Kişilik & Karakter Profil fotosuna göre karakter analizi isteyenler gelsiin? sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Soru yukardaa Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncel Profil fotosuna göre karakter analizi isteyenler gelsiin? Cevapla Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Geldim 1 3 Yorumla sedatttE +1 yıl hoş geldin bence sen bakımlı, sosyal eglenceli ve duygusal bir insansın özelliklerle kizlarla kafan çok uyuşuyor ayrica iliskilerinde sadıksın Yorumla Bikız99 +1 yıl Hoşbuldumİnşallah öyleyimdir valla okurken çok hoşuma gitti😂 Yorumla sedatttE +1 yıl Rica ederim mutluluklar dilerim hayatınızda Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Sen gösterişi seviyorsun ilginin senin üstünde olmasini istiyorsun dikkat çekmek hosuna gidiyor ve insanlarin düşüncelerini biraz fazla önemsiyorsun Yorumla
Schwimmeninbenzin Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Burdayım 1 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Sanat ve müzik hayatında önemli bir yere sahip hem duygusal hem mantıklı bir yapın var yalnızlığı seviyorsun Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yap bakalım doğru mu tahmin edeceksin 0 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Duygusal, icine kapanık, cekingen ama samimiyet olustuktan sonra açılan eglenceli birisin Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yap bakalım genç adam 0 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Evli degilsin ve depresif birisin bence ama bundan sikayetci degilsin kültürlü bir bireysin muhabbetin sarar felsefik bir yanın var bence Yorumla
JunkieStyLe- Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. İsteriz reis 1 3 Yorumla sedatttE +1 yıl Reis sen mert birine benziyorsun dostlarini satmazsin iliskilerinde sadıksın Yorumla JunkieStyLe- +1 yıl Saol dostum Yorumla sedatttE +1 yıl Rica ederim Yorumla
bayilanzzzi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Geldım 1 3 Yorumla sedatttE +1 yıl Eğlenceli birisin trollukte var biraz ama aslında icten ice duygusalsin ve bunu disari eglenceli gozukeren gizliyorsun Yorumla bayilanzzzi +1 yıl gizlemiyom be ksmdlsşpdp Yorumla sedatttE +1 yıl Ahshdhdh peki Yorumla
ceyda673 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Isterim 0 3 Yorumla sedatttE +1 yıl Yalnızlığı seven bir insansın gösterişten hoslanmazsın ayrıca deniz kenari ya da ormanlik tarzı dogal guzelliklerde bulunmaktan fazlasiyla mutlu olursun ayrıca duygusalsinda Yorumla ceyda673 +1 yıl Resmen beni anlatmıssın, tesekkurlee Yorumla sedatttE +1 yıl Rica ederim Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 909 cevap paylaştı. Analiz et bakalım 😄 0 2 Yorumla sedatttE +1 yıl Gösterisi seversin takılmalık iliskiler sana göre hayati daha hizli yasamak istiyorsun ama doğduğun ülkenin sosyolojik yapısı bunu mümkün kılmıyor Yorumla Akskdjjd +1 yıl Selm Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ahanda geldim 0 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Depresif bir kişiliğin var ve birazda yalnızlık çekiyorsun hayat seni cok yormuş, yılların calismayla geçmiş Yorumla
rotindas Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Senin baya egolu duruyor. d 0 5 Yorumla sedatttE +1 yıl Ego var ama kimseyi küçük görmem kendime güvenirim Yorumla rotindas +1 yıl Oda ii Yorumla sedatttE +1 yıl Sende biraz ozguven eksikliği ve utangaclik olabilir öyle hissettim Yorumla rotindas +1 yıl Dorudur Yorumla sedatttE +1 yıl Güzel Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Geldim. 