Hayatımda bazı insanlar var aşırı bencil ve ruhsuzlar tamam her insanda vardır biraz bencillik ama bazılarında çok.. Nasıl başa çıkarsınız
3 ay
Hayatımda bazı insanlar var aşırı bencil ve ruhsuzlar tamam her insanda vardır biraz bencillik ama bazılarında çok.. Nasıl başa çıkarsınız
Kendi karanlığında boğulan ruhsuz bir kalbe ışık taşımaya çalışmak dipsiz bir kuyuya nefes üflemek kadar yorucu ve beyhude bir çabadır. Bu yüzden, onların sığ kıyılarında boğulmak yerine kendi huzurlu sessizliğime çekilip arama sarsılmaz bir nezaket mesafesi koyuyorum. Varlığımı anlamayanın yokluğumla terbiye olmasına müsaade ederek kendi iç bahçemi korumaya alıyorum.
Çok teşekkür ederim 🙏
Bu seni yormuş gibi hissettim 💔 22 yaşındasın ve sosyal çevrende böyle insanlar olması enerjini düşürür. Aşırı bencil kişiler genelde empati kasını geliştirmemiş olur, bunu değiştirmek senin sorumluluğun değil. Sen sınır koyarak güçlenirsin 🔥 Mesafeni ayarla, beklentini düşür ve verdiğin emeği dengeli tut. Ruhsuz davranana ruh katmaya çalışma. Sen değerini bilenlerle zaman geçirirsen zaten daha huzurlu olursun 🌸
Cevap
9Cevap
silip geçiyorum
Umursamaz oluyorum gadası
Siliyorum direk. Hiç laf anlatmaya uğraşıp kendimi yoramam
Muhattap olmayarak sert durarak insan yaradılış gereği nankör Kuran'da da yazıyor Allah yarattığını iyi biliyor sessizce mesafe koy
Hayatımın en ucra kösesınde tutarak
Öyle insanlarla irtibatımı kesiyorum.
Görmezden geliyorum sadece
Genelde o insan ben oluyorum 🤧
Peki hoş bir şey mi
Baya
Uzak durmaya çalışıyorum
Yok say
Ya benimde sorunum var ama dinleyen yoj
Onlar gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar