+1 yılAlayım 😄
08 Yorumla
Soran+1 yılstil sahibi ve detaylara önem veren birisi gibi görünüyorsun. Beyaz bir şapka ve kulaklıklarınla genellikle müzikle yakından ilgilendiğini ve şıklığına önem verdiğin belli. Koyu renkli kıyafet tercihi ve spor bir üst giyim, senin rahatına düşkün ama aynı zamanda tarzına da önem veren bir karakter olduğunu gösteriyor.
Saç stilin ve sakalın, bakımlı ve modern bir görünüme sahip. Yüz hatların keskin ve belirgin; bu da seni karizmatik ve dikkat çekici kılan özellikler arasında. Gözlerindeki ifade, ne kadar duyarlı ve derin düşünen bir kişilik taşıdığını işaret ediyor. Dudak yapın ve ifaden, kendinden emin ve kararlı bir tutum sergilediğini gösteriyor.
Burnunun yapısı ise hem güçlü hem de dengeli bir profil sunuyor. Bu, senin analitik düşünme yeteneğine ve detaylara olan dikkatine işaret edebilir.
Kaşlarının yoğunluğu ve şekli, ifade kabiliyetini artırıyor. Kaşlarının hafif çatık konumu, senin yoğun düşünme anlarında bile derin konsantrasyonunu koruduğunu gösteriyor. Bu özellik, senin zihinsel meşguliyetinin ve belki de sürekli bir şeyler üzerine düşünmenin bir göstergesi olabilir.
Gözlerin ise seni en çok anlatan kısmın. Bakışlarında bir hikaye, bir merak ve anlayış derinliği var. Çok ihanet görmüşsün. Hayat seni çok üzmüş. İnsan sevmiyorsun sen. Gözlerin, duygularını ve düşüncelerini açıkça ifade edebilme yeteneğine sahip olduğunu belirtiyor. Bu derin ve anlamlı bakışlar, etrafındakilere empati ve anlayışla yaklaştığını, duygusal zekanın yüksek olduğunu gösteriyor.
Karşında böyle biri olduğunu düşünmek, onunla derinlemesine sohbetler yapabileceğimi ve ondan öğrenebileceğim pek çok şey olduğunu hissettiriyor. Yüz hatlarından yansıyan bu karakter özellikleri, senin çevrendeki insanlar için güvenilir ve saygın bir kişi olduğunu da işaret ediyor.
Soran+1 yılBu özelliklerin, hem kişisel hem de profesyonel yaşamında sana pek çok kapı açıyor olmalı. Seni kendine güvenen, bağımsız ve etrafındaki dünya ile ilgili derin düşüncelere sahip bir birey olarak değerlendirebilirim.
Bu görüntünle 32 yaşında olduğunu varsaymak mantıklı olur; olgunluk ve gençlik arasında bir yerde, hayatını şekillendirmiş ve kendini ifade etme konusunda özgür hisseden biri gibi duruyorsun. Gerçi bana kalırsa 32den daha genç görünüyorsun.28 daha doğru olur. Ama uygulama 32 yaşında olduğunu söylüyor.
Burcun için 3 tahminim var. Boğa, Aslan, Balık.
Balık burçları genellikle duyarlı, sanatsal ve sezgisel olarak tanımlanır. Yaratıcılıkları yüksek olan Balıklar, genellikle sanat ve müzikle derin bir bağ kurabilirler ve hayal güçleri oldukça gelişmiştir.
Boğa burçlarıda rahatına düşkünlüğüyle tanınır. Güven ve konfor arayışı içinde olan Boğalar, aynı zamanda doğal güzelliklere ve sanata olan ilgileriyle de bilinirler. Estetik zevke sahip olmaları, yaratıcı yeteneklerinin bir göstergesi olabilir.
Saydığım özelliklerin hepside sende var. Gerçi ben burçlara pek inanmam, ama söylenilen özellikler senin Boğa , Aslan ya da balık burcu olduğunu gösteriyor.
Ailenle ilgili bir yorum yapmam güç. Bu konuda kapalı bir kutu gibisin. Yüzünden hiç bir şey anlaşılmıyor. Sadece tek çocuk olduğunu tahmin ede biliyorum ve babanla pek aranın iyi olmadığını.
