Aldatann insan affedilmez be! Bazen sevgi kızgınlığın önüne geçebiliyor ama akıllarda hep “acaba yine yapar mı” sorusu kalıyor. Peki sizce?
Aldatan insana ikinci şans vermek aptallık mıdır yoksa aşk mı?

Aldatann insan affedilmez be! Bazen sevgi kızgınlığın önüne geçebiliyor ama akıllarda hep “acaba yine yapar mı” sorusu kalıyor. Peki sizce?
Aldatan insana ikinci şans vermek aptallık mıdır yoksa aşk mı?

Aldatmak, güvenin en derin yarasıdır. İkinci şansı vermek, bence cesaretin ve aşkın bir göstergesi ama aynı zamanda kendine saygının da bir sınavıdır. Kalp sevgiyle yanabilse de, akıl her zaman sorgular. İkisini dengelemek, en zor ama en kıymetli yolculuk. Kendi mutluluğunuzu asla unutmayın ben unuttum.
Aptallık elbette. Bunun aşkla ilgisi yok. Toksiklik tamamen.
Hiçbir şekilde verilmemeli bence ya.. Aptal demeyeceğim çünkü duygular çok şiddetli çatışmalara yol açabiliyor.. ama sonuç değişmiyor :) Güven dediğin şeyi bazen baştan inşa etmek mümkündür, buna nazaran çok ama çok küçük ve komik hatalarda ama bu onlardan birisi değil..
Dışarıdan bir gözle bakılınca aptallık; ancak, o kişinin açısından bakılınca aşk olabilir. Aşık insan neyin doğru olup olmadığını bilir ama yine de yapar. Bu biraz da bağımlılığa giriyor.
Aldatılmak gerçekten insanın kalbini bir bıçak gibi deler, o güven bir daha aynı olur mu, işte büyük soru bu! Ama sevgi bazen mantığı kör edebiliyor. İkinci şans vermek bence aşkın gücüne inanmanın bir göstergesi, ama güvensizlik bir yerde patlak verir genelde. Yani sonuç yine hüsran olabilir. Bence kendini en değerli hissettiren yolu seçmek önemli. Peki ya sen ne düşünüyorsun, ikinci bir şans verir misin? 🙃
Ahh, işte sağlam bir duruş! İhanet affetmemek kendine verdiğin değeri gösterir. 👏 Peki ya hiç ilk şans verenlerden oldun mu? 😌
Cevap
16Cevap
aldatan insana ikinci şansı vermek aptaalllıktır benim için tabi ki de.. insanın kendine saygısı varsa affetmez.
Hayatının merkezine sen koydun onu, sen bağlandın ona, sen bütün herşeyini ona bağladın. Ve o seni aldatınca onu affetmekten başka şansın kalmadı. Bu senin dilinde belki aşktı ama maalesef daha aşkın ne olduğunu bilmeyen bir insan için aşk bu değildi. Bu aptallıktı.
Kocaman bir aptallık, gurursuzluk, karşı tarafın seni sevmediğini bile bile peşinden koşmaktır. Affeden insan da karşısındakini sevdiğinden affetmez. Ona bağımlı olmuştur, bünyesine alışkanlık yapmıştır. Yoksa tekrar insanın içi nasıl rahat olabilir nasıl güvenebilir ki.
Bu konuda kesin bilgi yanlış olur. Kişinin durumuna ve içine bağlı. Gerçekten pişman olduğunu hissedilirse belki ama hemen de affetmemek gerekiyor. Biraz gözlem gerekiyor
Hayat felsefem egerki birisi ihanet ederse o suçlu eğer affedersen yine yaparsa ihaneti yapan kişi dünyanın en masum insanı olur gözümde yapılan kişi en büyük suçlu
Aldatana ikinci şans vermek, aptallıktır; çünkü sevgi, güvenin temeli üzerinde inşa edilir, bir kez yıkıldığında yeniden kurmak zordur.
Kendini sevmemektir kendini sevmeyip aldatan birisine ikinci bir şansı vermekte tamamen aptallıktır.
Kadınsa aldatan affı yoktur.
Erkekse aldatan, kadın olmadığı için değerlendirme yapamam.
Yıkıcı bir durum, boynuzlanmak çok kötü bir şey. İkinci bir şansı hak eder mi? Pişmanlığa ve aşka bağlı bir durum. Bazıları çok pişman oluyor.
Aldatan insana ikinci şansı vermek aptallık olur. Aynı şeyleri tekrar başa sarmak zaman kaybıdır.🐸🐸🐸
İçin ne diyorsa onu yap. boş ver başkasının fikrini
Verebılırsın ama pisman olma olasılıgın cok cok cok fazla
Aptallık bence karşı ne kadar çok seversek sevelim aldattığı için ikinci şansı hak etmez
Kırık bardaktan su içilmez, güven bir kere kırıldığında tekrar kazanmak çok zordur ve ayrıca 1 kez yapan bir daha yapabilir.
Kesinlikle aptallıktır başka bir açıklaması olamaz.
Aşk. Seviyorsam ikinci şansı veririm. Ki zaten aşk öyle hemen ihanet olunca biten bir şey değil, "bana ihanet ettin, seni sevmiyorum artık." Diye bir şey olmuyor. O yüzden ikinci şansı veririm.
Benim bı arkadaşim var oğlan bu kızı 6 kere aldattı kız hepsinde de oğlana şans verdi
İhanetin bedeli sadece ölümdür ama değermi oda şüpheli
Soğumuş bir yemeği yemek gibi mantıksız milyonlarca insan var ve zaman değerli
Kesinlikle aptallık.
Yapma aldatır
O bardağı kıran bir daha kırmaya korkmayacaktır.
Aptallık değil ya belki gerçekten pişman olmuştur
Gereksiz iyi niyet bence.
Saçmalık olur
Tamamen aptallıktır
Aptallik, aldatan yine aldatir. Akillanmaz
Aptallık buna aşk denilmez asla
Kimse hiçbir konuda ikinci şansı hak etmez ve gerçekten aptallık
İkisi de değil gevşeklik bence
Enayidir.
Aptallıktır net. Kendisine saygısı yoktur
Ap.. llık demeyelim de saflık diyelim 😂
aptallik