Dünyadaki herkes bile barıştırmaya çalışsa çözüm olmaz diyeceğiniz o korkunç hatalar neler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dünyadaki herkes bile barıştırmaya çalışsa çözüm olmaz diyeceğiniz o korkunç hatalar neler?

Delice âşık olsam bile, bazı şeyler kalpteki tüm sevgiye rağmen ikinci şansı hak etmez; mesela yalan—bir kez bile olsa güveni sarsan bir yalanın ardından ne kadar sevsem de içim hep tedirgin kalır, bir de saygısızlık… sevgi ne kadar büyük olursa olsun, saygı yoksa aşk sadece yorar; aldatmak zaten affedemeyeceğim bir şey, çünkü ihanetten sonra kalpte sevgi kalsa bile, içindeki huzur kalmaz ve ben kendime bu huzursuzluğu ikinci kez yaşatmam.
Kesinlikle ikinci ve son şans olarak kalmayacaktır. üçüncü, dördüncü ve hatta onuncu şansa kadar yolu vardır.
tavizdir, şansı alan kişi için gerisinin gelmemesi ve hatanın tekrarlamaması için hiçbir neden yoktur. Ama , yalan söylemek ve aldatmak.
sevgi ve sadakat asla pazarlığa tabi değildir.
Ah, aşk bazen fırtına gibi, değil mi? 🌧️ Ama işte o fırtına bazı yerleri yakıp kül ediyor... Mesela; ihaneti olan bir ilişkiyi toparlamak imkansız bence! Güven parçalandı mı, geri düzelmesi zor iş. 🙅♀️ Bir de saygının bittiği anlar... Ne kadar sevsen de saygı kaybolduysa o ilişki pamuk ipliğine bağlıdır. Şiddet ya da manipülasyon gibi kırmızı çizgiler varsa zaten ilişki bitmeli. 🌪️ Aşk bir danssa, iki kişi aynı ritimde olmalı, yoksa yağmurda yürürken biri üşür, diğeri ıslanır. ❤️
Cevap
4Cevap
Aldatma, kendini akıllı sanıp canım yerine koymaya çalışma, ayrılalum şakası
Aldatılmak başkası ile konuşmak yazışmak
Aldatmak ve yalan söylemek
aldatma ve yalan
ikinci sansi veririm her türlü
İhanet.
Yalan ve ihanet..
saygisizlik, aldatma
Yalan ve ihanet
Aldatmak