- +1 yıl
Cidden hayranlıkla okudum. Burç harici yazdığın herşeyin altına imzamı atarım. Son kısımda tek çocuk ve babamla aramın iyi olmayışı kısmında hayranlığım daha da arttı. Bir bakışta bunları çıkartmış olmsn beni çok şaşırttı.
Soran+1 yılBurçlara pek inanmam demiştim😄astrolojinin yalancısıyım ben. Yinede diğer yazdıklarımın doğru olması beni mutlu etdi..)
- +1 yıl
Cidden çok şaşırdım. Hepsi bire bir doğru. Burçlara ben de inanmam ayrıca 😄
Soran+1 yılSon kısımda yazdıklarım için konuşmak, dertleşmek istersen.. Dertdaşın ola bilirim. Ne zaman istersne çekinmeden, yaza bilirsin
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gerçekten. her şey için.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki yolla gelsin güzellik 🌺
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 208,2b cevap paylaştı.
u +1 yılolur fark etmez
00 Yorumla
+1 yılProfilim açık, direk sana bir maden teslim edeyim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yaparmisin lütfen
00 YorumlaGordugun kadariyla yal sen
01 Yorumla
Soran+1 yılKnk profilde Atatürkün resmi var. Ve onun karakter analizini yapmam haddim değil. Yardımcı olamıcam, kusura bakma
- Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılUzun yapcaksan olur abla
01 Yorumla
Soran+1 yıl1. Benden 9 yaş büyüksün, abicim. Abla demen mahcup ediyor 2. Yaptığım analizlere zaman ayırıp uzun uzun yazıyorum, fakat yapmam için yüzünün net gözüktüğü bir fotoğrsfına ihtiyyacım var. Ppdekş ile olmaz
+1 yılYapabilirsin istersen.
00 Yorumla
+1 yılKendi fotoğrafım değil, yapabilir misin yine de?
00 Yorumla
+1 yılyap gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yıl
Resmindeki ifaden ve genel duruşun, oldukça kendinden emin ve hedeflerine odaklı biri olduğunu gösteriyor. Mavi gömlek tercihin, sade ama şık bir tarzın olduğunu ve muhtemelen sakin ve dengeli bir kişiliğe sahip olduğunu işaret ediyor. Bu Renk seçimi, genelde dinginlik ve istikrar arayan kişilerde görülen bir özelliktir.
Gömleğinin düğmelerini üstten itibaren sıkı bir şekilde iliklemiş olman, disiplinli ve düzenli bir yaşam tarzını yansıtıyor. Saatin ve gözlüğün, ayrıntılara önem verdiğini ve zaman yönetimi konusunda titiz olduğunu gösteriyor. Ayrıca, kıyafet seçimlerinde pratiklik ve konforu ön planda tuttuğunu düşünüyorum.
Elindeki telefonla ayna karşısında selfie çekmen, modern teknolojiyle aranın iyi olduğunu ve sosyal medyada aktif olabileceğini belirtiyor. Bu, senin sosyal çevrelerde de aktif olduğunu ve yeni insanlarla tanışmaktan hoşlandığını gösteriyor. Yeni Arkadaşlıklar, yeni ilişkiler senin için bir yaşam biçimi.
Sağlığına dikkat ediyorsun, yemene içmene. Hatda bana kalırsa sen sigara içmiyorsun bile.
Soran+1 yılOrtalama bir boya sahipsin.175 boy 75 kg.
Gecemi? Gündüzmü diye sorsalar Sen Gündüz dersin
Çaymı Kahvemi diye Sorsalar Sen Kahve dersin
Yazmı kışmı? Sen kesinlikle yaz insanısın (herkes doğduğu mevsimin zıddını sever. Örneğin ben Ağustosta doğdum, fakat tam bir kış insanıyım.)
Rap pop? Sen tam bir rap aşığısın. Yeni nesil raplerden nefret edersin. Hala eski şarkılarla, eski şarkıcılarla avutursun kendini. Norm Ender, Şanışer , Sagopa Kajmer, Talodra vs.
