empatili insanlar nezaket gösterenler bu hayatta hor mu görülüyor

empatili insanlar nezaket gösterenler bu hayatta hor mu görülüyor
Sözün doğrusu:
"fazla tevazunun sonu vasat insandan nasihat dinlemektir"
.. Vasat insan barındırırsak etrafımız da doğru bir söz. Hayatta bazı şeyler kader olsa' da, çoğu tercihlerimizden oluşur. Yani ne kadar kaliteli olur ve kaliteli insanla bir arada olursak elmas gibi işleniriz. Tevazu iyidir :)
yüz verdik ayıya geldi sıctı halıya da olabılır yani türetmek mumkun
İnsanlar nezaketten uzak olunca, nezaketli insan görünce de ister istemez şaşkınlık içinde kalıp, hemen kullanmaya başlıyorlar. Bu yüzden de kendilerince hor görmeye başlıyorlar.
Cevap
3Cevap
Genellikle evet zayıf olarak görülürler maalesef burası türkiye o kafa yapısı ile bakan insanlardan uzak durmak lazım
görülür evet
Bir kişi karşıdaki kişiye "hoşgörü" gösteriyorsa bunun anlamı; "Ben insanım senin de insan olduğuna inanıyorum" demektir. "Ben safım, gel benim sırtıma bin" demek değildir.
Ama maalesef insanlar hemen bi yararlanma peşine düşüyor ezik bu zaten birazda ben ezip kullanıyım diyor halbuki karşısındaki olan bitenin farkında ve yalnızca nazik olmak istemişti. Nerden bildigimi sormayın.
Kesinlikle görülüyor o zaten biraz sınırlarını ihlal etsem sorun olmaz diyebiliyorlar sonra farklı yönlerimizi görünce şaşırıyorlar 😁
Son zamanlarda evet
Görülüyor ya
herkes değil tabiki
e v e t
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?