Ailem psikolojimi bozdu çok kötüyüm?

Yıllardır aptal ailem tarafından zorbalaniyorum hayatimi kararttılar. Konuyu aydınlatim. Ben 18 yaşındayim ve 1 yasina girmemisken daha annemle babam ayrildi. 10 yil o sekilde babasiz buyudum. Sonra annem uvey babamla evlendi. Evlendikleri sene direk zorla yatili kursa gonderildim orada psikolojim bozuldu ve asosyal oldum ardindan 1 2 sene sonra nur cemaatinin pis medrese ortamlarinda ailemin zoruyla kaldim. Hep din onume dayatildi. Ortaokulda diğer çocuklar gibi bir çikolata istesem paralari olduklari halde almaz haram derlerdi. Şuandada sürekli beni öz babamdan zorbaliyolar. En ufak olayda kardeşim falan diyolar babam uzerinden. Psikolojim bozuk durumda din yuzunden basima gelenleri say say bitiremem. Dizi setlerinden cagirdilar nur cemaatindeki hocasi haram dedi gidemedim. Futbol kursuna gitmek ve futbolcu olmak istedim yetenegim vardi nur cemaati talimatiyla gitmedim. Azoncede evden kovuldum oruc tutmuyorum ve kahvalti yapmak istedim ama izin vermedi p*coz baban gibi sende tutmuyksun onla ye burdan git dedi. Oz babam hasta psikolojik sorunlari var. Her seferinde oraya gondermekle tehdit ediyo simdide evden attilar. Artık biktim onceden asiri dine bagliydim ama artik nefret ediyorum. Psikolojim cok kotu durumda hergun zorbalaniyorum bu yks yilim bunlarin yillardir yaptigi zorbaliktan dolayi iyi gecmedi hazirlanamadim. onda bile tehdit ediyorlar mezuna asla kalamazsin diyorlar oz babanin yanina gidersin diyolar. Çok kötüyüm yardim edin?
Ailem psikolojimi bozdu çok kötüyüm?