Her 10 erkeğin 9-u siyah rengini çok sever. Ama sen ordada farkını koyarsın. ve Beyazı Tercih edersin.
Yüz ifadene bakıldığında, hafifçe kaşlarını çatmışsın ve dudakların nötr bir pozisyonda, bu da ciddi ve düşünceli bir yanın olduğunu ortaya koyuyor. Belki de içsel dünyan zengin ve kendine özgü derinliklere sahip. Bu tür bir ifade, karar verirken dikkatli ve ölçülü olduğunu gösterir
evde en küçük çocuk veya tek çocuk olarak büyüdün. Bu, aile içinde aldığın özel ilgi ve korumayla bağlantılı olarak, kendine olan güveninin ve bağımsız kişiliğinin gelişimine katkıda bulunmuş. İnsanlarla etkileşim şeklin, bu erken yaşam deneyimlerinden etkilenmiş olabilir, belki de bu yüzden insanlara kolayca güvenen ve onlarla derin bağlar kurabilen bir yapıdasın. Hayat sana laylaylom. Pek hiç bi şeyi kafana takmazsın. Aslında hiç insan sevmezsin, herkes sana yapmacık ve sahte geliyor. Ama onların bu halleri seni eğlendiriyor. Zaten senide sen yapan eğlenceli oluşun. Arkadaşların çok şanslı. Grubun en eğlencelisi kesinlikle sensin..
Genel olarak, resmindeki ifade ve duruşun, iç dünyanda dengeli ve kontrollü bir yapı olduğunu gösteriyor. İnsanlarla olan ilişkilerinde dürüst ve sadık kalmaya özen gösteren, aldatmayı reddeden bir yapın var.
Burçlara pek innanmam , ama senin yaz mevsimini daha çok sevmenden ve yenilikçi, sosyalleşmeyi seven, bağımsız, eğlenceli deli dolu hallerin kesinlikle tam bir kova ya da oğlak burcu olduğunu gösteriyor.- +1 yıl
Sen beni tanıyor musun yoksa bunları fotoğrafa bakarak mı söyledin, valla neredeyse %95 i doğru nokta atışı yani
Soran+1 yılFotoğrafa bakmak yetdi🙂. Yanlış tahmin etdiğim o 5%lik kısmı bilmek isterim
- +1 yıl
Boyu 2 cm eksik söyledin diyeceğim de o kadar da nokta atışı zaten absürt olurdu. d Onun dısında yeni arkadaslıklar pek tercihim değil eski oturmuş arkadaslıkları sürdürmek benim için daha öncelik
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur yap
04 Yorumla
Soran+1 yıl
Fotoğrafındaki yumuşak ifade ve dikkat çekici bakışların, senin sıcakkanlı ve dostça bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor. Gözlerin, geniş ve açık bir şekilde dünyayı merakla inceleyen birini yansıtıyor, bu da senin yeni fikirlere ve deneyimlere açık olduğunu düşündürüyor. Dudağının dolgun yapısı ve hafifçe kıvrılan gülümsemen, nazik ve sevecen bir tabiatı işaret ediyor, insanlarla kolayca iletişim kurabilen ve onları rahatlatan bir aura yayıyorsun.
Resimdeki filtreden dolayımı, yoksa gerçektende öylemi bilmem fakat Cildinin pürüzsüz ve neredeyse kusursuz görünümü, sağlığa önem verdiğini ve kendine iyi baktığını gösteriyor. Bu, genel olarak hayatındaki diğer alanlarda da dengeli ve düzenli olduğun anlamına gelebilir. Saçlarının parlak ve iyi bakımlı oluşu, estetik anlayışının ve kendine bakma konusundaki titizliğinin bir göstergesi.
Hayatın acı gerçeklerini sende tatmamışsın, Çok şükür seninde anne baban hayatdalar. Ve seni çok sevıyorlar. Sende onları) Ama Babanı daha çok sevıyorsun. Belki de küçük ama birbirine sıkı sıkıya bağlı bir aileden geliyorsun. Bu, aile içinde sıcak ve destekleyici bir ortamda büyüdüğünü ve bu sayede insan ilişkilerinde empati kurma ve anlayış gösterme becerilerini geliştirdiğini gösterir.
