoPsikopat asıl sen yancan allahın kitabını inkar ediyorsun eksik meksik 😂😂
@SosyoPsikopat Evet de Namaz kılmayınca bunları savunamıyor musun? Kuranı kendi yaşamınıza göre uydurmayın yapmıyorsanız bile inkar etmeyin en azından. Zaten buna laf edenlerin hepsinin birden fazla flörtü metresi sevgilisi oluyor neyin gericiliği ki bu? evli olunca anormal bekar olunca mı normal oluyor? şu anda gelmez merak etme ne diye korkuyorsunuz ki bu kadar? bel ki de hiç göremeyeceksiniz ömrünüzde. Zaten çok eşlilikten daha önemlisi bekar bir erkeği evlendirmek yoksa o da caiz olmaz sen evlisin bir tane karın var arkadaşın bekarsa onunla evlendirmen lazım ondan sonra ikinci kez evlenebilirsin önce bekarlar evlendirilir geriye kalırsa o zaman çok eşlilik olur.
Cehennem senin için de geçerli yalnız :D Bir şey ya vardır ya yoktur birilerinin demesiyle var ya da yok olmaz bize göre var size göre yok kesin sonucu öldükten sonra göreceğiz bakalım kim haklı.
soran ne kadar yüzsüzsün ıslamıyet hakkında bır tek bırşey bılmıyorsun burda konuşuyorsun zaten okuma yazmayı bılen konuuşuyor cahıl olan sensın
Ben inanmıyorum sizin dine
ınanmazsan ınanma saygı göster barı ben şımdı ınanmasam saçma sapan konuşçammı
@Tutku97 haahahah ben cahilimde bu arkadaşta mı cahil işte işinize gelmiyor
@Tutku97 saçma sapan değil ki sizin dinde olanı söylüyorum sizin inanmadığınız. Bak bu arkadaşta aynını söylüyor 😂😂
Tam olarak aynı şey değil yalnız senin ki iki cinsiyetin de çok eşli olması İslamın emriyse sadece erkeklerin çok eşli olması bunu farz gibi görmeyin farz değil ki bu sünnet bile değil sadece izin var aradaki farkı iyi kavrayın zaten isteseniz de istemeseniz de çok eşlilik hep vardır şu anda bile var sadece metodları farklı eskiden evliyken çok eşliydin şimdi bekarken çok eşlisin bu kadar basit.
@UDixon dinin bütün gereğini yaptında çok eşlilik mi kaldı lan bu kadar bağlıysan dinine her kuralına uymak zorundasın ayrıca çok eşliliğinde şarrları var ve onlar olmadan da yapamazsın ki sağlamanda mümkün değil
herkesın kendıne göre doğruları vardır boşuna tartışıyorsunuz o kız ınanmıyor kı ıkı tarafta bırbırıne saygı gösterse ıyı olur
yalan yanlış anlatmasın
@SosyoPsikopat doğru haklısın aslında çoğunlukla sen haklısın ama kabul etmıyor ınanan arkadaş
cahil olunca napcan işte nsue ben burda konuşmayı kesiyorum artık sinirim tepeme çıktı iyice
@Tutku97 yakan yanlış anlatmıyorum hadi diyelim ben inançsızımda yanlış anlattım Bu arkadaşta mı inançsız? Şu sosyal psikolog kuran eksik diyor tutku denen kadın ben de çok eşliyim demiş. Taşı ilk günahsız olan atsın demişler
ben öylesıne dedım onu sjsjsj her söyledığımı cıddıye alman mantıksız soran
kuran eksik değil günümüzde bilgileri yetersiz bunuda din hocası söyledi
ya neyse sxg artık bu konu bi yere varmıyor
ınançsız değıl bılgısız o arkadaş neyse bende gıdıyorum bb az önce saygı demıştım daha çok saygısızsınız cıdden
@Tutku97 aynen tamam aynen
@SosyoPsikopat Anlamak istemiyorsunuz galiba ben öyle mi yapacağım dedim sadece gerçeği söylüyorum bir harfi bile inkar edersen kafir olursun kurandan zamanla alışırsınız da siz ayrı görüşte olduğunuz halde neden dislike atıyorsunuz bana :D
din hakkında konuşcaksan uygulamanda gerek boş gevezelik yapma
@SosyoPsikopat Uygulamayınca günahkar olursun. İnkar edince günahkar aradaki farka iyi bak bence kardeşim. Şu zamanda gelmez korkma. Sadece inkar etmeyin diyorum size zor gelebilir anlıyorum ama Allah böyle uygun görmüş izin vermiş sen Allahtan daha mı üstünsün de yetersiz eksik falan diyorsun kurana? Ben İnsanların gönlünü hoş tutmak için konuşmak istemiyorum gerçek neyse onu anlatmaya çalışırım din konusunda bu arada ne kadar bozuk olursan ol elinde rakı bardağı bile olsa çoluğuna çocuğuna onun kötü bir şey olduğunu anlatman lazım.
