Ben geçmişi düşünmüyorum hiç. benim için gelecek ya da şu an ki zaman daha önemlidir.. çünkü geçmişe güzel anılarım olsaydı bile.. bunların şu an ki ana etkisi olmazdı
👏🏻👏🏻⭐✨💃🏻
Geçmişte yaşadığım iyi kötü her şeyi düşünürüm. Ara ara aklıma geliyor. Gerek aile içinde yaşadıklarım gerek okulda yaşadıklarım. İyi kötü günlerimiz oldu herkes gibi tabii ki. Ama genel olarak güzel anılar biriktirdim. 😊
✨😇😇
Özellikle geçmişi düşünmem ama ara ara eskiden ne kadar güzeldi diye gelir aklıma, gerçekten de öyle dünya her geçen gün daha kötüye gidiyor hepimiz biliyoruz bunu sanırım.
Maalesef😌
Sadece güzel şeyler aklıma geliyor. Kötü şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum.
Ne güzel🍀💐🥳
🌸💕
Cevap
14Cevap
Keşke öyle olsa da gece gündüz geçmişi düşünüp mutlu olsak. Sıklıkla düşünmek istemiyorum zaten. Sadece yeniden yazabilme isteği uyandırıyor.
Özlem duyulur iyi seylerse tabi☺️
İsyankar yapar o seni ana odaklan ve sana en iyi geleni yap her zaman canın sıkkın olsa da😌
Daha kötülerini yaşamaman içindi diye yorumlayabilirsin🙂
Bana bir isim verildi ailem tarafindan.. ve o isimim herdaim temiz kalmali.. ben itibarim icin yasarim. Dünya bize cok guzel nimetler sunuyor. Ve ben bu nimetler'den faydalanmayi seviyorum.. en onemlisi cigerlerime kadar oksijen cekerken off e ne kadar guzel diyorum nefes alabilmek!
Bazen kötü anlar da kaliyor maalesef Hafızanın o kısımlarını silemiyoruz.. Ama güzel anlarda var tabi onları da unutmamalıyım diyor insan.
🍀💚💚
Düşünmemeye çalışırım ama bazen anılar insanın gözünde canlanıyor...
Tabiki çok insani☺️
İnsan olduğumdan emin oldum, tenk yuuu😂
😂😂
hayır hatalarda acılarda buna dahil oda hayatın bir parçası
Doğru onlarda parça😌
Beyin zaten kötü anıları hızlı siler. O yüzden iyiler hep hatırlanır 😇
Silmesi daha hayırlı😇
Koruma içgüdüsü 😂
Yoksa hayat çekilmezdi kötüleri silmesi herkes için geçerli durum😌
Yok yaş hep kötü seyler keşke şunu yapmasaydim bunu yapmasatimla geçiyor
🥲🥲
Genelde düşünmem gelecek varken anlamsız yani güzel olacak olan şeyleri beklemek ve olduktan sonra görmek gibisi yok
🍀✅☀️
Ders çıkarmak ve kendimi bilmek için hatırlatırım kendime
Tüm duyguları tekrardan tadmak için güzel olmayan anılarıda düşünürüm.
Ben geçmişi iyisi ve kötüsü ile düşünen bir yapıya sahibim.. yengeç huyum kurusun..
Yaşadığım geçmişe göre değişir.
✅✅
Geçmişimde sadece güzel şeyler aklıma geliyor
😇🍀
Yani tabikie de ya :) bu arada nickin güzelmiş peki erkek olanlari nerde biscolatanin :)
Ben kutu bisco yerken açtım nickimi erkeği kadını muhabbetinden değil😄😄
Hahaha olsun ya erkeklerini fena ama ya aklima geldi bak ya :)
Vardı bir zamanlar o efsane evet🙂
Ya evet cok fenaydi ama ya canim cekti ya:)
Yoo deneyim
✅✅
Evet
🍀✅
Evvet
😇☀️☀️
Evet kötü anıları silerim.
Harika😇🥳
Evet..
Gelecek varken geçmişin a koyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?