0 8 Yorumla sedatttE +1 yıl Reis sende böyle bir spor ya da ugrasla kafayi biraz bozmuş bir tip var ve ayrıca özguvenin yuksek maddi durumun iyi olabilir Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Hiç spor yapmadım. Maddi durumum eh işte ama özgüvenim yüksek 🙂 Yorumla sedatttE +1 yıl Spor degil herhangi bir ugras olabilir mesela basket, denizcilik, rap gibi spesifik bir uğraş Yorumla CptSimonRiley +1 yıl He pardon okumadım orayı. Evet uğraşım var satranç. Yorumla sedatttE +1 yıl Ben de oynuyordum lichess 2400'e ya aşmışti puanım Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Ben zevkine giriyorum ya puan kasmadım hiç ama gerçekte il birinciliklerim vardı. Yorumla sedatttE +1 yıl Vay basarilar reis güzel Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
MiaGrimm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ooo analiz 0 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Sen özgürlüğüne düşkün anı yaşamayı seven çabuk sıkılan ama kolay neşelenen sosyal birisin Yorumla
_Ergashev_ Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Bakalım 0 1 Yorumla sedatttE +1 yıl Sporcu bir kişiliğin var fiziksel olarak ve mental olarak göründüğünden daha güçlüsün ama iliskilerinden yana yüzün fazla gülmemiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geldim
hoş geldin bence sen bakımlı, sosyal eglenceli ve duygusal bir insansın özelliklerle kizlarla kafan çok uyuşuyor ayrica iliskilerinde sadıksın
Hoşbuldum
İnşallah öyleyimdir valla okurken çok hoşuma gitti😂
Rica ederim mutluluklar dilerim hayatınızda
Merak ettim et bakalım
Olur
Sen gösterişi seviyorsun ilginin senin üstünde olmasini istiyorsun dikkat çekmek hosuna gidiyor ve insanlarin düşüncelerini biraz fazla önemsiyorsun
Burdayım
Sanat ve müzik hayatında önemli bir yere sahip hem duygusal hem mantıklı bir yapın var yalnızlığı seviyorsun
Yap bakalım doğru mu tahmin edeceksin
Duygusal, icine kapanık, cekingen ama samimiyet olustuktan sonra açılan eglenceli birisin
Yap bakalım genç adam
Evli degilsin ve depresif birisin bence ama bundan sikayetci degilsin kültürlü bir bireysin muhabbetin sarar felsefik bir yanın var bence
Yorumla kardes
İsteriz reis
Reis sen mert birine benziyorsun dostlarini satmazsin iliskilerinde sadıksın
Saol dostum
Rica ederim
Geldım
Eğlenceli birisin trollukte var biraz ama aslında icten ice duygusalsin ve bunu disari eglenceli gozukeren gizliyorsun
gizlemiyom be ksmdlsşpdp
Ahshdhdh peki
Isterim
Yalnızlığı seven bir insansın gösterişten hoslanmazsın ayrıca deniz kenari ya da ormanlik tarzı dogal guzelliklerde bulunmaktan fazlasiyla mutlu olursun ayrıca duygusalsinda
Resmen beni anlatmıssın, tesekkurlee
Rica ederim
Analiz et bakalım 😄
Gösterisi seversin takılmalık iliskiler sana göre hayati daha hizli yasamak istiyorsun ama doğduğun ülkenin sosyolojik yapısı bunu mümkün kılmıyor
Selm
Ahanda geldim
Depresif bir kişiliğin var ve birazda yalnızlık çekiyorsun hayat seni cok yormuş, yılların calismayla geçmiş
Senin baya egolu duruyor. d
Ego var ama kimseyi küçük görmem kendime güvenirim
Oda ii
Sende biraz ozguven eksikliği ve utangaclik olabilir öyle hissettim
Dorudur
Güzel
Geldim.
Reis sende böyle bir spor ya da ugrasla kafayi biraz bozmuş bir tip var ve ayrıca özguvenin yuksek maddi durumun iyi olabilir
Hiç spor yapmadım. Maddi durumum eh işte ama özgüvenim yüksek 🙂
Spor degil herhangi bir ugras olabilir mesela basket, denizcilik, rap gibi spesifik bir uğraş
He pardon okumadım orayı. Evet uğraşım var satranç.
Ben de oynuyordum lichess 2400'e ya aşmışti puanım
Ben zevkine giriyorum ya puan kasmadım hiç ama gerçekte il birinciliklerim vardı.
Vay basarilar reis güzel
Teşekkür ederim 🙂
Ooo analiz
Sen özgürlüğüne düşkün anı yaşamayı seven çabuk sıkılan ama kolay neşelenen sosyal birisin
Bakalım
Sporcu bir kişiliğin var fiziksel olarak ve mental olarak göründüğünden daha güçlüsün ama iliskilerinden yana yüzün fazla gülmemiş
Yap bakalım