yav senin anlamada kıtlığın mı var hoca dedi diyorum HOCADAN İYİ Mİ BİLCEN LAN ayrıca Allahta şartlar verdi ki günümüzde bu şartları yerine getirmek bile mümkün değil yani dolaylı yoldan çok eşli OOLLLAAAMMMAAAZZSSSIIINNN
Ateistmisin kank kocan biliyomu
Din kısmıdamı troll?
@Sevgiiyileştirir o kısım troll değil adam haklı ama üslubum bu kadar sert değil
Şu korona bi bulaşsada size kurtulsak sizden
Eşinin doğası bu duruma ne diyor
O da yapabilir
Tamam haber ver yapsin oda
Doğasında mı? Kendini kandırma. Adama yazık cidden.
Seninkisi ilgi maymunluğu
her monoton evlilikte olur bunun çeşitli nedenleri var aslında ve bu nedenleri çözersen öyle birine de gerek olmaz ya da kocana gerek olmaz
Monotonluktan mı? Sanmam
Yazarım
bekliyorum
Şimdi çıkıp seni linçleyecekler ee haklılar
Seni hangisi mutlu ediyor
İkiside
İkiside aynı şeylerle mi ediyor yoksa biri bunu iyi yapıyor diğeri şunu iyi yapıyor dediğin olaylar var mı
İkisini de seviyorum. Sevgilim olan patronum aşırı aşırı zengin bana bir sürü şey alıyor ve sert bir adam sadece benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor onunla gitmemi istiyor kocamdan ayrılıp. Diğeri de kocam o da çok sevgi dolu iyi bir adam ve çocuğumun babası o da benimle çok ilgilenir. İkiside yatakta çok iyi
Çok ama çok güzel ifade etmişsin sen yinede patron kısmına çok güvenme olanları yorumlamak haddine değil ama eşine sımsıkı sarıl aldatıyor olsanda gün gelir tek gerçek insan o kalabilir patronunu nasıl baştan çıkardığında o ilk buluşmayı da ayriyeten merak etmiyor değilim
Ben baştan çıkarmadım o çıkardı. Ben zaten çok dikkatliyim eşim farketmez ona da ilgimi hiç kesmem
O nasıl çıkardı ilk buluşma
Bana zaten hep ilgisi vardı. İlgisini fazla gösterdi sonunda olduk bir anda işte
Harika anlatıyorsun demeden geçemeyeceğim
Nasıl harika anlatıyorum
Sade bi kendine özgü şivesi olur ya sanki ta buradan belli olan güzel bir aksanla yazar gibi
Hmm teşekkür ederim
😄😄
Aldat aldat, bir sen kaldın zaten
Ahahaha kıyamaaam doğru 😂
Kaş ar yemenin nesi doğru?
some midesiz problems
Olan bir sürü kişi var. Bence boşanmalısın
Biri bitmeden diğerine geçmem
Annemle babam 35 senedir evli ona bakarsan
Allah sana akıl versin. Bana da bol para
Kocanu tanısam boynuzlu güzel kardeşim derdim net.
P. zevenk**
medeni kanuna göre yanlış
bunu biz sapık olarak adlandırıyoruz işte
Hm aman aman yanlış yol ama paylaşımınız iyi
Olum siz kafayı yemişsiniz
kızlar erkekleri geçti :)
Tek eşli insanlar var ama
Tek eşlilikten yanayım
fantazi seviyorlarsa threesome yap
Çifte kavruluyorsun yani
bence normal birsey cok eslilik
Mesela eşin her hafta hafta içi 5 gün seninle cumartesi pazarları düzenli olarak başka erkeklerle yatsa mesela bu cumartesi ahmetle pazar mehmetle haftaya cumartesi samiyle pazar Oğuzla ondan sonra samet ilyas sonra mustafa Ersin falan böyle devam etse senin için sorun yok yani?
