Ailem yuzunden psikolojim bozuldu?

Arkadaslar merhaba. Ben bir ailenin tek cocuguyum. Yillarca hep dua ettim Allahim bana babam gibi bir es nasip et diye. Bir kiz cocugu olarak babama hayrandim o benim kahramanimdi. Kadin ruhundan anlaya. Anneme guller alan yemeklere cikaran bir adamdi. Gecen sene baküye calismaya gitti. Bir gece facesi e girip mesajlari i okudum. Ve annemi orada aldattigini ogrendim. Hemde birden cok ksiyle saatine 100 dolar verdgini falan yazmks arkadaslarina. Dunyam basima yikildi. Yinede yek kelime etmedim bekledim aylarca. Ben ankarada okudugum icin annemde izmirde tek basina kaliyordu. Sonra yaz geldi babamin isi bitti benim okul tatile girdi donduk evimize. Evde hergun kavgalar basldi babam durup dururken icip icip eve geliyordu anneme bagriyordu. Birgun anneme vurmak icin elini kaldirinca dayanamadim ve bagirdim yeter diye aralarina girdim. Anneme bu adam seni aldatyi bosa bunu dedim herseyi anlttim. Meger bilmedgmiz cok sey varmis. Babam evet aldttim ama sadece orada degil oradakiler orospuydu paraliydi ama izmirde eski dukkanimizda calisan bir kizla 3 sene sevgili oldum dedi. Dunyamiz basimiza yikildi bu kiz bizim evimize girmis ekmegimizi yemis biri. Ayni zamandada annemlerin evlendigi sene dogmus genc biri. Babam bakude parayla yattigi kizlarda benim yaslarimda 20 21. Sonra babam pisman oldu annem hazmedemiyo ama bosayamiyorda. Ancak artik isin boki cikti. Annem butun gun benim basimin etini yiyo anltiyo hep ayni seyi delirmis gibi. Babam ise gunduz cok iyi gece olunca icip icip bosancam diyo. Benim 3 senelik ilisk var sevgilime guvenim kalmadi bunlarsan dolayi. Annem uzulmesin diye bseyde diyemiyorum ama delirmek uzereyim hergun arkadaslari gibi yanimda kavga edip herseyi bana anlatmalarindan. Afedersiniz ama babamin s. kinin kalkmadigindan tutunda annemin babama zorla saldirdigini bile yanimda konustular. Kalbim sıkısiyo artik.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar insan gibi bir derdimi anlattim. Ozelden 3 kisi sanal seks yapalimmi yazdi. Biraaz edep yahu !
Ailem yuzunden psikolojim bozuldu?