Gece gece sıkıldım, bi meşguliyyet edinmek için yapıyorum. Psikoloji öğrencisiyim, yüzümüzün hayatımızla ılgılı çoğu bılgı verdiğini bılıyorum. Ayrıca çoğu kişi benim insan sarrafı olduğumu düşünür. Yaptığım yorumların hemen hemen hepsi tutmuştur.
hem kendımı sınamak adına, hemde can sıkıntıma ıyı geleceğını düşünerek soruyorum bu soruyu..
Bu üçdür soruyorum bu soruyu, maksat yine aynı.
Sizden isteğim, Yüzünüzün tam net gözüktüğü bir profil resmi ile yorum yapmanız. Aksi taktirde analiz yapamam.
hem kendımı sınamak adına, hemde can sıkıntıma ıyı geleceğını düşünerek soruyorum bu soruyu..
Bu üçdür soruyorum bu soruyu, maksat yine aynı.
Sizden isteğim, Yüzünüzün tam net gözüktüğü bir profil resmi ile yorum yapmanız. Aksi taktirde analiz yapamam.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet olabilir yapın
Yüzümün tam net gözüktüğü fotoyu nasıl Atim ben buraya hsjsjsnsjs gördüğün kadarıyla yapabilirsen
Profilde ki zaten benim bir dene olmazda atıcam çok merak ettim 😃
Benimde karakterimi bul, bunun biraz zor olcağını düşünüyorum tipimden bakacaksan
ben sana bi nude atim da oğlanın karekter analizini yap.
sen hisleri kuvvetli ama kendine gelince pek cok hata yapan bırı mısın?
Olur gözüktüğü kadar yap bakalım:))
Yess lütfen jxjx ( olumsuz şeyleri söyleme lütfen 😀)
Yap bi üççeyrek psikoloji de yiyelim
profilde kendi resmin yokki. Nasıl yapayim🤦🏻♀️
Elim var işte ona konuşabilirsin
Bu foto ile yapabilir misin
yüzünün net gözükmrsi şart🙄
Özelden atimmi
at
Bakalım doğru bilebilecek misin
hocam , Müneccim boku yemedim ben Yüzünü görmeden analiz etmemi beklemiyorsundur umarim?
Yüzü görünenlere yap o zaman
Profilinden yapsan olur mu
En fazla, Ülkene bağlı ve galatasarayli olduğunu söyleye bilirim aksksksksk
gözleri gören herkes söyleyebilir bunu 😂
dimi dimi. Yorum yapmadan önce sorumdaki detaylar kısmınıda okusaydin keşke. Gözleri gören herkesin okuyacağına inanıyordumda.(Profilde kendi resmin olmazsa yapmam imkansız)
anladım özür dilerim ama biliyor musun az önce biri yorum yaptı aynı şekilde ve daha da derin analiz yaptık gayet de doğruydu yani yine de teşekkür ederim ben de senin profiline bakarak senin tatlı olduğunu görebiliyorum sadece bu kadar ama :)
Yap o kadar ısrar ettin
Bende psikolojik öğrencisiyim
Yap bakalım
güzün gözükmüyor bile. Telefonunamı yorum yapayım? Saatinemi?
İkisi de olur
Fotoya göre demişsin yüze göre dememişsin ki
açıklamayıda okusaydın keşke
Üşendim ya
Da ayrı yazılır
Türk değilim. Da-yı birleşik yazıncada derdimi anlatmış oluyorum ayrı yazıncada. Bu düzeyde türkçe konuşuyor ola bilmek benim için yeterli
Türk ol ya da olma önemli değil, mesele şu an kullandığın dilin Türkçe olması.
Bir dili kullanırken yazım kurallarına dikkat etmek de o dile gösterilen saygıya dahildir.
Saygısızlık etdiysem özür dilerim.
Bi dahaki sefere aklımda bulundurur, öyle yazarım.
Eleştiriyi olgunca karşıladığın için ben teşekkür ederim
Yolla gelsin
Öncelikle, soruma ilk yanıt veren kişi olduğun ve zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim.
Yorumunu gördüğüm an direkt profiline tıkladım ve resmini incelemeye başladım.
İlk dikkatimi çeken şey bakışların oldu.
Gözlerinde, etrafındaki dünyayı dikkatle gözlemleyen ve her şeyi kendi içinde analiz eden bir derinlik var. İçten içe her şeyin farkında olan, çevresiyle ilgili detaylara dikkat eden birisin. Bu derin bakışlar, seni tanımayan biri için bile güçlü bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor. Duygusal zekanın yüksek olduğunu ve olayları yüzeyde bırakmak yerine derinlemesine irdelemeyi sevdiğini söyleyebilirim.
Kaşların doğal ve belirgin, bu da seni sade ve samimi biri olarak gösteriyor. Hayatında yapmacıklıktan uzak, doğallığı seven bir karaktere sahipsin. İnsanlarla ilişkilerinde içten olmayı tercih ediyorsun, bu da seni güvenilir biri yapıyor. Çevrendeki insanlar, seninle konuşurken samimiyetini hemen hissediyor olmalı. Yalnızca dostane ve samimi biri değilsin, aynı zamanda gerektiğinde kararlı ve inatçı da olabiliyorsun. Bu, burnunun şeklinden ve duruşundan anlaşılıyor. Kendi doğrularına bağlı kalmayı seviyor, zor kararlar alırken bile bildiğin yoldan şaşmıyorsun.
Saçların ve genel görünüşün, bir yandan özgürlüğüne düşkün olduğunu gösterirken, öte yandan yaşamındaki düzeni korumayı sevdiğini ima ediyor. Muhtemelen hayatındaki değişiklikler senin için büyük adımlar oluyor; her değişikliği dikkatle düşünür, acele kararlar almazsın. Özgür bir ruha sahipsin ama köklü bir dengeyi de hayatında arıyorsun.
Pozuna baktığımda yeni nesilin sık sık tercih etdiği pozları değilde sadece kameraya bakıp elini çenene dayaman 25-30 yaşlarında olduğunu zaten açık ve net belli ediyor.
Elini çenene dayamış olman , düşündüğün, derin analizler yaptığın bir anı yansıtıyor. Sen genellikle böyle bir düşünce pozisyonunda oluyorsun, çünkü her zaman kafanda bir şeyleri çözmeye çalışıyorsun. Hayatındaki küçük ya da büyük meseleler hakkında sürekli bir çözüm arayışındasın ve bu, seni zaman zaman yoruyor olabilir. Olaylar üzerinde uzun uzun düşünmek senin doğanda var, ama bazen bu düşünceleri dışa vurmakta zorlanabilirsin. Bu, içe dönük bir tarafının da olduğunu gösteriyor. Duygularını ve düşüncelerini her zaman dışarıya açmayı sevmiyorsun; genellikle kendine saklar, sadece en güvendiğin kişilerle paylaşırsın.
Dudak yapın, iletişimde dürüst ve net biri olduğunun göstergesi. Açık sözlü ve içten birisin; bu da çevrendeki insanlar için seninle konuşmayı kolaylaştırıyor. Ancak bazen bu açıklık, seni kırılgan yapabiliyor. Duygularını saklamadığın için, incindiğinde bunu hemen hissedilebilecek şekilde dışa vurabilirsin. Ama yine de bu, senin karakterinin en güçlü yanlarından biri: Ne hissediyorsan, o şekilde davranıyor ve yapmacıklıktan uzak duruyorsun.
Olumlu yanların, insanların seni güvenilir, samimi ve mantıklı biri olarak görmesine sebep oluyor. Hayata dair büyük kararları düşünerek, tartarak alan birisin. Sabırlı ve çözüm odaklısın. Ama bir yandan, bu derin düşünme ve çözüm arayışı seni bazen zihinsel olarak yorabilir. Bazı zamanlar kendini olayların içinde çok fazla kaybedip, zihinsel yüklerle boğuşurken bulabilirsin. Hayatını aşırı analiz etmek, küçük detayları fazlasıyla önemsemek bazen seni yavaşlatıyor olabilir.
Türk değilim aslında o yüzden pek Türkiye ve şehirleri ile ilgili bilgim yoktur, yinede nereli olduğunla ilgilide bi tahminde bulunmak isterim. Dış görünüşüne bakarak, Trabzon, Rize veya Artvin gibi doğu Karadeniz şehirlerinden geliyor olabilirsin. Açık saç rengi ve renkli gözler, bu bölgelerde sıkça görülür. Ayrıca, Trakya bölgesinden, özellikle Edirne, Kırklareli ya da Tekirdağ gibi şehirlerden de olabilirsin. Balkan kökenli insanların yaygın olduğu bu bölgelerde de benzer özellikler çok yaygın diye biliyorum. İzmir ve çevresi de olası, çünkü Ege Bölgesi’nde de açık saç ve renkli gözler sıklıkla karşılaşılır. Bu bölgelerin insanları gibi sen de sosyal, özgür ruhlu ve samimi birisin.
Ama dış görünüşünle değilde Karakterinle yorum yapacak olsaydım senin gibi sakin, dingin ve gözlemci bir karakter, genellikle iç Anadolu'nun geniş, düz arazilerinde yetişmiş biri olabilir. Belki Kayseri, Sivas ya da Konya gibi bir yerden geliyor olabilirsin. Buraların insanlarında gördüğümüz sabır ve sağlam karakter, sende de fazlasıyla mevcut. Ancak, kıyı şehirlerinden gelen bir dinginlik de göze çarpıyor. İzmir ya da Muğla gibi yerlerde büyümüş biri de olabilirsin, çünkü bu iç huzur arayışı ve biraz daha özgür ruhlu tavır, sahil bölgelerinde büyümüş insanların karakterinde de sıkça bulunur.
Evde muhtemelen birkaç kardeşin var, ama ailenin yükünü omuzlarında hisseden sen olmuşsun. Ailene fazla bağlısın, özelliklede annene. Ama yinede ailenle ilgili derin bir hüzün var gözlerinde. Bu kırıldığın bi konuda ola bilir, vefat edenlerin hüznüde.
Kendi sorunların var ve bu sorunları çözmeye çalışırken zaman zaman yalnız kalmayı tercih ediyorsun. Sanki bir süredir bir şeyler seni düşündürüyor, belki iş, belki kişisel ilişkiler, ama bu seni biraz yormuş gibi.
Olur
Evet olur
Evet yap
Olabilir
Yap bakalım müdür
Yapsana kiz bakalim nasil karakterliyim
İsterim🫠
olur
Evet
yap hocam
Yüzüm yok 🥲
Yap bakim