Geçmişte yaşadığım şeyler aklıma gelir hatta eskisi kadar olmasa da hala etkilerini yaşıyorum. Örneğin bir çocuk gördüğümde hele ki hasta bir çocuk olunca bende ipler kopuyor. Çocukluğum aklıma geliyor hastalıkla geçmiş bir çocukluk diyebilirim. Geçmişe dair bir pişmanlığım yok. Geleceğe umutla güzel bir şekilde odaklandım
Geçmişten kalma pişmanlık olarak adlandırdığım tek bir şey var. Bu da telafisi zor ama imkansız olmayan bir durum. Ben pişmanlıkların gölgesine düşmektense geleceği nasıl iyileştirebileceğime odaklanırım.
Geçmiş, şimdi, gelecek hepsi içimizde. Geleceğe ne zaman odaklansan bir sıkıntı olduğunda geçmişindeki hatalar nedeniyle olduğunu defalarca hatırlarsın. Mesela geçmişinde o... pu olanın asla yuvası olmayacaktır.
Elbette geçmişte pişmanlıklarım var, basit şeyler yüzünden insanların kalbini kırdım, para ile cinsel ilişki yaşadım güzel şeylere vakit harcamam gerekirken kendimi olmayacak gereksiz nedenlerden dolayı çok üzdüm.
Pişmansın değilmi? Kendini kirli hissetme diğer insanlardan alçak görme. pişmanlık insanda olabilecek en güzel duygu ve eğer karşıdaki bir insan sendeki bu pismanlık duygusunu görebildiyse tebrik etmeli hayran olmalıdır
Geçmişi geride bırakıp önüme bakıyorum. Pişmanlık duysan da geçmişi değiştirme şansı yok, o yüzden en doğrusu kabullenip daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmek.
Geçmişi çok takmam takmamakta gerek sonuçta olan oldu biten bitti en fazla o hatalardan ders çıkarırsın fazlası olmamalı geleceğe odaklanmalı ama bugünü de kaçırmamak gerek anı yaşa yani kffjfmfkfmdk
Yaptıklarımdan dolayı pişman olmam onlar birer tecrübedir yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda ama gelecekte aynı şeyleri tekrarlamam