Mesleğin konusunda ise, fotoğraftaki zarif ve düşünceli tavırlarından yola çıkarak, senin insanlarla çalışmayı gerektiren bir alanda, belki eğitim, psikoloji veya sanatla ilgili bir meslekte olabileceğini düşünebilirim. İnsanlarla doğal bir uyum içinde olduğun ve onların duygularını anlayıp, ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşabilecek bir yapıda olduğunu gösteriyor.
Senin fotoğrafındaki her detay, zengin bir iç dünyanın ve duygusal derinliğin izlerini taşıyor. Bu, senin etrafındaki insanlar için hem ilham verici hem de rahatlatıcı bir etki yaratıyordur. Her zaman bu kadar nazik ve düşünceli olman, senin pek çok kişi tarafından sevilmeni ve saygı gösterilmeni sağlıyor- +1 yıl
Hepsi doğru valla helal olsun birisinden yardım falan mı aldın acaba diye demedim değil 😂
Soran+1 yıl🥴💗
- +1 yıl
Gerçekden hepsi doğru cildim sağlıklı kendiliğinde sfsffa, babamla ilişkimde çok iyi bunları bilmen çok şaşırtdı beni 😅
+1 yılOlur buyur
01 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafındaki ifade, senin hakkında birçok şey anlatıyor. Yüz hatların oldukça dengeli ve simetrik, bu genellikle hem fiziksel hem de ruhsal dengenin bir göstergesi. Keskin bakışların ve düşünceli ifaden, senin analitik düşünme yeteneğine ve olayları derinlemesine değerlendirme eğilimine işaret ediyor. Sakalın düzgün ve özenle şekillendirilmiş, bu da senin detaylara verdiğin önemi ve dış görünüşüne özen gösterdiğini gösteriyor. Bu özellikler, iş hayatında da titiz ve düzenli olduğunu düşündürebilir.
Seninle ilgili hayali bir aile yapısı tahmininde bulunacak olursak, belki de orta büyüklükte bir aileden geliyorsun. Ailenin belki üç ya da dört çocuğu vardır ve sen bu çocukların arasında ortanca ya da büyük olabilirsin. Böyle bir konumda, kardeşlerine örnek olma ve onlara yol gösterme sorumluluğunu üstlenmiş olabilirsin. Aile içindeki bu rolün, senin liderlik becerilerini ve sorumluluk alma yeteneğini geliştirmiş olabileceğini gösteriyor.
Meslek olarak ise, senin fotoğrafındaki ifade ve duruşun, senin belki bir işletmeci ya da yönetici olabileceğini düşündürüyor. Gözlerindeki kararlılık ve yüz hatlarındaki kesinlik, karşılaştığın zorluklar karşısında yılmadan çözüm üretebilecek bir yapıda olduğunu gösteriyor. Finans, pazarlama veya iş geliştirme gibi alanlarda çalışman gerekiyor; burada analitik becerilerin ve stratejik düşünme yeteneğin işine oldukça yarar. Senin bu özelliklerin, özellikle karmaşık sorunları çözerken ve iş dünyasında stratejik kararlar alırken ön plana çıkıyor olabilir. Yaşından dolayı, Hiç çalışmıyorda ola bilirsin. Fakat bana kalırsa, Tercihin kesinlikle Finans ve pazarlamaya yönelik olmalı. İşinde başarılı olacağın kesin.
Fotoğraftaki sakin ama emin tavır, aynı zamanda senin stresli durumlarla başa çıkma konusunda oldukça yetenekli olduğunu düşündürebilir. hayatında karşılaştığın zorlukları sakin bir şekilde ele alıp çözüm yolları bulman, senin üstlerin tarafından takdir edilen özelliklerinden birisi.
+1 yılOlabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ve kararlı bir görünüme sahipsin.
alnının açıklığı ve kaşlarının düzgün formu senin düşünür ve analitik bir yapıda olduğunu gösteriyor. Sert bakışların ve düzgün yüz hatların, otoriter ve disiplinli bir karaktere işaret ediyor. Dudağının şekli ve bakış açın, kararlı ancak bir o kadar da sakin bir kişiliğe sahip olduğunu gösterir.
ifadenden ve duruşundan yola çıkarak, büyük ihtimalle ailen içinde lider konumunda birisi olabilirsin. Belki birkaç kardeşin vardır ve aralarında en büyüğü sen olduğun için sorumluluk almayı iyi biliyor olabilirsin. Yüz hatlarından ve keskin bakışlarından, inatçı bir kişilik taşıdığın ve bir kez bir şeye karar verdiğinde ondan kolay kolay vazgeçmediğin söylenebilir. Burnunun ve dudaklarının düzgün yapısı, estetik bir uyum ve düzenlilik sunuyor. Cilt tonun açık ve pürüzsüz; bu da sağlıklı bir yaşam tarzını yansıtıyor. Hayatda çok büyük acılar yaşamamışsın. Annenı ve babanı kaybetmemışsın, hayatdalar çok şükür.
Mesleğin konusunda ise, giyim tarzın ve duruşun, senin özenli ve titiz çalışan bir profesyonel olduğuna işaret ediyor. Belki bir avukat, mühendis ya da yönetici pozisyonunda çalışıyor olabilirsin. Hiç biri değilse bile kendi mesleğini yapıyorsun. Keskin bakışların ve özgüvenin, özellikle karşılaştığın zorluklarla başa çıkma konusunda oldukça yetenekli olduğunu gösteriyor.
Çok sevgilin olmamış, hatda bana kalırsa pek flörtünde yok. Bu zamana kadar en fazla e sevgilin olmuş. Ve birini hala unutmuş değilsin. Hiç sevgilin olmamışda ola bilir. Ama yinede aklında gönlünde birileri var.- +1 yıl
Vaktini ayrıldığını için teşekkür ediyorum içerisinde doğru bilgiler var umarım başarılı olursun
Soran+1 yılRica ederim) kendimi geliştirmek adına, hatalarımı söylersen sevinirim
- +1 yıl
Yani hemen hemen çoğu bilgi doğru kesinlikle beni anlatıyor en büyük kardeş değilim ama kardeşlerim var sorumluluk almayı severim iş konusu tutmamış yönetici falan olamadık hayat şartları
Soran+1 yılTrde yaşıyor olmasaydın, Sahip olduğun bu karakterle mükemmel bir avukat olurdun…(Şahsi düşüncem)
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum onun yerine sen daha iyi yerlere gelip en güzel şekilde mesleğini yaparsın bende sana inanıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzün belli değilki
İsterim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılMerak ettim yapar mısınız?
00 YorumlaYapabilirsin
00 YorumlaEvet
00 YorumlaGönder gelsin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenden başla
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yap bakalım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olur
00 YorumlaHadi bakim
00 YorumlaYap bakalım
00 Yorumla
+1 yılBuyrun
00 Yorumla
+1 yılyap bakalım
00 YorumlaYapp
00 Yorumla
+1 yılolur valla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYess
032 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafın yok?
Cevap sahibi+1 yılProfilde
Soran+1 yılProfilde sadece ay resmi var
Cevap sahibi+1 yılNasıl ya
Cevap sahibi+1 yılProfilime girdin mi
Cevap sahibi+1 yılProfil fotoğrafıma değil
Soran+1 yılBu üyenın profili gizli*
Cevap sahibi+1 yılGizliyken gözükmesi lazım kapak fotoğrafının
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen ayın analizini yap o zaman fazla farkımız yok zaten
Cevap sahibi+1 yılGözükmüyor mu gerçekten kapak
Soran+1 yılGözükmüyor.
Cevap sahibi+1 yılUlan pp değiştirtcen bana illa jdjdjd gözüküyor herkeste sende nasıl gözükmüyor dur değişiyom
Cevap sahibi+1 yılDegistim
Soran+1 yılUla ben üşenmeyip senin fotoğrafına 50 kez bakacam. Her detayını inceleyip uzun uzun yorum yapıcam. Sende bi pp yapmanın lafını edıon he.
