*Birdaha aşık olursam kafama tuğla fırlatın😅*Ar yuuu redii

*Birdaha aşık olursam kafama tuğla fırlatın😅*Ar yuuu redii

Geçmişe dönüp baktığımda aptal hatalar, çok büyük günahlar görüyorum. Ama iyi ki de yapmışım. 41 yaşındayım kendimin, gücümün, özgüvenimin farkındayım. Bazı insanlar maalesef bunları göremeden ölüyor. Ben şanslıyım ki bunlar bana tecrübe ve olgunluk kattı. Çok fazla kötü şeyler yaşadım ve atlattım. Sonra yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum. Allah'a şükürler olsun ne şanslı bir adamım diye düşünüyorum. Hiç değişmedim. Kendimle gurur duyuyorum ama bir ara hatalar yaptım onlarla gurur duymuyorum. Ama oda ders oldu hayatta her şey gibi. Geçmişe baktığımda sürekli gelişen ve öğrenen bir bir insan görüyorum. İnsanlara bilgi sağlama ve sorun çözme görevlerinde gelişme sürecinde olduğumu görüyorum. Gel gelelim ki bu günlere kadar iyi kötü geldim.
Geçmişteki hatalar aslında bizleri olgunlaştıran deneyimler. Tekrar tekrar aynı taşa takılmayalım diye edındııgmız bşlgıler. Ders olursa ne ala. Yıne harıka anlatmışım abi tekekkurlr 🧚🏼♀️
Her yaşanmışlık ders niteliğinde oluyor. Hala öğrendiğimiz dersler var. Rica ederim kardiş 🌹😊
Geçmişimde güzel şeylere sahip olamadım , sadece hayal kırıklığı, geleceğe taşıyabildiğim tek şey ise yalnızlığım oldu... güzel mutluluklara şahit olabilseydim her şey daha farklı ilerledi elbet ama senin bir planın varsa hayatında kendine göre bir planı oluyor maalesef... ışığı önüme alıp yürüyorum ben , gölgem ister gelsin ister gelmesin...
Hayat adil değil galiba
bizim gibilere maalesef biraz taraflı davranıyor.. belki bundan sonra farklı olur
Umarım 🧚🏼♀️
🙏🙏🙏
Bakmıyorum millet bakıp başarı görse de … başarının olayı biraz da geriye bakmamak
Sürekli geriye bakarak yol alamayız tabıkı. Ama arada gözümüz takılıyor
Geriye göz takılmaZ …, kafanı çevirmen gerekiyor… ona da gözüm takıldı diyemeyiz
Hıı azıcık öyle oluyor😄
Yesss
pijama gurmesi olarak buggs bunnyli pijamanı beğendim 😂
😅😅 pijama sever
çoooook severim en az 50 tane pijamam vardır 😂
Benim resmî kıyafetım olur kendileri. Mümkün olsada heryere pijamayla gıdebılsek 😂😁
keşke çok şık pijama kombinleri yapardım kendime 😂
Ayy kız gözümde canlandı. Pijamayla şirkete gıdermişiz 😂😃
mahalle bakkalına gideriz ancak pijamayla 😂
Cevap
50Cevap
ben sadece başarısızlık ve hayal kırıklığı birde pişmanlıklar ve keşkeler görüyorum sadece
Gelecek daha güzel gelsin hepımız için 🥰🧚🏼♀️
Teşekkürler senin için de güzel olsun 🥰
Öyle bir konu açmışsın ki, 7 dalda oscar aldı. İki de ben verdim 9. Ama on numara beşyıldız konu. Veeee ım ready. Benim de söyleyecek bir çift sözüm var elbet konuyla ilgili. Tabi lutfedip dinlersen.
Dınlerız efendim buysrun
Kimbilir kac kendimi rüyalarımda mazide buldum. Artık nasıl özlediysem o yılları, hep de lise veya orta okul yıllarında bir anda bitiyordum. Ve her seferinde önce şok geçirip şaşırıyor sonra sevinçten uçuyordum. İkinci bir şans kazanmış gibi... Aynı hataları yapmayacak bir tecrübeyle geçmişe dönmüş gibi... Ama uyanınca bir şok daha. Meğer hepsi rüyaymış. Kısacası ardıma dönüp baktığımda buruk bir gülümseme bırakan bir hayat görüyorum. Her şey çok daha farklı olabilirdi. Ama ufacık hatalarım bile geri dönüşü olmayan korkunç yollara soktu beni.
