3 aydır yaşadığım kafamin içindeki takıntılara dur diyemiyorum ve insanlarla konuşurken konuşmaya odaklanamiyorum titriyor heycanlaniyorum insanlardan kaçıyorum aşırı stres ve sinirliyim elim ayağıma dolaniyor belki sosyal fobi diyeceksiniz ama kendimi test ediyorum oda değil bazen deliymisim gibi hissediyorum insanların benim hakkımda deli olduğumu düşündüğünü geçiriyorum aklımdan halbuki herkes çok normal olduğumu düşünüyor biliyorum ama inanin iyi değilim bu yaşadığım şey ne bilmiyorum mutsuzum umutsuzum takintilarla yaşıyorum sanki hiç gecmicek dışarı çıkıyorum atmosfer bir tuaf geliyor insanlar tuaf geliyor insanların psikolojisini konusmalarnı ölçüyorum ne konustuklarina değil hangi psikolojide olduğuna bakiyrm izliyrm nedir bu 3 aydır yasadgm Depresyon mu
Cevabın nedir?
pskolojik rahatsızlıklarda
pskiyatri ve pskoloja gitmek en büyük saçmalıktır.
pskiyatrilere önceden deli doktoru derlerdi modern zamandan sonra
modernce isim koydular. en gelişmiş pskiyatriler avrupada lakin umutsuz vakaalarda avrupada bu çelişkiyi tanımlayabilmek önemlidir.
Eğer müslüman isen sana sunabileceğim Tek gerçek bir çözüm yolu var.
bir ayette derki bizim yolumuzdan çıkan yahut gelmeyenlere birer şeytan musallat ederiz. yani buda huzursuzluk pskolojik rahatsızlığa itişin kanıtıdır.
her pskolojik rahatsızlık cinlerin tasallutundan kaynaklanır şeytan Allaha yemin etti insanoğluna her türlü belayı başına açağına dek...
sende ne olduğunu çözümlemek için seanslara katılman lazım bir dönem bu bendede vardı ben henüz bebek iken yapılan büyü ortaya çıktı.. ve hiç ummadığım amcam bunu yapmış. seanslardan sonra çok rahatladım hayatımdaki her pozitiflik kendiliğinden bana uğradı. insanların %99'u aptaldır. çünkü ilimden geri kalmışlardır. cinlerin itirafları var ve bu tip hocaları şarlatan gibi gösterirler. asıl şarlatan şeytanın esir ettiği o aptal kişilerdir034 Yorumla
Soran+1 yılBende düşündüm bunu inan aklımdan geçti çünkü eskisi gibi doğru şeyler yapmıyorum bazı hatalar yaptm belkide allah beni cezalandiriyor ne yapcm peki
Soran+1 yılHocayı nerden bulucam bir sürü yalanci hoca var gerçeği biraz zor blunuyo
- +1 yıl
Allah seni cezalandırmıyor şeytan insanoğluna duyduğu düşmanlığı cinleri kullanarak insanları baştan çıkartıp herşeyini terse itiyor. ve başlarına her türlü kötülüğü gönderiyor bizler ibadet ehli olmadığımız için şeytanın hizmetkarı kafir cinler bizlerle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar. yani bir takım vesvese ile emirlerini bize yaptırıyorlar. önce kendinle yüzleş ne kadar müslümansın ve ne kadar Allaha itaatkarsın bir düşün birine okuduğun Allah belanı versin yahut sana lanet olsun cümlesi bile cinlerin bizi esir edip sorunlara itmesine en basit sebebdir. elbette bilim gerekli lakin önce ilim fıkratından buna çare bulamalısın şarlatan çok hoca var önce gerçekmi değilmi bunu anlamalısın medyumlar ile hak yolunda olan insanlara şifaa dağıtan hocaları ayırt etmek gerek yoksa daha kötü olabilir. gerçek hocalar asla büyü gibi kavramlara yanaşmaz. def ederler. ve bunu müslüman cinlere sorarak anlayabiliyorlar. yüce Allah derdi verdi lakin dermanıda insanoğluna verdi
Soran+1 yılZaten dualara baktm akıl için olan duada şeytanın vesvesesinden bizi köru yazıyordu haklsn biraz dine yonelmem grek
- +1 yıl
agaa sizin gittiğiniz hocayı ben görsem şarlatan olup olmadığını anlarım
medyum ile gerçek islam ehli hocaları ayırt etmek gerek eğer bir insanın içinde cin var ise
rukye ayetleri ile o cini lisana getirip itiraf ettirip sonrada yakıp öldürüyorlar bendede aynı seansı uyguladılar yalnız o anlar sen kendinde olmuyor uyuyorsun ama konuşan sen değil musallat olan şeytandır.
süleymanın sözleşmesi var onu beyan ederek ortaya çıkartıyorlar.
bendeki 2 cin yakılıp öldürüldü hatta videoya alındım o anın hiç birini hatırlamıyorum.
amcam geberip gitti mekanı cehennem olsun ! gerçi öylede olucak !
seanslarda daha kötü olursun fakat o anki konusan senin ruhun değil şeytanın enerjisidir.
