#SheWolfWoman
#TheGamer
#Bazı insanlar ne olursa olsun nezaketlerini muhafaza edebiliyorlar, sizce bunu nasıl başarıyorlar?
#KişilikKarakter
#💗🌾

#SheWolfWoman
#TheGamer
#Bazı insanlar ne olursa olsun nezaketlerini muhafaza edebiliyorlar, sizce bunu nasıl başarıyorlar?
#KişilikKarakter
#💗🌾

Bir ortamdaki en nezaketli insan en zeki insandır
Nezaket çok değerli bir kavram. Nezaket sahibi olmak Nezaketi bir yabancı dil gibi değil Karakterinde yaşamak toplumsal açıdanda çok önemli. Günümüzde tüm olguları menfaat odaklı kullanır olduk. Ama bazı olgular hayatın toplumun insanların kalitesini belirler. İnglizler kendi dillerinde her cümlenin sonunda lütfen kelimesini kullanırlar. Neden? Kendilerini en büyü imparatorluk gördükleri için dillerine bu Nezaketi oturtup en kaliteli millet iddiasında oldukları için. Nezaketin bir dominasyon göstergesi olduğu. burada belki kibir bile var ama şu bir gerçek bizim toplumumuzda Nezaket (özür dilemek, Rica etmek, Teşekkür etmek) eziklik zayıflık olarak görülüyor ama esasen tamtersi Alfalık ve baskın güçlü Karakter göstergesidir. Nezaket önemli derin bir mesele. Sorun ve bu konuya değindiğin için teşekkürler ✨
Ben herkese hak ettiği gibi davranırım.. karşımda ki insansa eğer.. laftan anlıyor saydı duyuyor empati yapıyorsa ona karşı her zaman iyi olurum.. ama kötülük yapan biriyse yalan söyleyen biriyse kötü olurum
Göstermelik olarak köprüyü geçene kadar kendini nezaketli olmaya zorlar. Asıl yüzü ortaya çıkınca baştan sona hepsinin bir numara olduğu, insanları tanımak isterken aslında kendini kandırdığını görürüz.
Ruhu kaba bence nezaketli ama kazık yemiş insanlara söylenen bir laf. Bana hep şey derler. Seni tanımadan çok kaba sanıyordum, ruhsuz duygusuz görüyordum. Aslında zarar görmemek için içimdeki yumuşak karnı yakınım olmayanlara belli etmeyi tercih etmiyorum.
Cevap
7Cevap
Ruhu kaba insanlar menfaat olunca hemen naif insana dönüşürler ama bu geçici bir dönüşümdur asla inanilmamalıdır..
Ruhu kaba insanlar sadece menfaat için kibar oluverirler.
Ruhu ince olan insan anadan doğma öyle doğar.. sonradan kazanılan bir şey olmasa gerek.
bence ruhla ilgisi yok. duygularını kontrol edebilen insanlar kolay kolay kabalasmaz
Alışkanlık diyesim geldi
Söze katılıyorum. Bende öyleyim kişiye göre haraket etmek en iyisi..
Bunu başarabilen kişiler tecrübeli olgun kişilerdir. Nerede, ne yapmasını bilir..
Nazik insanlar empati yapmayı bildikleri için
bencede tabikide doğrudur
Sabır diyelim
Olabilir dogrudur
Tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?