Bundan sonrası umarım umduğunuz gıbı olur 🧚🏼♀️
Amin. Ama öğrenecek o kadar çok şeyim var ki. Hayırlısı bakalım.
Herkesin var
Ben hasret ve özlem biraz da pişmanlık görüyorum. Eee sen ne görüyorsun geriye bakınca?
Özlem ve pişmanlık 😪
anaaa tıpkısının aynısı. Ben daha havalı bir cevap bekliyordum :D
😁hava ne arar bizde üstümüzden tır geçmiş sanki
Geçenlerde orta okuldan matematik hocam denk geldi. Oturduk sohbet ettik. Sitem ettim biraz. Hocam dedim, bize otobüste yaşlılara yer vermeyi, iyi insan olmayı vs vs çok güzel şeyler öğrettiniz ama size kırgınım dedim. Şaşırdı niye dedi. Dedim ki hocam hayatın bu kadar zor ve berbat olduğunu neden öğretmediniz dedim. Ne diyeceğini şaşırdı. Kendince bir şeyler söylemeye çalıştı. sonra daldan dala atlayıp konuyu karıştırıp gürültüye getirdi.
Hayatı zor yapan hayatımıza dahil ettiklerimiz. Tekdüze gıden hayatım alt üst oldu 2senede
Alimi alleme değilsin ammaaaa, hatalarından ders çıkaracak, düştüm mü hafiften doğrulup geri kalkacak birine benzersin. Sana güvenim var. İki yılda belin büküldüyse altı ayda toparlarsın elbet. Dur bakalım zaman sana da bana da daha neler neler gösterecek.
Umarım. Teşekkürler 🧚🏼♀️🌸
Acı, ailemi gömdüm abimi gömdüm babam ellerimde öldü 7 yaşımdan beri çalışırım ve hiç bir gün sevilmediğim halde hala dik durmaya çalışırım kimseyede ihtiyacım yok ama isterdim ki bir kere bir günde olsa çocuk olsaydım.
Başınız sağolsun 😞
Başarı, mutluluk. Her zaman mutlu bir insan oldum ama çevrem hep mutsuzdu. Keşke tüm insanlar mutlu olabilse..
Sen mutluysan sorun yok
Olmaz mı herkesin olduğu gibi bizimde başarısızlığımız var
Kımısının hıc yokmuş ama 😅
Mükemmel hayatları var. Bi bizim Allah belamızı vermıs sanki 😅
Rabbım mutluluk dağıtırken kesın ben vitrin bakıyordum 😅😂
Yaa ne ciciler aldım 😅
😂
Çocukluğuna rağmen tereddütle yürüyen, neşesini "sakın, düşersin" gibi sözlerle kaybeden birini ve yüksek voltajda sesle yıkılan heyecanı. Herkesin dinlenmeye değmediğini, bazen anne babanın dahi haksız olabileceğini ve onların her yaptığının ideal olan olmadığını yeni yeni öğreniyorum
Geçmiste pişmanlığım yok gecmisede takılı kalmam hiç
Aa ne güzel
Bencede çok güzel tavsiye ederim 😂
Keşkeler hatalar ama hata yapmasak şuanki biz olurmuyduk?
Evet en büyük tecrübe burdan geçiyor
Yine aynı taşa takılmamak için tecrübe
Ölüm anıları , heyecan , çok zor günler , mutluluk , turkuaz , kırmızı , siyah , beyaz. Her halt var
Şimdi nasılsın
Mikemmeliz ✌🏻🧚🏼♀️
Tamamlanırız elbet
Umut
Hayır aklımda değil sıldım 😪
😁güldürme beee
Dünyalar arası yolculuk görüyorum.
Ütopik bir dünyadan, kaos dolu bir dünyaya. Enteresandır, kaosa gönüllü ve istekli gitmişim.
İdrak ise yıllar sonra olmuş.
Bakınca görüğüm bu.
Bende bile bile sonunu bıldıgım halde gıttim yaptım bırcok şeyi. Akıllanmam ben 🙃
Yaptığım hatalar mutlaka var olmasa zaten insan değilsindir iyisiyle kötüsüyle bir ömrü gecirdik devamı reklamlardan sonra devam ediyor olacak
Yaşanması mümkünken yaşayamadıgım çık şey görüyorum. Ben onunla heşeye tamamdım. Ama o kaçtı
Sen bensin galiba 😅😅 bu canım nerde olsa tanırım
Sal*klı*ğı yazdım dızeltmış
Sal*gım valla 😒😒
Geçmişe dönüp baktığımda çok marjinal ve ailesindeki neredeyse birçok kısır döngüyü yıkmış çok erken yaşlarda birçok hayalini gerçekleştirmiş bir kız görüyorum.
