Lütfen yardım edin 3 yıldır bu travmayı aşamiyorum?

Biliyorum size saçma gelecek banana saçma geliyor ama hayatımı maffeden bir olay 11. sinifta okulda birden regl oldum ve bende ped yoktu her kızın yaptığı gibi bende arkadaşımla beraber ped aradım. Sinifta sevmedigimiz 3 kiz vardi onlarda beni sebepsiz yere sevmezdi ben onlara bile sormadim ama arkadasim sen git o kizlara sor pediniz var mi arkadaşım bana gel bade buldum dedi gittim ki o kızlar bunlar hayvan gibi gülmeye başladı artık insanlar bunların çığlıklarına bakıyor neye güldükelerini anlamaya çalışıyor bende dahil tabi hatta bunlar sıradan düşüyor gülerken güldükleri kişi kim tabiki de ben o an benim hakkımda ne dediler ve buna neden bu kadar güldüler anlamadım ama bana ped verirken beni öyle bir eziklediler ki ben kalsın dedim tabi o an hengamenin içinde biri al dedi verirken sakın düşürme dikkat et dediler o günden beri her regl olduğumda veya ped görünce ya da durup dururken aklıma o an geliyor onlar hatırlamak istemedikçe daha unutamıyorum ve bu yüzden içine kapanık biri oldum artık o kadar alıngan oldum ki bu yüzden birisinin dalga geçeceği ve benimde her o şeyi yaparken o anın aklıma geleceğini düşündüğümden kimseye bir şey bile anlatmıyorum sizce bu travmami nasıl yenicem?
Lütfen yardım edin 3 yıldır bu travmayı aşamiyorum?