Sıkı bir ailede büyüdüm ve kız değilim psikolojim bozuldu ne yapmalıyım?

Bir sene önce aşktan gözüm kör olmuştu ve benden birliktelik istedi. Çok insanla görüştüm ama hiçbirine inanıp bunu yapmadım. Ona güvendim ve birlikte olduk sonra beni istemedi.6 ay falan psikolojim çok bozuldu evden cıkmadım daha sonra bunu kendime neden yapıyorum diğer insanlar gibi eğlenmeliyim belki de diyip iki kişiyle daha birlikte oldum ama ikisinde de kendimi çok kötü hissedip ağladım hiçbir şey hissetmedim mutlu olmadım aksine travmamı tetikledi. Ciddi düşündüğüm kimseye bunu söylemek istemiyorum bir daha kimseyle de birlikte olmak istmeiyorum. Bu beni kötü biri yapar mı? Veya birlikte olduğum erkekler birine söyler mi çok korkuyorum. Eski psikolojime dönmek istiyorum bunu hiç yaşamamış gibi hayatıma nasıl devam edebilirim. Bi çocukla birlikte olduğumda kız olmayan birini kabul etmem yaparım ben ama evleneceğim kişide bunu istemem demişti o günden beri bu aklımdan cıkmıyor çok pişmanım diktirip hayatıma saf temiz devam etmek istiyorum. Yemin ederim yalandan iyi görünmek için değil sanki psikolojim o zaman düzelecek gibi hissediyorum. Hiç iyi değilim lütfen biri yardım etsin

Sıkı bir ailede büyüdüm ve kız değilim psikolojim bozuldu ne yapmalıyım?