Helal size✌🏻 peki bunu nasıl başardın sırrın ne
Deli cesareti bence o yaşlarda risk almaktan hiç korkmamama bağlıyorum 🙃
Iyıki o riskleri almışım diyorsun işte. Ne güzel 🧚🏼♀️
Adım atmaktan korkmamak gerek bazen
❤️
Sonunu düşünen kahraman olamaz derler ya o misal 🙈
Helal kız 🌸🌸
♥️
İnsanlara değer veriyorsun ama değer görmüyorsun. Sevgi aşk karşılıksız olmali
Bundan daha fazlasını görüyorum. Başarı, kaybetme, mutluluk, üzüntü
Tek tük pişman olduğumuz şeyler var tanımasaydım daha iyiydi dediğim
Tecrübe, her şeye rağmen pes etmeyen kendine Allah'a tutunmuş bir kız çocuğu
8 ay önce çalan bir telefon.
Başlayan bir aşk.
22 gün önce son.
Keşke o telefonu hiç açmasaydım.
Hayırlısı olsun
Amin teşekkür ederim
Ikisinden de bol bol görüyorum
Güzel anılar hatıralar var. Üzüntüler var. Ama zorlukta olsa keşke olmasaydı demiyorum zira bugün bu galdeysem onlar sayesinde ve dersler sayesinde
halenmi geçmiş.. geçmiş geçmişte kaldı değiştirilemez önemli olan bundan sonrasıdır
Ufukta ne var sende
kaderimizde ne varsa o..
🧚🏼♀️
Bu kadar yaşayacağımı bilsem biletimi kendim keserdim
Deme öyle üzülürüm 🥹
Dedim bile ağla
Ağlarım bak
😂😂 delü
Duvarlar görüyorum ben
Aşılmış duvarlar mı
Yok. Üstüme devrilmiş...
Yapma be 🫤
Hı hı yaleleyyalelee öyle maalsef
Hayat işte
Yeter be yeter hayat
Önumuze bakalım. elden gelen birsey yoksa
Her söylediğimiz "Keşkeler" geri gelecek mi?
pişmanlık tanışmayacağım insanlarla tanışmışım
Başarı mutluluk
Vay bee
Herıltt yanii
😎😎artis
Pişmanlık dışında her şey mevcut. Yok yok😂
Maşallah daha ne 😂😁
Geçmişte fakirlik görüyorum..
Umarım sonrası ıstedııgn gıbı olur
Kalbi acıyosa n yapmalı insan
Acısı geçene kadar beklemelı
Hayır geçmişe dönüp bakınca daha iyi değerlendirebilirdim diyeceğim çok şey var ve neden bu kadar takıldım bu ara bilmiyorum
Bilhassa zamanı yönetmek...
