"İkinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir; ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir."
Nejat İşler
📌📌🥂

"İkinci şans her zaman iyi bir fikir olmayabilir; ilkinde yaralayan ikincisinde öldürebilir."
Nejat İşler
📌📌🥂

Hatasına bağlı, büyük bir hata varsa 2. Şans verilmez. İhanet mesala bunu yapan bir daha yapar. Yanılmamak için kişiyi iyi tanımak lazım. Herkes hak etmez 2. şansı.
Aynen bence de etmez. İhannette tekrar şans vermek batan gemiye yolcu almak📌
Çok doğru✨
Bir zahmet yanıltmasın. Bir zahmet akıllı olsun artık.
İkinci bir şansı veren kaybetmek istemediği için son şansı verir. Belki de gururunu çiğnenmiştir bunu yaparken.
Sadece affetti beni tamam diyerek devam moduna giren, o anda o şansı da yitirmiştir ancak farkında değildir.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Ben kimseye şans vermem.. zaten aldatmak yalan hariç bir kadından da ayrılmam... ama o ayrılırsa sevgisi bitmiş demektir bir daha güvenemem.. diğer saydıklarım olursa da zaten ne kadar yalvarsa bile sevgim olmaz bir daha.
Aynen öyle bende bu tip durumda şans vermezdim✅
Katilini affeden insan tekrar ölmeye mahkûmdur. Bu yüzden ikinci şans bende yok
Tolere edilmiyorsa şans vermemek gerek bence de✅
Cevap
19Cevap
Sadece sevgiden ötürü verilen şans ahmaklıktır.. Eğer karşı tarafın yaklaşımı, duruşumu ve yaşananlar karşısında ki değişimi göz önüne alınıyor ise mantıklı olabilir..
Iki insan birbirine gerçekten seviyorsa bir şans verilebilir Nejat İşlerin her söylediğini ciddiye almaya gerek yok
Ciddiye alıp almamak herkesin kendi nezdinde. İlaki ciddiye alınsın diye bende alıntı olarak yazmadım oraya tıpkı herkesin burada her görüşünün birbirine uymaması gibi sevgili @вуηαяcσѕ😌
Hayır kızmadım:) Yazıda belki öyle gelmiş olabilir. Görüşlere açığım🙂
Verilen şansın sonu hep hüzün olmuştur o yüzden şans verme taraftarı değilim.
Hatalarımız elbette var, önemli olan telafisi olabilecek hatalar olabilmesi ama bazı hataların ikinci şansı olmaz..
📌💯💯🍀
😌🙏
pişmanlığın gerçek olup olmadığını şans vermeden anlamaz imkansız o yüzden bence herkes ikinci bir şansı hak eder
Ne yaptığına bağlı aslında:)
aslında değil. yani adam falan öldürmediyse dediğim gibi herkes bi şansı daha hak eder
Bakış açısı tabi herkese göre değişir.
3'e kadar yolu var desek olmaz mi Prenses kardesim?
Biraz fazla cüretkar sanki affetme sayısı için😂
2 maks bence
Her zaman işe yaramıyor ama bile bile bazen bu hataya düşüyor insan önemli olan bir daha düşmemek.
Fazla sevince olur genelde. Sevgi, zaaf gibi duygular aklın önüne geçiyor.
Her zaman işe yaramaz, dediğine katılıyorum.
Bencede genelde işe yaramaz. Bana şans veriyor ne yapsam yine yapayım diyebilir o kişi😂
Kesinlikle öyle, yaptığı yanlış ona doğru olarak geliyor. Zaten kabul etmiş hazır daha ustalaştım diyip şansını zorlarlar
Evet😐
Herkes ikinci şansı hak eder. Kendin bile olsan ikinci şansı kendine vermelisin.
Aldatana vermek o şansı sıkıntı bence.
Hiç yaşamadım o hissi bilmiyorum ama belki verilebilir. Ama dikkatli de olmak gerekli. Daha temkinli.
O sevgi değildir artık umutsuzluk ya döner severse diye
✅✅
Herkes ikinci şansın peşinde kimse ilk şansın değerini kıymetini bilmiyor o yüzden 2. Şansı kendime bile vermem karşı tarafa neden vereyim
İkinci şansı hak etmesi için sevdiğini çokça belli etmesi gerekli bence ama hatası affedilebilir de olmalı tabi 😉
Bazı hatalar dönüşü olmaz bir daha yapar yoksa😐
Anne ya da baba evladına ikinci şansı verebilir de
Ask ta hiç sanmıyorum..
Herkes 2. şansı hak eder ama deneyimlerim 2. şansın bir şey değiştirmediğini söylüyor : ))
Asla ikinci şansı vermeyin. Ben zamanında çok şans tanıdım çünkü zor seven zor unutan biriyim ve bunun acısını çok çektim dostlarım. Hepsi hüsran hepsi facia.
Asla ikinci şansı vermemelisin.
Bence de genelde değişiklik olmuyor. Tekrar şans verince.😆
Karşıya tekrar şans vermek
Kendine yeni bir intihar bileti almak
Bu böyledir.
Acıma boş ver şans felan yok.
Soru genel ya zaten😂Ben tabiki hiç şans vermemişimdir. Çünkü neden bittiyse yine ondan biter veya türevinden.
Biliyorum be sende ya🤦♂️😂
Ben bir kere o hatayı yaptım bir daha asla tövbe.
Gerçekten çok çok doğru
Neden bittiyse aynı şekilde tekrar biter.
🍫
Ahahah bazısı zannediyorki kendim içim soruyorum😂😂
İyi bakalım yaratan saklasın bir daha aynı hatalardan:))
Ben bazısımıyım aşk olsun çikolata ya🤪🫨😂
Amin cümle herkesi saklasın korusun hatalardan
Kimse 2 ci bir şansı hak etmez
Aldatma iftira kesinlikle✅
Bu bir zaaf ise evet
Denemek lazım cevap için.
Kabahata ve hislerime göre değişir bu.
Maalesef kimse ikinci şansı haketmiyor.
Şiddet ihanet ve aldatma varsa verilmemeli
Kime şans verdiğinize bağlı.
Kimseye ikinci şans vermeyin.
Bi yapan Bi daha yapar