Ailem hayatımı da psikolojimi de mahvetti ne yapmalıyım?

Babam okumamı istemediği için beni imam hatipe göndermişti, orada 4 yıl boyunca yalnız kaldım hep depresyonda ve içime kapanıktım. Annemin başlamadan önce kapan kapan baskıları ve daha bir çok baskısı da ruhumda kapanmayan yaralar açtı. Babamın hiçbir şey umrunda değildi beni evlendireceği verirken gururlanacağı anı sabırsızlıkla bekliyor, bana yüklediği tek anlam bu. Annem beni kendi akrabalarına beğendirme derdinde, ben hep onlar beni nasıl görmek istiyorsa öyle olmalıyım anneme göre. Beni de bunun için zorla kapattı, yediğim dayaklar ve psikolojik baskılar psikolojimi bozdu. Şimdi lise bitti hep evdeyim, yine dayak yine baskılara devam. İmam hatipte ihtiyacım olan eğitmi alamadigim icin 2. Kez hazirlaniyorum sinava. Ben ingilizce ogretmeni olmak istiyorum babam beni başka şehirlere göndermiyor benim de burayi kazanmam imkansız. Hayatı nasil olsa intihar edicem düşüncesinde yaşamaya basladım aksama kadar dizi izliyorum yemek yiyorum uyuyorum. Ruhum öldü, kazanamazsam da kesin yapicam artik, kazanamazsam onlara dayanacak gücüm kalmadi
Ailem hayatımı da psikolojimi de mahvetti ne yapmalıyım?