@34Constantine cok esliligi motor olmakla karistirmissin sen birader
Niye? Sonuçta tek bir erkeğe bağlı kalmamak ya da kadına. Hadi daha realist bakalım. Sadece yatakla sınırlamayalim. Eşin sana deli gibi aşık ama aynı anda Hasan diye birini çok seviyor Murat diye birine de çok değer veriyor. Toplanıp 4 ünüz birden birlikte yaşayın uyar mı sana? Sonuçta sadece cinsellik yok işin içinde duygusal yönden de hoşlanıyor eşin. Çok eşlilik diyince erkekler hep atlar haa süper diye. Çünkü işin ucunda 2-3 karıyla takılmak ya da başkalarının karilarina ortak olmak var diye düşünür. Ama kendi kadınına çevrilince ibre kem küm.
@34Constantine kem kum degil, kahve icmeyi seviyorum diyen birine omur boyu sadece kahve ic dersen sana kiciyla guler haberin olsun... reelist bakmayi ogren once
Aynı şey mi? Yaptığı benzetmeye bak. Basit. Sonuç olarak soruma hala cevap vermedin? Evlendiğin kadın, babanla evli olan annen varsa kız kardeşin hatta varsa ileride kızın istediği zaman istediği kadar erkekle birliktelik yaşayabilir mi? Mesela annen haftaya Seyfettin diye bir adamla gelse eve dese ki ben babanızı seviyorum diye ömür boyu erkek diye babanızla olamam dese tabi ki anneciğim sen nasıl mutlu oluyorsan diyebilir misin?
@34Constantine sacma sapan ornekler veriyorsun cunku. senin sacma sapan sorularin yerine karsi cinsimin de cok esli oldugu iliskilerim oldu daha once diyorum ve kapagi bir tarafina kapatiyorum.
Saçma sapan değil kardeşim. Gayet düzgün konuya tam 12 den isabet eden bir soru. Çok eşli ilişkilerin olmuştur 3-5 karıyla takılmak işine gelmiştir. Partnerin de öyle olmuştur aşık değilsindir sıradan biridir takilmalik biridir umursamamişsindir bana ne benim işimi görsün de nabiyosa yapsın demişsindir. Ama bunu normal görüyorsan gerçekten sevdiğim insanlar üzerinden empati yap öyle normal gör hayatının kıyısında köşesinde ki kadınlar üzerinden değil annen gibi eşin gibi kızkardeşin gibi hatta kızın gibi hayatının merkezinde olan kadınlar üzerinden düşün bakalım.
@34Constantine hic farketmiyor cunku baskasinin kararlarini yargilayan birisi degilim. Isteyen istedigi hayati yasar. ben ailemden kimseye (erkek kardesimin bir olayi disinda) neyi neden yaptin diye darlayan biri degilim. Senin ya da baskalari gibi dusunmedigim icin anlayamaman normal birsey.
Kendi iliskime gelince, evlilik kurumuna inana biri zaten degilim. Insanin kendini bir kisiye baglamasini anlayabilirim ama baskasinin sadece kendine bagli kalmasini arzulamak acayip bencilce bir his. O yuzden sizin atfettiginiz kutsal seyleri atfetmiyorum.
Mesela falancasi hayatina 3 kisi almis o 3 kisiyi gidip herkese hersekilde tanistirmiyor gercek hayatta. tanistirmak zorunda da degil verigin orneklerin sacmaligi burada iste. ve cok eslilik bizim toplumda acayip derecede fazla (kadin erkek fark etmeden) ama herkes saman altindan yuruttugu icin goze batmiyor ya da itiraf edilmiyor.
Baskasinin dusuncelerini, hayati algilayisini bilmeden sig dusuncelerle saldiri pozisyonuna girmek duvara toslatabilir.
Eşinle empati kur. O yapsa ne dersin
Yanlis olurmu, avantaj hemde, hotdog seks yapilir.