2 seanstan sonra herşey tekrar toz pembe oluyor. bu uygulamalar yapıldıktan sonra bir süre koruma gerekiyor çünkü kafir cinlerin ailesi düşman olup intikam almaya çalışıyor bunlarada ifrit deniyor islam ehli hocalar hüddam cinleri ile çalışır onlar doğduklarından beri müslümanlardır. bunlar çok derin konular
Soran+1 yılIzmirde yaşıyorum yok mu burada bildiğin biri
- +1 yıl
arkadaş sana şunu dicem ki yarı uyanığım yataktan havaya kaldırılıp yatağa fırlatıldım yatak kırıldı ve her gece kabus hazimetler ile uyanırdım. o seanslardan sonra bu durum geçti.
o enerjiler vergi dairesi değil somut belge alasın. soyutlaşmış durumlardı.
ben pskiyatriye ozamanlar gitsem şizofren diye bana deli gömleği giydirirlerdi.
ve bütün kısmetim kapanmış yoksulluk içinde yüzüyordum girdiğim hiç bir işte başarılı olamıyordum ogünlerden sonra iş yeri açtım maddi durumum bile fevkalede oldu. ben ogünlerden sonra kafaya taktım cinlerle bağlantıya geçtim diğer enerji ruhlar alemine gitttim. ifrit beni hüddamım diye kandırmaya çalıştı ama yemedim çünkü inancım ağır basıyordu yine rahatsız etmeye başladılar hocanın tekrar kapısından girerken bana bağırdı sen kendini ne zannediyorsunda cinlerle bağlantıya geçiyorsun diye..
ve bu heriflerin her poktan haber var anlatmanı birşey demeni istemiyor o sana anlatıyor
@recep0066 - +1 yıl
hayır maalesef izmirde bildiğim hiç kimse yok
ordakilerin çoğunun büyücü ve medyum olduğunu biliyorum. onlardan muklak uzak dur.
senin dermanın medyum pskiyatri değil islam ehli hocadadır.
sana İstanbul'da bu konu hakkında ancak bir tane yer ve numara verebilirim.
oda bahsettiğim kişidir. eğer istanbula gelirim ederim diyosan yardımcı olurum
Soran+1 yılSen işi buyutmussun yaw işin zor bana dua et bak senin kuvvetlidir oku benim için inanclisin sen allah duyar ins
Soran+1 yılNosunu versene
Soran+1 yılHay recep @recep006 yaw boşver vardır bir bildgi
- +1 yıl
kardeşşş senin uykun olmalı..
diyorum ki bunu o hoca söyledi onada söyleyen hüddam ve afratlardır.
yani Allahın insanlar ve islam için yarattığı cinlerden bu bilgiyi alıyorlar o cinlerde o kişideki cinlere sorup öğreniyor ifritin bile ne olduğunu bilmiyorsundur bunu bana kimin söylediğini soruyorsun. hocaa diyorum hocaaaaa amcamın yaptığını zaten bilecek olsam hocada ne işim vardı? tedavisinide biliyor olurdum. ben sana diyorum ki bende damar tıkanıklığı varmış bunu doktor dedi sen diyosun ki doktor nerden biliyor? sen bu dediğin mantık içeriklimi? senin inanıp inanmaman beni ırgalamaz ama akrabanın o durumda olduğunu beyan ettin biraz onu seviyor isen bu duruma çare bulursunuz.
@recep0066
Soran+1 yılGonderilmiyor diyor ben bu siteye yeni üye oldum anlamıyorum ki fazla
Soran+1 yılNiyeki
- +1 yıl
kardeşş sen bir zavallısın !
o kadar bilgisizsin ki şu interneti kız tavlamaya çalışacağına ilim ve bilim yönünden kullansa idin şu an cehaletin ile rezil olmazdın. sorsak müslümanım dersin.
ayrıca o yaşa gelipte bir halt bilmeyen aptallar sınıfında yer alıyorsun.
akraban o durumda benden o hocanın nmarasını istemiyecek kadar insanlıktan yoksulsun gerçi size kalp körlüğünüzde suç.
