Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geldim
hoş geldin bence sen bakımlı, sosyal eglenceli ve duygusal bir insansın özelliklerle kizlarla kafan çok uyuşuyor ayrica iliskilerinde sadıksın
Hoşbuldum
İnşallah öyleyimdir valla okurken çok hoşuma gitti😂
Rica ederim mutluluklar dilerim hayatınızda
Merak ettim et bakalım
Olur
Sen gösterişi seviyorsun ilginin senin üstünde olmasini istiyorsun dikkat çekmek hosuna gidiyor ve insanlarin düşüncelerini biraz fazla önemsiyorsun
Burdayım
Sanat ve müzik hayatında önemli bir yere sahip hem duygusal hem mantıklı bir yapın var yalnızlığı seviyorsun
Yap bakalım doğru mu tahmin edeceksin
Duygusal, icine kapanık, cekingen ama samimiyet olustuktan sonra açılan eglenceli birisin
Yap bakalım genç adam
Evli degilsin ve depresif birisin bence ama bundan sikayetci degilsin kültürlü bir bireysin muhabbetin sarar felsefik bir yanın var bence
Yorumla kardes
İsteriz reis
Reis sen mert birine benziyorsun dostlarini satmazsin iliskilerinde sadıksın
Saol dostum
Rica ederim
Geldım
Eğlenceli birisin trollukte var biraz ama aslında icten ice duygusalsin ve bunu disari eglenceli gozukeren gizliyorsun
gizlemiyom be ksmdlsşpdp
Ahshdhdh peki
Isterim
Yalnızlığı seven bir insansın gösterişten hoslanmazsın ayrıca deniz kenari ya da ormanlik tarzı dogal guzelliklerde bulunmaktan fazlasiyla mutlu olursun ayrıca duygusalsinda
Resmen beni anlatmıssın, tesekkurlee
Rica ederim
Analiz et bakalım 😄
Gösterisi seversin takılmalık iliskiler sana göre hayati daha hizli yasamak istiyorsun ama doğduğun ülkenin sosyolojik yapısı bunu mümkün kılmıyor
Selm
Ahanda geldim
Depresif bir kişiliğin var ve birazda yalnızlık çekiyorsun hayat seni cok yormuş, yılların calismayla geçmiş
Senin baya egolu duruyor. d
Ego var ama kimseyi küçük görmem kendime güvenirim
Oda ii
Sende biraz ozguven eksikliği ve utangaclik olabilir öyle hissettim
Dorudur
Güzel
Geldim.
Reis sende böyle bir spor ya da ugrasla kafayi biraz bozmuş bir tip var ve ayrıca özguvenin yuksek maddi durumun iyi olabilir
Hiç spor yapmadım. Maddi durumum eh işte ama özgüvenim yüksek 🙂
Spor degil herhangi bir ugras olabilir mesela basket, denizcilik, rap gibi spesifik bir uğraş
He pardon okumadım orayı. Evet uğraşım var satranç.
Ben de oynuyordum lichess 2400'e ya aşmışti puanım
Ben zevkine giriyorum ya puan kasmadım hiç ama gerçekte il birinciliklerim vardı.
Vay basarilar reis güzel
Teşekkür ederim 🙂
Ooo analiz
Sen özgürlüğüne düşkün anı yaşamayı seven çabuk sıkılan ama kolay neşelenen sosyal birisin
Bakalım
Sporcu bir kişiliğin var fiziksel olarak ve mental olarak göründüğünden daha güçlüsün ama iliskilerinden yana yüzün fazla gülmemiş
Yap bakalım