Ailem psikolojimi bozuyor ne yapmalıyım?

17 yaşımdan beri çalışıyorum 18 yaşındayım ve üniversiteye başlayacağım aileme yük olmamak için açıktan okuyup çalışmama devam edeceğim muhabirlik yapıyorum yine de aileme yaranamıyorum meclis olduğu zaman eve 11 de bile geldiğim oluyor yine de yaranamıyorum kazandığım paradan ayda 200 lira alıyorum gerisini vermek zorundayım bazen yol parası bile zor yetiyor yine de evde hep azarlanan aşağılanan ben oluyorum neyi yanlış yaptığımı da çözebilmiş değilim 15 yaşındaki kardeşim tüm gün evde bir makarna yapsa herkes memnun oluyor onun üzerine titriyor gece 10 da gelip yemek yaptığım bile oluyor (annem ve babam çalışıyor) evlatlık olsam böyle muhamele görmezdim gerçekten sizce neyi yanlış yapıyorum ne gibi bir tavır koymalıyım bayramda full evdeydim ailecek dışarı çıkalım diye ısrar ettim annem çıkmak istemedi yarın çalışacağım tek gün onlar da denize gidiyorlar birkaç şey daha oldu ben de ‘benden ne istiyorsun anne’ dedim odama gittim çıkmıyorum konuşmuyorum da ne gibi tepkiler vermeliyim ne yapmaklıyım bilmiyorum yok 18 yaşındasın başka yere taşın gibi bir öneri gereksiz olur büyükşehirdeyim tek başıma azıcık maaşla yaşayamam psikoloğa gitmeyi düşünüyorum en azından ilaç alıp sakinleşeyim uzak durayım onlardan
Ailem psikolojimi bozuyor ne yapmalıyım?