Sevgi
Aptallık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İkinci şans, sevginin bir yansıması olabilirken, aynı zamanda insanların öğrenme ve büyüme sürecinin bir parçasıdır. Aptallık ise, aynı hataları tekrarlamaktan ziyade, deneyimlerimizden ders çıkarmamaktır. Her durumda, ikinci şanslar insanların gelişimine katkıda bulunabilir, ancak akıllıca kullanılmalıdır.
Bu yüzden bana soracak olursan yaptığı hataya göre değişir ama bir insan Güven sarsıcı bir şey yapıyorsa ikinci şans verilse bile eskisi gibi olmayacaktır Bu yüzden ikinci şansı vermenin doğru olmadığını düşünüyorum.
büyük laflar etmemk lazım aşağıda herkes egosunu coşturmuş ahahaahahhaha
yaptığın her yanlışa rağmen her sabah uyanıp ikinci bir şans elde ediyorsun mesela. Hak ediyor musun her zaman...
Yani a. ptallık falan değildir. Bazı insanlar için değer o şansı vermek
Sevgidir, sevgidendir. Kimse aptal olduğu için şans vermez sevdiği için verir. Hiç sevmemiş sevilmemiş gibi acımasız olmaya gerek yok. Hepimiz insanız.
Aptallık tir
Teşekkürler
Cevap
18Cevap
Sevgi değil aptallıktır tabi ki de.. zaten ayrıl barış ilişkileri toksik olur elinde sonunda biter bir şekilde.. enayilik hatta
Konu ve duruma göre değişir ama saygısız tavırlar, bilinçli verilen tüm zararlar için ikinci şans aptallık olur.
İkinci şans, kendine olan saygındır. Çünkü sen istemesen ne o dönmeye cesaret ederdi ne de sen o şansı vermeye yeltenirdin.
Cevap sevgi.
İkinci şans verme geç.
Üzülürsünüz.
Şans verilmez, ona ihtiyac duydugu icin beraber olur tekrar.
Eskiden olsa sevgiden derdim, şu an akıllandım aptallık diyorum
Bilemiyorum bildiğini sanmak aptallık olabilir
Cok doğru demiş
İkinci şans bana göre asla verilmemeli.
Herkes 2. Şansı hak eder
Enayiliiik
Şansın hangi konuda verildiğine bağlı
Sevgi
devamı gelir çünkü
Aptalik
herkes hata yapar
Duruma göre verilir