Bro sen yakışıklısın ama fazla kiz arkadaşın yok iletisim problemleri yasiyor olabilirsin kizlarla ve biraz fazla ilgili davranip bunaltiyorsun. Boş vakitlerin var bu sitede degerlendiriyorsun sosyal çevren fazla geniş değil
Sen çok duygusal ve hassassın bence ve kitap okumayi seviyorsun. Ozguven problemleri yasiyor olabilirsin bunun sebebi kendine karsi biraz fazla acimasiz olman
Sen biraz utangaç bir kızsın ama bir o kadarda sıcak kanlı ve guleryuzlusun. Korku ve gerilim filmleri hoşuna gider ama tek izlemektense arkadaşlarınla olmayi tercih edersin. Insanlarla iliskilerinde ilk başlarda mesafeli olup tanıdıkça ısınıyorsun.
Get out izleyebilirsin birde the others var birincisi tamamen gerilim ikincisi biraz korku gerilim ama ters köşe yapıyor şaşırıyorsun. Bilim kurgu gerilim seversen o tarz filmlerde var
Gezmeyi arkadaslarinla vakit geçirmeyi ve müzik dinlemeyi seviyorsun ama fazla sevgilin olmamış. Konsere gitmek favori aktivitelerinden birisi olabilir anime ya da sitcom tarzı şeyleri izlemekten keyif alıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olur bro yap
Bro sen yakışıklısın ama fazla kiz arkadaşın yok iletisim problemleri yasiyor olabilirsin kizlarla ve biraz fazla ilgili davranip bunaltiyorsun. Boş vakitlerin var bu sitede degerlendiriyorsun sosyal çevren fazla geniş değil
Doğru bro teşekkür ederim doğru bir gözlem yapmışsın.
Eyvallah
Oldugumdan farkli gorunuyorum ama buyrun:)
Sen çok duygusal ve hassassın bence ve kitap okumayi seviyorsun. Ozguven problemleri yasiyor olabilirsin bunun sebebi kendine karsi biraz fazla acimasiz olman
Guzel analiz, tesekkurler. 👍🏼
Rica ederim :)
Evet yap
Modern şehir hayatını seven birisin plaza tarzı yerlerde calışmaktan hoşlanıyorsun, akşamları dışarı çıkmak tam sana göre ve kahve favori içeceğin.
Oo etkileyici güzeldi teşekkürler
Rica ederim hangi noktalar doğru
Akşamları dışarıya çıkmak dışında hepsi
Güzel :) teşekkürler iyi akşamlar :)
İyi akşamlar
Yap bakalım
Dizi film izlemeyi seversin kadinlarin güçlu olduğuna inaniyorsun ve hemcinslerinin haklarina karsi fazlasiyla duyarlisin
Çok basit oldu bu jdsjdjasd Kadın haklarını savunan biri olmam bin kmden belli oluyor jdsjdjs
Bir fotograf var oda türk dizi oyuncusu 😀
ahahahahhahaa türk değil dizi oyuncusu hiç değil. Bu kadar tutarsızlık görmedim jdsjd
Olabilir
olur yap bakalım
Guncelle shhd
Çılgın bir ruha sahipsin enerjiksin, konuşmayi seversin spor yapmak hoşuna gider ve insanları trollemekten keyif aliyorsun.
yesss sedatt yess😄😄
Bildim sanırım 😀
Yap bakalım
Sen biraz utangaç bir kızsın ama bir o kadarda sıcak kanlı ve guleryuzlusun. Korku ve gerilim filmleri hoşuna gider ama tek izlemektense arkadaşlarınla olmayi tercih edersin. Insanlarla iliskilerinde ilk başlarda mesafeli olup tanıdıkça ısınıyorsun.
Yanlış veya doğru kendinden emin bir şekilde yorumluyorsun tebrik ederim
Rica ederim hangi noktalar doğru hangileri yanlış söylerseniz mutlu olurum
Korku filmleri dışında çoğu doğru
Gerilim filmi önerebilirim eger istersen
Olur teşekkür ederim
Get out izleyebilirsin birde the others var birincisi tamamen gerilim ikincisi biraz korku gerilim ama ters köşe yapıyor şaşırıyorsun. Bilim kurgu gerilim seversen o tarz filmlerde var
İlkine bakacağım o zaman, teşekkür ederim 🤗 iyi akşamlar
Rica ederim 😀 birde black mirror dizisi var her bölümü film gibi ama aşırı gerilimli
Diziye başlarsam bitmez şimdi 😅
Her bölümünde farkli bir hikaye var kısa bir film gibi 1 saat sürüyor bölümler 😀
Evet, buyrun.
Yalnızlığı seven hırslı bir insansin biraz egon olabilir. Dogal ortamlari deniz kenarıni seviyorsun sana huzur veriyor sakinlik tercihin
Mersi. Hırslı bir insan değilim ben hırsın ta kendisiyim:P
Hahaha dogru mu tahminler
Kısmen :)) Hırslı ve egolu olduğumu nereden çıkardınız? :))
Olur
Gezmeyi arkadaslarinla vakit geçirmeyi ve müzik dinlemeyi seviyorsun ama fazla sevgilin olmamış. Konsere gitmek favori aktivitelerinden birisi olabilir anime ya da sitcom tarzı şeyleri izlemekten keyif alıyorsun
Çoğu doğru
Teşekkürler tek fotoğraftan kesin yorum yapmak zor biraz 😀
Bu da gayet başarılı
Sevindim dogru cikmasina 😀 sende bana yapabilirsin istersen
Benim tahmin gücüm berbat 😄
Denersem ama yazarım
Ahahaha 😀 fotoğrafın güzelmis bu arada begendim
Teşekkür ederim 😊
Neye göre söyledin tahminleri onu merak ettim fotodan
Fotoğrafına baktigim zaman direk bu izlenimler olustu aklimda açıklamasi biraz zor 😀
Az sevgili peki onu neye dayanarak dedin
burada rahat değilsen yazabilirsin