Psikolojim bozuldu ve aileme her şeyi anlattim?

Çocukluğumdan beri yaşadığım travmalar falan filan derken defalarca hata yaptım. Şu an şehir dışında okuyorum. En son biriyle yattım. Hiç yapabileceğim bir şey değildi. Hastayım ve bu beynimdeki seslerden kurtulamıyorum. Param da yok danisabilecegim. Defalarca canıma kastettim. Baktım her şey çok kötüye gidiyor aileme ne halt yediysem her boku anlattım. Çok güzel geleceği olan bir bölümde okuyorum. Her şeyi göze aldım ve anlattım. Bizimkiler için el ele tutuşumam bile kabullenebilecekleri bir şey değil. En azından daha beter durumlara gelip hayatımı sonlandırmaktansa tek beni kullanmayacak aileme anlattım. Psikoloğa götürmelerini istedim. Şu an beni muhtemelen üniversiteden alacaklar. Ne yaparlar ne yaşarım bilmiyorum. Şu an hepsi beyninden vurulmuşa döndü. Geçmişte yaptığı b*klari hepsi biliyor. Ama beni bu hale getirdiğinden habersizdi. Psikoloğa da muhtemelen gidemeyeceğim. Üzerinden yıllar geçmiş olursa olsun birçok kişi davalık olacak. Ben de ailem de bunu istemiyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Ben beceremedim

Psikolojim bozuldu ve aileme her şeyi anlattim?