AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
doktora git
Byle durumlarda kendini kesfedecek gelistirecek seyler yap.
Keşfettim , Ezik olduğuma karar verdim.
Mümkün değil pek
Profosyonel destek alabilir onun disinda da bu sekilde de olabilir cevremde var ornegi.
Mümkün değil derken kendi adına mı konuşuyorsun.
Çok uzun süre terapi almalısın
Kendime hiç inanmıyorum Özgüven takviyesiyle Gazlamayla olacak şey değil bu.
Benimde
Yukarida yaptigim yorum senin icinde gecerli.
Benim gibi 12 sene odaya hapis mi yaşıyorsun.
Zihinsel olarak evet. Hem ayrica hapis yasayan hemen herkesin yaptigi seydir bu. Hapisten cikanlari dusunecek olursak empati yapmak zor degil..
@atmc123 ben şimdi napim
Kank sen guzelce otur soyle bi seni skntiya sokacak evde vlcevrende ne varsa cope at unut yepyeni sayfa ac trasini kokunu giyim tarzini herseyini yavas yavas degistir bakis acin vs. Gerek goruyorsan psikologa gidebilirsin. Spor yap sinemaya git arada bir cik. gez alisveris yap kafani dagit insanlarla kaynasmaya bak. En basit ornak bu. Bunlari yaparak baslayan insanlar genelde bir sure sonra gercekten gozle gorulu duzelmeler yasiyor. Seni skntiya sikacak herseyden uzak dur. Unutma hayata 1 kez geliyorsun sende.
@atmc123 Oldu olacak ehliyet alayım araba süreyim manitada yapayım hahahah a 🤣 biraz ufak mı atsan
Lise bitirmedim üniversiteye gitmedim askere gitmedim oy atmadım pasaport çıkartmadım yurt dışı görmedim şehir dışı görmedim araba sürmedim ehliyet almadım bir işte çalışmadım bir arkadaşım olmadı bir kızın yüzüne bakmadım bir saniye bile olsa konuşmadım elini tutmadım disko ya restoranta bara cafeye de hiç gitmedim gece gezmesine çıkmadım hiç gençlik yaşamadım hiç Uçak vapur trene teleferiğede binmedim hiç midye bile yemedim hiç sarhoş olmadım içki sigara içmedim cüzdanım elbiselerim pantolonum olmadı. kendimi hiç zayıf ve sağlıklı da görmedim hiç hayal kurmadım hiç isteğim olmadı hiçbir şey beklenti içine girmedim benim için araba sürmek sevgili yapmak yurt dışı görmek Atatürk'ün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey hayatta hiçbir şey hayatta hiçbir şey yaşamayacağım özgüven yok.
Iyi de bunlar zaten olabilecek olmasi muhtemel seyler dostum😉👍ayruca farkindaysan yavas yavas demistim. Sana Şu an imkansiz gibi gorunebilir ama bu syledigin sey aslinda cok cok basit bir durum. maalesef ki dunya degisiyor her gecen gun ve de byle de devam ediyor ilerlemeye😅bence sende yapabilirsin. Kimler kimler neleri yapiyor hallediyor. Once kendine guvenin gelmesi gerekiyor. En basit spor yap mesela zaten snrasi senin disindada gelisebilir.😉kendine guven💪
@atmc123 Ben kendimi sevmiyorum tipimi sesimi boyumu vücüdumu. ölsem sorumluluk alamam. neyimle övüneceğim lise 1 terk halim basit asgari ücretli işim var diye mi. Sana göre basit gel bir gün ben ol bakalım. ben yapamam saol. benim midem başta olmak üzere 177 tane kusurla baş etmem gerekiyor bu da imkansız.
Ben zihinsel olarak yasadim bu esirligi ve bu sekilde kurtuldum. Sen bilirsin ben sana genelde ise yarayan cozumlerden bahsettim sana kalmis. Hakkinda hayirlisi. kolay gelsin.
@atmc123 Beni ancak bir başka biri kolumdan tutup çıkarabilir onun dışında ben köşeye sıkıştım.
Kendini keşfet
Keşfettim eziğim
Alakası yok
gel gör beni
Oğlum bak ben organik olmayan aitipik psikozum. Şizofreni içinde geçer ama yeniden hayat kurdum. Sen eziksin
Ben başka bir şey mi söyledim.
Ağlayıp insanları sinir etme o zaman sen bir şey yapmak istemiyorsun
Ben sinirlenmiyorumda acıları yaşarken sen niye sinirleniyorsun.
Sen sinirlenemezsin ilaç kullanıyorsun
Kullanmıyorum ki hiç
Eeee
ben sinirlenmiyorum da sen kimsin.
Ben benim sen kimsin
senin kim olduğun gizliye geçtiğinden belli fbı ajanı 😂