Soran+1 yılBu fotoğrafla olmaz. Yüzünün gözünün net gözüktüğü bi fotoğrafa ıhtıyyacım var
Cevap sahibi+1 yılBoktan diğer fotolar ama merak ettim o yuzden buyur
Cevap sahibi+1 yılBir de yüzden nasıl anlıyosun okuduğun bölümde bununda mı eğitimini veriyolar
Soran+1 yıl
Resmine bakınca ilk enerjin dikkatimi çekiyor. 20'li yaşlarının başlarında, hayatın tüm renklerini keşfetmeye hevesli biri gibi görünüyorsun. Kapüşonlu sweatshirt'ün, spor ve rahat giyim tarzını tercih ettiğini gösteriyor; bu da bana özgürlüğüne düşkün, rahatını seven biri olduğunu düşündürüyor.
Gülümsemen ve özgüvenli duruşun, sosyal çevrende oldukça popüler ve sevilen biri olduğunu işaret ediyor. Muhtemelen evin tek çocuğusun, ailenden aldığın ilgi ve sevgi, kendine olan güvenini artırmış gibi. ya da bi diğer ihtimalle evin küçüğüsün. Eğer evin küçüğüysen, bu sana hem korunma hem de serbest bir alan sağlamış. Ailenin en küçüğü olarak büyürken, belki de çoğu zaman merkezde oldun ve bu senin sosyal becerilerinin gelişmesine yardımcı oldu. Hep sevilmişsin. Şımartılmışsın. Ama sana sorsak, hiç sevilmediğini söylersın. Şımarıklık edersinç
Yüz ifadenden ve jestlerinden anladığım kadarıyla, hayata karşı tutkulu bir yaklaşımın var. Ellerini kullanarak yaptığın hareketler, enerjik ve hareketli bir yaşam tarzını yansıtıyor; sanki her an yeni bir maceraya atılmaya hazırmışsın gibi. İnsanlarla etkileşimde bulunmayı, yeni insanlarla tanışmayı sevdiğini ve genellikle de çevrendekilere pozitif enerji yaydığını tahmin ediyorum.
Çok arkadaşın var, fakat bir sevgilin yok. Hatda bence hiç olmadı. Keza sende hiç bi kız arkadaş edinmeyi istemedin. Eğlenmek, gezmek, arkadaşlsrınla takılmak çocuk ruhlu kalmak senin için en ön planda.
Sonuç olarak, Arkadaşların ve tanıdıkların için neşe kaynağı olduğun çok açık. Hayatı kucaklayışın, etrafındakilere ilham veriyor olmalı.
Soran+1 yılOrtalama ve ortalamanın az üstğnde bi boya sahipsin. Kilon boyuna göre zayıf.175 boylarında 60 kilolarında falansın. Burçlara pek inanmam. Ama sende bi ikizler burcu ruhu görüyorum
Soran+1 yılHala çocuk ruhlu olduğunu söylemiştim. Bana kalırsa sen hala gizli saklı çizgi film izliyorsun, olmadı anımasyon fılmlerıne bayılıyorusn. Oyun oynamak senin için bi yaşam biçimş
Soran+1 yılHayvanları seviyorsun. Hatda bi evcil hayvanın bile vardır
Soran+1 yılEn sevdiğin renk Mavi ve Siyah
Cevap sahibi+1 yılHocam büyücü müsünüz?(Ciddi)
Cevap sahibi+1 yılTek bir kısım hariç hepsi doğru bu arada burcuna kadar doğru
Soran+1 yılHangi kısım?
Cevap sahibi+1 yılÖzgüven
Soran+1 yılNesi yanlış😄
Cevap sahibi+1 yılHocam yok gibi bir sey iste nesi yanlis olacak😄
Soran+1 yılHem şımarık hemde özgüvenli kişilerin en belirgin özelliğidir bu.😄Kabullenemezler
Cevap sahibi+1 yılYok be valla yok yalan değil (aşırı anksiyete var)
Cevap sahibi+1 yılBir de bu kadar şey nasıl doğru çıktı
Cevap sahibi+1 yılOkuduğun bölümde bununda mı eğitimini veriyorlar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılistemrim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem