Psikolojisi bozuk bir anneyle büyüdüm ama akrabalar benim psikolojimin bozuk olduğunu söylüyor?

Bugün bile mesela dünden reçel kalmış tabağın sininde öyle açıkta beklemiş. Annem sen yer misin dedi ben de açıkta kalmış çok tiksiniyorum dedim. Bu evde tiksinç olan bi şey varsa o da sensin dedi. Gelin bu kadının psikolojisine hastalığına yorum yapın.

Her günüm böyle geçti adi köpek hep lafıydı. Dayım babam annem beni bayramın 3. günü sıkıştırdılar, dayıma dedim ki annem her gün sebepsiz yere bağırıp küfrettiği için çocukken annem dışardan geldiğinde zile bastığında korkudan ağlardım. Mal dayımsa bana hah travma doktora git dedi. Lan her zulme uğrayan doktora gitmek zorunda mı? Annem bana kötülük yaptı diye niye bana psikolojik sorun iftirası atıyorlar önce anneme demesi lazım bi de dayım güya pdr okumuş işte rehber öğretmen ama psikolog değil

Güncellemeler
+1 yıl
Bi de hani annem babam yanında diye bana senin ağzını burnunu kırarım dedi. Siz olsanız napardınız?
Psikolojisi bozuk bir anneyle büyüdüm ama akrabalar benim psikolojimin bozuk olduğunu söylüyor?