@recep0066
Soran+1 yılBen numarasini istiyorum kardes ama mesaj atmiyorm nasıl yapcaz
Soran+1 yılNeyse iyi geceler birsey anlamadım bn bu işten
- +1 yıl
iftira atanların hepsi şeytanlar ile birlikte gayyuda olucak !
Gaffar olan Allah bugün ki durumumuza şahit olsun eğer ben sahtekar isem benim hem dünyada hemde ahirette cezalandırsın eğer ki sen bana iftira attıysan seni hem dünyada hemde ahirette cezalandırsın
resullü ekrem peygamber efendimiz s. a. v hürmetine arştaki 4 büyük melek hürmetine ve onlarıda şahit tutarak Allahu teala hangimiz yalancı ise onu 21 güne kadar başına ifritleri musallat ederek kaza geçirterek yalancı olan ikimizden birine nail etsin !
sen yalancı ve iftiracısın insanların derman almasına bile müsvette bakan şeytani ruhlusun.
4 büyük meleği ve efendimizi Allahı şahit tuttum seni cinler ile değil Allahın gazabı ile bitireceğim kim kime iftira atıp yalan söylemiş ise Allah onu yerlerde süründürüp ilk en sevdiklerinden ölüm emri verip alsın !
@recep0066
eğer bu kız sana inanıp islam yönünden çaresine bakmaz ise bu kızdaki vebal tasallut sana ve ailene maddi manevi üzerine çöksün !!! ya latif Allah ya hakim Allah
Soran+1 yılSaçmalamayin arkdaslar ben uyuyorum bunlar normal şeyler ben hacı hoca sözleriyle büyüdüm hayatımızda mümkün şeyler bunlar ama abartti biraz arkadaş doğru soyluyn recep amann tartsmayn uyuyorum ben
- +1 yıl
recep adım zafer istediğin yere git lakin o süre içinde AND olsun ki gece ile gündüzün rabbine sen mahvolucaksın !
arştaki 4 büyük meleği efendimizi Allahı şahit tuttum ve ifritlerin laneti yalancı iftiracının üzerine olsun deyip 3 duayı ettim ben kendimden eminim lakin sen gaflete düşücek hazimete uğrayacaksın seninle 15 dakika uğraşıp uyandığında kendinde olmazdın ama senin gibi kafir için tekrar ogünlere dönmek kendime yaptığım zulüm olurdu. bu yüzden seni 3 vasıfla Allahın lanetine bırakıp onun adaletine ittim !
hiç bir iftiracı gayyudan çıkamıyacak biiznillah hakkımda sana haram olsun mahşer günüde görüşeceğiz ve rıfkiye hocayada iftira attın onunda müslüman cinlerinin laneti üzerine olsun inşallah !
@recep0066
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi kendinize sorun yaratmayın arkadaşlar. Sorun olduğunu düşündükçe daha çok sorunlu olmaya başlıyorsunuz. Takıntılar yaşanmışlıklarla bir bütündür. Aşırı stres ve sinir özgüven eksikliğinden kaynaklanır ve çok kolay çözülebilir. Aklından sürekli bişeyler geçirmende senin zeki olduğunu gösterir. Ayrıca duygularını çok yogun yaşadığını gösterir. Birazda fazla düşüncelilik var düşünceli bir insansın. Depresyonda değilsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet birde güzel bir kızım ama kendime zerre güvenim yok her an bir yanlış cümle kurscakmisimda rezil olacakmisim gibi konuşmaktan kacym aslında konusuncada batiriyorum heycandan
- +1 yıl
Herkeste var bu heyecan hepimiz insanız. Bazıları çok iyi kontrol eder bazıları hiç kontrol edemez. En sağlıklı seçim heyecanı kontrol etmeye çalışmak olacaktır. Bunu kontrol edersende ileride çok iyi bir mevkii de olabileceğine inanıyorum. İş hayatında yükselebilirsin. Sosyal yaşamında en güzel yerlere ulaşabilirsin. Ama heyecanını kontrol etmeyi öğrenmelisin. Tekrarlardan korkmak yerine tekrarlamak sana yardımcı olabilir bu konuda.
Soran+1 yılSagolsn
- +1 yıl
Rica ederim.