Ben yarım saat öncesine takıyorum. Keşke söyle yapsaydım konuşsaydım yaşasaydım diye
Bu kaçıncı seviye :) iyi bir psikoloji durumu değil buna rağmen önünüze bakabiliyorsunuz bence benden daha çok
Gamzıslık galıba. Acımdan ölsem berbat hayatımda olsa hep gulerım neşem yerinde olur
Duygusal değilsiniz çok tipik aslan burcu. Aslan dimi
Evet aslan 😃 duygusalım ama belli etmem. Burnum düşse eğilip almam tarzındayım 😃
Ben aslan çok seviyorum valla ya isyerinde bi arkadas var takılıyorum kerataya iyi anlasıyoz o da aslan 🦁 😄
Seninki nedir
Eğlenceli bir burç, biraz değişken olabilir, hava elementi tahmin et
Beyninde parietal lob'u iyi çalışır, mantıksal bakar ikili ilişkileri tetikleyicidir başı cabbardır derler hatta güçlü olmayı sevdiğimiz söylenir
Kova deme yıkılırım şuracığa 😂😂
Niye kovalar nasıl ki? Sana göre
Sen söyle yaa
Yaklaştın ya ikizler
😂çenenden belliydı
Bak böyle yapıp küstürüyonuz insanları ya. Biz herkese böyle değiliz her zaman böyle değiliz niye anlamıyonuz. Ben sana aceleci sabırsız dedim mi
İnsanı cenesıyle bezdıren yıldıran tek canlı ikizler. Yani haklı oldukları için değil artık sussun diye tamam denılıp konu kapatılıyor 😂😛
Haklı olmadan konuşmam diyecem ama oluyor bazen evet ne yapalım aç mı kalalım susalım mı ölelim mi 😃
Soğuduktan sonra susuyorum ki bazen bıçak açmaz çenemi ama tüm ikizler böyle mi bilmiyorum belli ki sen daha çok tanıyorsun:)) erkek dişi fark ediyor mu
Yok farketmiyor hepiniz müzeliksiniz 😃😂
Aman siz ölmeyin hollywood dan bır kesıt izlemek istemeyız 😃😃 öyle oyunculuk kimsedeyok 😃😂
😃 Siz nesiniz nerede parlayacağınız belli değil
Ama cana yakın oluyor aslanlar ya ne bileyim valla seviyorum tabiat olarak
Çok fena manipülasyon yaparız onu mı diyon hangisini diyon deli ederiz çıldırtırız acaba hangisini kastettiniz
Sevin tabii😁
Bak bak havalara bak 😎
Kusura bakmayın ama hava bizim elementimiz bir kere, ateşi söndürür dikkat edin kenarda durun 😃
Ateşi söndürmez aksine bizi daha da alevlendirir. Elin yanar dikkat
Rüzgar suya bile hükmeder, su zaten ateşi söndürür:) yanlış mıyım
Çenesıyle bıktıracak bakkk yaaa. Evet haklısın diye bır kelıme var. Biliyorsundur umarım. 😃 arada kullan
tamam haklısınız ateş hanım
Tuğlayı alıp gelsem olur mu 😃
Kafama atcan heralde 😅🤭
Hyr bisey denicem. s. s
Hjhkhjj 😁
Smdi bn glnce ask olma ihtimalin var, tuğla da hazır olsun 😃
🤭😂😅
Ama ben vuramam ya
Ayy nasıl güldüm 😄 deli
Sen kendine vurma diye tuğlaların etrafına streç film çekerim 😃
Ne düşünceli bir bey 😁😅
Gerçi tuğla çoksa streç yetmez direk senin kafaya streç çekerim olmadı 😃
Sonra da kendime. Sinirden kafama vurma diye
😃 ıyı tamam
Sanki haklı çıktın ya:))
Hangi konuda ;)
Laf atmıştın ya. s
Ahhaah unuttuydum onu. Iyı bari 😂😃
Burcum için
bisey dicem bakar mısın
Bu imparatorluk kolay kurulmadı🤣
Havalara bak artissss😎
😘😘
Yakışıyorda hani 🥰
Eyvallah gözüm
Bende hepsi mevcut 😂
Hanım hanımım onlar benim evlatlarım 😂
İyi bir şey dedin umarım 🙄
İyi hadi kaybol 😂
😃 tamam beee
🧚🏼♀️✌🏻
Her şeyden biraz var işte kırık dökük bir hayat
Şimdiki eserimin temellerini görüyorum🙏
Hepsinden bir dal var
Hep iyi oldum merhametle yaklaştım hepsi bir yana kalsın. artık eski kendim olmakta zorlanıyorum
Sabır + ders + tecrübe + acı vs vs
Zamanın bir şekilde geçtiğini
çoğu konuda başarılıyım
Göremiyorum karanlık geçmiş. Kahven ne güzel öyle.
Sadece hayal kırıklığı
Laflayalim. gel mektup lasallim
pişmanlık çok az mutluluk çokça keşke 😏😏
Ah o keşkeler
Başarı, iflas, mutsuzluk. Geleceğim de öyle! 🤷
Hayal kırıklığı şanssızlık ne ararsan
Harcadığım kendimi görüyorum
pişmanlık ağır basıyor. yoksa hepsi vardı.
Zorluktan başka bir şey değil
O Almanya'ya gidecek idim gidecek
Aa bu pijamadan bende de var 🤗😄
Siz akillanmazsiniz kızlar
? neyimiz varmış
Yine aynı şeyi yaparsınız
pişmanlık
Geçmişe bakmıyorum
Hiçbir şey
Pişmanlık
Çok içerleme önüne bak
Boşa geçen ömür