Bu durumda sizin için önemli olan şey nedir¿ Özür mü, anlayış mı, başka tür destek mi? Ve bu tür bir durumda nasıl bir iletişim ve davranış şekli sizi daha iyi hissettirir¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg.
Bu durumda sizin için önemli olan şey nedir¿ Özür mü, anlayış mı, başka tür destek mi? Ve bu tür bir durumda nasıl bir iletişim ve davranış şekli sizi daha iyi hissettirir¿

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg.
Kadınlar özür dilemezler. Kadın her zaman haklıdır. O yüzden kimseyi sevemez de özür de dileyemez. Özründe samimi de değildir.
Erkekler dilemezler. Ama en azından yanaşmaya çalışırlar, kadın gibi oyun oynamazlar.
Senin yorumun tabii saygı duyuyorum. Ama ne kadar cinsiyetçi bir yorum olmuş söylemeden geçemicem.
Zaten biz kötüyüz diyemez bir kadın.
Herkesin bildiğini kimseden saklamaya gerek yok. Kadın gizliden şiddet görmeyi de ister, parayı da sever, platonun dediği gibi kadınların ahlak seviyeleri inanılmaz düşüktür.
O yüzden bir erkek size hata yapıyorsa da şiddet uyguluyorsa da aslında sizin istediğiniz şeyi gerceklestiriyordur
Yaptığın bu tür genellemeler gerçeklikle örtüşmeyen, tamamen senin ön yargılarınla alakalı. Kadınlar da erkekler gibi çeşitli düşüncelere ve duygulara sahiptir ve şiddet hiçbir koşulda kabul edilebilir bir çözüm değildir. 'Şiddeti romantizmle ilişkilendirmek' veya haklı çıkarmak, nasıl bir kafa yapısı anlayamadım.
Asgari ücret alan merhametli bir çocuğa hangi kız bakıyor Allah aşkına?
Ama aynı ortamda serseri dovmeli paralı ve gece hayatı olan çapkın bir adam varsa bütün kadınlar o adama bakar. Hele o adam ünlü biriyse ve kadına garanti veriyorsa kadın yanındaki sevgilisini bile bırakır. Her kadın için bu böyledir.
Sen de aşık olunca kimyan değişir merak etme.
Ben beklerim evet.. zaten ilk başta sessiz kalırım ki karşımda ki kişi beni kırdığını anlasın baktım anlamıyor ben gidip söylerim en son yine hatasını anlamıyor özür dilemiyorsa da zaten silerim o kişiyi uğraşmam daha fazla..
Haklısın uğraşmaya gerek yok
Hem kırılıyorsun, ama küs kalmayada dayanamadığın için bir şey olmamış gibi davranıyorsun bu çok yorucu, bu yıpratıcı... kırdığından haberi olursa alsın tabi gönlümü ben söylemem de sonrası uzun sessizlik
Dimi aslında bu da saçma bi döngü gibi bazen bana da oluyor kendi içimde kırılıyorum bir şeylere ama karşı taraf anlasın istiyorum tavır da yapmayım diyorum. Sonra işte o anlamıyor, bende kırıldığımla kalıyorum : )
Cevap
18Cevap
Kırılgan yapım yok sinirgen yapım var. Susmasını beklerim karşı taraftan çünkü susmazsa ağır kalp kırarım. Sonra üzülürüm kırdığım için fakat benden bir hareket göremez.
Tabiki üzüldüysem ve gerçekten kıran taraf olayda haksızsa gönül alınmasının beklenmesi çok insani bir duygu ve beklerimde. Ama bütün beklentimide ne zaman gönlümü alır diye tüketmem. Duygusal iletişimlerde bu beklenti bence daha fazla oluyor. Gönül almayı bilmeyene ömür feda da emanette edilmez🌹
Öyle..🌸
Önce kendi içimde çözümleme ihtiyacı hissediyorum. Sonrasında karşılıklı konuşmak daha zarif ilerletiyor sohbeti. Kırgınlık çok geniş kapsamlı, büyük bir kabahat yoksa ufak ( bana göre) bir problemse halletmem çok uzun sürmez. Kırmayın be kırmayın 😃
Kırmayıınn
Çok sevdiğim ya da değer verdiğim insanlardan beklerim, evet. Kolay kolay geçmez ama benim için çabalamaları hoşuma gider, yumuşarım. .
Bekliyorum, çünkü değer verdiğim insanlara kırılıyorum ve bu bende derin yaralar açıyor. Kendi kendime tamir ediyorum tabi ama çok uzun sürüyor.
Keşke farketseler dimi
Elbette bekliyorum. Valla çok kurulan bir insanım konuşmadıkça üstüne gidilmediköe içimde büyür o minicik şey
Çok yıpranırsın öyle de
Yabancımsa zaten böyle bir beklentim olmuyor. Yakınlarımda da böyle olması cidden yoruyor. Beni az biraz tanıyan bana susmaz :) bazen yoruyor maalesef
Gönülden bağlıysam özür dilemesine bile gerek kalmıyor. Çünkü bir anlık gaf olarak yapıldığını varsayıyorum. Benim için anlamsız olan kişilerin özür dilemesini de çok umursamıyorum açıkçası. Kendim hatalıysam eğer, vicdanen rahatsız hissettiğim için mutlaka özrümü diliyorum.
Her insan bekler sanki bunu. Ama her insan gönlün almaz. Kimisi de alamaz, nasip olmaz.
Nasip olmaz, doğru.
Ben beklemem, bekleyemem, çünkü her saniye yaşanan bir durum bu.
Dimi o da var. Bekle bekle nereye kadar s. ktr etmek lazım bazen
bazen gerçekten s. ktr etmek gerekiyor... gerektiği zaman da yapıyorum^^
gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez derler sonuçta :D
Yaani dimi
Kâlbimi kırdığını inkâr eden biriyse özür dilemesini beklemek te ömür ve gönül israfı oluyor. Öylelerini hayatımdan ve kâlbimden silmek en iyi ve tek çözüm..
Evet aslında beklerim. Şimdi yalana gerek yok. Ama gönlüm alınmasa da sağlık olsun der, o kişiye küsmem. Tanımadığım biriyse zaten pek umursamam.
Birine kırılabiliyorsam o kişiye değer veriyorum demektir ve tabiki bundan dolayı o kişinin kırıldığımı anlamasını ve gönlümü almasını isterim. Gönül almayı da herkes yapamaz maalesef.
Değer verdiğim, sevdiğim, saydığım biriyse beklerim.
Zaten diğerleri kıramaz.
E tabi, bekliyorum hali hazırda da bakalım ne olacak
Beklemem ya kırıldığı yerden kopar ya da ben tamir ederim kimin kırdığına göre
Kolay kolay kırılmam ama kırıldığımda özür beklemem.
Kadin erkek genc yasli herkes bekler tabii ki
Alınması çok zordur. Bir müddet beklerim sonra silerim, engellerim her yerden.
Bos ozur dilenmesini istemiyorum pismanlik gormek istiyorum
Hayır beklemem.
Kendi kendimi tamir eder kıran kişiden de uzak dururum
Eğer beni kıran kişi çok çok çok sevdiğim biriyse evet isterim. "Kirildim sana bir özürle ya da güzel bi jestle gönlümü almazsan affetmem seni" derim hatta😄
Açıkçası umrumda değil kırdıktan sonra değil kırmadan önce düşünsün
Önemsediğim biri ise evet. Yoksa umurumda olmaz
Benimde.
Çok sevip değer verdiğim birisi yaparsa beklerim
Ne kadar kırıldığıma bağlı açıkçası eğer çok kırılmışsam küserim
Hayir beklemem.. uzaklastiriririm kendimden.
Bende diyorum TC kızları niye sınırlı dediğim doğru , hep haketmeyenlere şans veriyosunuz bile bile
İllaki değer verdiğinden seni değerli görüp bı özür dilemesini yanlışını anlamasını beklersin
Telafi etmesini beklerim
Evet beklerim
Hayır artık kırılınca tepkisizim
Yok beklemem kırık daha iyi
Kırılacak pozisyonlara girmem
Evet beklemek hakkimiz
Evet herkes ister gönlünün alınmasını
Gönlümü almaya çalışmayan insaninda hayatımda işi yok
Tabiki ama eskisi gibi olmuyor🥲
Bilmez miyim
Bu caption ben işte tam beni anlatmış
Beklerim evet.