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Psikolog ve psikiyatriye gitmen gerek ikisinden tedavi al bence Bu hastalık kendine kendine geçmez yardım alman gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılBu hastalık mı onu bile çözemedim ki belki sadece bir takıntı belki düşünce çünkü 3ay öncesine kadr çok iyi hissedyrdm hatta psikolojk sorun nedr blmezdm bile çarşamba randavu aldm gtcm
Soran+1 yılSağol kuzum
+1 yılkonunun uzmani falan degilim ama ilgiliyim psikoloji konusuna bana duygudurum bozuklugu gibi gorundu
03 Yorumla
Soran+1 yılBen eskiden herseyi konuşan konuşkan neşeli bir insandm bir anda bazı şeyler böyle hissetmeme neden oldu hatta her zaman etrafımdaki insanlara destek çıkan sorun yasamayan kendi halinde bir insandım son 3 aydır kendimi yitirdim kendmde deglm dusuncelerin mahkumu olmuş durumdaym kisacasi tribe girmisim bigün cildiricagimi dusuym bazen
- +1 yıl
istahsizlik veya kilo kaybi var mi
Soran+1 yılYok iştah gidip geliyo eskisi gibi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Bana sorarsan eğer dinlenmeye ihtiyacın var. Sanırım çok fazla şeyle uğraşıyorsun. Biraz bırak onları kafanı dinlemeye çalış. Ve sürekli ben deli miyim diye kendine de sorarsan bir süre sonra kendini kandırıp deli olduğunu düşünürsün. Bu olanların farkındaysan sadece yorgunsun çok fazla şeyle uğraşıyorsun demektir. Deli değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet en güzel yorum bu olsa gerek sagolsn deli olsam farkında olmam..
insanların için de terliyorsun rezil olmakdan korkuyorsun değişik hislere kapılıyorsun miletin sürekli senin arkandan iş çevirdiğini düşünüyorsun doğrumu =?
023 Yorumla
Soran+1 yılOha ohaaaa
Soran+1 yılEvet evet recep inan öyle resmen içimi döktün sendede mi var kurbn olim
Soran+1 yılBu yasadgm şey ne? baksana kısaca ozetlemisssin demekki bldgn bişe var sende mi yasadn
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılO nerden çıktı :)
Soran+1 yılAslan niyeki
Soran+1 yılIyi bklm
Soran+1 yılYok teşekkür ederim iyi sabahlar
Soran+1 yılAdam uzun uzun yazıyo öyle dgldr baksana nasıl samimi yzms
- +1 yıl
inanma hoca dediği babası felandır ama git belki faydası dokunur bilemem benim çok tanıdıım insan giti hocalara hacılara tam tersi daha kötü oluyorsun çünkü muska yapıyor büyü büyü ile bozmaya çalışıyor daha kötü durama geliyorsun ama git faydası olursa bana mesaj ben de gidiyim ama senin atığından emin olmam gerek gitiğin zaman buraya yorum yap
Soran+1 yılTamam boşver hadi uuyuyrm
Biz burdan bilemeyizki guzelim bir destek alnayi denesen
03 Yorumla
Soran+1 yılIlaclarla uyusturup geçici mutluluk vericekler kendim yenemezsem ilaca bağımlı olurm
Soran+1 yılHaklsn
+1 yılmesaja gel sende obsesif kompulsif var mı? bende aynı böyle senin dediğin gibiydin ama şimdi çok iyiyim bekliyorum bak..
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni gördüm yazıyom bir sn
Soran+1 yılBen siteyi yeni actm mesaj atılmiyo yapamadm
+1 yılKonuş. Derdini anlat birilerine. Başka türlü geçmez
00 YorumlaÜzüldüm adına kesinlikle biraz sosyal hayat ve arkadaşa ihtiyacın var bence
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkdsm yok hiç
Soran+1 yıl19 yasindaym lise bitti üniversite yi dondurdum eve kapanmadim yine geziyorum bazen ama eskiden çoook sosyaldm lise falan blrsn konuskandm bir anda galiba bu hayata alisamadm
Soran+1 yılVar ama manyagn biri ya artık görüşmek istemiyorumarım onunla bana iyi gelmiyor o benden stresli bir insan hep olumsuz biri bir arkdsm daha var ama yanına gidip abuk subuk konuşmaktan ya da yanında saçmalamaktan korkym ben sicmisim rsmen ya
Soran+1 yılÖyle güzel dedin ki :) aslında ne sacmaladgm var ne bir halt kendi kafamda bunlar korka korkak knysm ama asicam bunu gecicek yanj inş bilmiyorum yarn ailemle tatile ckcaz belki biraz iyi gelir artk dedign gibi kendimj unutmam gerek kendimle uğraşmayi birakmam gerek
merhaba şu an durumun ne?
00 Yorumlapsikoloğa git bence daha doğru yolu budur
00 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yalnız kalmamaya özen göster
00 Yorumladine yönelmen iyi gelecektir kesinlikle 👍🏽
00 Yorumla
+1 yıldepresyondasın kuzu doktora git bence
00 Yorumla
+1 yılBir psikolog yardımı al en temizi.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ruhsal bir sorun,
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem