Beklerim, bir müddet sabır ederim. Kıran inciten kişi yaptığı hatanın kırdığı kalbin bir taş olmadığını anlamasını beklerim. Eğer onda o düşünce o kafa ve merhamet yoksa yavaş yavaş iterim yanımdan. Bazen durum ve şartlara göre değişkenlik gösterip birdende uzaklaştırabilirim.
Bence çok önemli. Beklentiye girmem ama beni tanıyan bir insansa ki kırıldığıma göre zannediyorum öyle. Kesinlikle kırıldığımı anlamasını ve kim haklı kim haksıza girmeden önce küçük bir özür beklerim. İnsanı hem çok rahatlatıyor hem de karşı tarafla daha güçlü bağlar kurmaya başlıyorsunuz.
Kırıldıktan sonra gönül alsa ne almasa ne, normalde yalnız kalmayı tercih ederim bu gibi durumlarda sinirden etrafa zarar vermemek adına. Ama içerime de atmam güvendiğim bir dostumla oturur dertleşirim, sorunun karşı tarafta olduğuna karar verirsem o kişi ile bir daha konuşmam.
Aynı şeyleri tekrar edip özür dilemesi benim için bir anlam ifade etmiyor. Kalbimi kıran birinin gelip gönlümü almasını beklemem kendi bilir ister gönlümü alır, isterse almaz. Ona göre hayatımda kalır veya gider.
evet, beklerim kırılmanın verdiği acının yanında anlaşılamamanın sancısını yaşarsam daha hızlı geri dönüşler beklerim baktım olmuyor kişiden uzaklaşırım.
Insan deger verdigi kisiden kirilir deger vermedigi buri saten kiramaz o kisiyi, haliyle deger verdigi icin kirilmayi beklemeyip kirildigi icin beklerim en azindan isteyerek olmadigini söylemesi yeterli olur
Kalp kıran adama karşı duygusal olursan daha da ezer Öylelerine müsamaha göstermemeli ki tekrarlamasın aynı şekilde ona karşı kırıcı davranmalı ya da ondan uzak durmalı