Ailem psikolojimi bozdu ne yapmalıyım?

Ailem psikolojimi bozdu ama beni sevdiğini söylüyolar sinirli olduğumu bile bile çok üstüme geldiler saygımdan hiç bişey yapamadım buda beni duygusallaştırdı durduk yere onlara bakarken bile gözlerim doluyor soğudum artık seslerini bile duymak istemiyorum durumun farkındalar ama haberi yokmuş gibi davranıyolar hiç bi zaman kızım nasılsın diye sormadılar maddi yönden sıkıntı yok ama manevi yönden çok yalnızım zorla memleketteki evimize zorla geldim geldim yaz tatilinde bide psikolojim daha da bozuldu burda kimseyi tanımıyorum sıkılıyorum dışarı çıkmama izin vermiyolar gençliğimi yaşıyamıyorum kıskanç bir insan değilim ama hayatını yaşıyan insanları görünce çok kıskanıyorum artık tipim torbacılara döndü göz altlarım şişti psikolojim bozuldu kendimi tanıyamıyorum ailemden habersiz çok şey atlattım söyleyemedim psikolojim bozuldu takmamaya çalıştım ama olmadı onların her istediğini yaptım mutlu olmaları için ama ben onlardan bişey isteyince asla yapmıyolar onlarla bu konuları konuşunca kaçmaya çalışıyolar ağladığım zaman neden ağlıyosun diye kızıyolar napabilirim artık sabrım taştı
Ailem psikolojimi bozdu ne yapmalıyım?