Bazen kırılınca sadece susmak istiyor insan ama aynı zamanda anlaşılmakta istiyor... Kırgınlığınızı belli ediyor musunuz? Siz sustuğunuzda bile sizi anlayanlar ile karşılaşmanız dileğimle. ✔🙏🙏
Kırıldığınızda bunu belli eder misiniz, yoksa karşı tarafın anlamasını mı beklersiniz?
Duygularımı dışarıya hemen yansıtan biri olarak, kırıldığım zaman da bunu belli ediyorum maalesef ki. Karşı taraf anlamıyor veya anlamak istemiyorsa bu onun ayıbıdır.
Kırıldığım zaman, genelde sessiz kalıyorum. Nadiratan da olsa söylediğim de olabiliyor. Fakat kırıldığımızı bazılarına sessiz de olsa sesli de olsa belli ediyoruz, maalesef "tın" bile gelmiyor. Hatta öyle ki kendilerini haklı çıkaracak, mazereti bile buluyorlar... Böyleleri için ne denir bilmiyorum. Ben bırak haklı olmayayım, yeteri ki çamur atmasınlar...
Karşı taraf dediğin yerden hiç bir beklentim yok. Küslük değildir insan sevdiğine değer verdiğine küser gönülden. Kırgınlık da öyledir seven sevdiğine kırılır. Bende ikisi de yok kızgınlık var öfke var. Ve böyle iyi.
Kırılabilecek kadar değer verdiğim biriyse yüksek ihtimal anlar, oturup konuşur çözeriz. Sürüncemeli durumları sevmiyorum, değer verdiğim insanlarla aramda uzun soluklu olacak olumsuzluklar olmasına izin vermem.
Çok nadir belli ederim. Belli ettiğimde kırılmaya devam ettiğimde bir daha muhattap olmuyorum. Bu yüzden @_n-k-h_b-n_-m-m_ ile muhabbetimi bile kestim. Çok sevdiğim biri olsada kimsenin beni kırmasına izin vermem.
Çok kırılmışsam direkt ilişiğimi keserim ama genelde ne dile getiriyorum ne de karşı tarafın anlamasını bekliyorum. Neyi kafaya taktığımı açığa vurmak hoşuma gitmiyor/: