neden aldattığının böyle olaylarda çok önemi vardır. cinsel ilişkiye çok az giriyorsanız veya cinsellik konuşmaya kalktığında çok ağır tepki veriyorsanız. sevgiliniz & eşiniz ayrılır ya da nadiren aldatır. aldatma sebebi de sizinle cinsellik harici mutludur. cinselliğini ötekileştirdiğiniz için korkuttuğunuz için başka şekilde karşılamaya çalışır. kendisi bundan memnun değildir, size bağımlıdır. yoksa ayrılır. cinselliği istediği kadar yaşayabileceği bir sevgili & eş aramaya başlar.
bunun evreleri vardır.
birinci evresi sizden gizli mastürbasyon yapmaya başlar.
ardından p*rno*grafik filmlere daha çok yönelmeye başlar.
yeterince tanıyorsanız onun içerisinde size karşı birşeylerin koptuğunu hissedersiniz. örneğin yapmacık davrandığını, bazı konuları kısa kestiğini, suratının asık olduğunu anlarsınız.
ardından da birçok yönlü aldatmalar başladı sexting ile olabilir, sadece cinsellik yaşayacağı birisiyle olabilir örneğin esk*rt , FB
cinselliğin içinde çok hassas duygular vardır cinselligin yetersizliği ve az yaşanması çiftler arasındaki duyguları yıpratır ve zamanla bitirir.
aldatmanın her türlüsüne karşıyım. aldatacağına ne kadar canı yanarsa yansın ayrılması gerektiğini düşünüyorum.
buraya da hep yazarım evlilikte cinsellik istemeyenler cinselliği ötekileştiren, önemsemeyen. çok ayıp ve sakıncalı birşeymiş gibi davranan insanlar aldatılmaya, terkedilmeye ve mutsuzluğa mahkumdur.
Aldatan bir kişiye ikinci şans vermek enayiliktir bana göre. aşk değildir aşk da aldatma olmaz zaten. yani aldatan kişi zaten sevgilisini sevmiyor demektir ya da karaktersiz birisi demektir böyle bir kişiye insan nasıl bir daha güvensin nasıl bir daha sevsin. bu yüzden de aldatan kişiye tekrar ikinci şansı veren kişi benim gözümde her zaman enayi olarak kalır ve başına tekrar aldatılma gelirse de bu sefer suçlusu kendisidir.
Şöyle bir düşününce Evet aptallık bu zaten kabul edilen bir şey ama aynı zamanda aşktan da olduğunu düşünüyorum çünkü kimse kalkıp da a beni aldatmış sevgilim çok mutluyum hadi ikinci şansı vereyim bir daha aldatsın veya ben ilişki boyunca yine aldatılma korkusu yaşayayım demez bundan mutluluk duymaz
Dümdüz saf katıksız mallık 🤔 Aşktan maşktan değil, öyle sananlar anca kendini kandırır. Yalnız kalma korkusu, ayrılığı kabul edememe, sevgi yoksunluğu falan filan tamamen psikolojik, aşk meşkten değil
İkinci şans, inançtır, tekrarlanmayacağından eminsindir, hem kendine hem hyatındaki insana o şansı verirsin hem de ilişkiye. Aşağıda hakaret üzerine haakret edenler, yaşadıkları zaman görürüz :) zira büyük konuşnalar yaşamadan ölmezler
Sorduğuna göre şans vermeye meyillisin ki kadınlar Bir de meyilli olurlar ikinci bir şans verirler hatta üçüncü o yüzden hiç yorma bizi devam et takılmaya. Tabi erkekler için geçerli bir durum değil bu, aldatan bir kadına asla şans verilmez. O boku yedii yerde kalır!
En münasip söylenişi ile aldatan kişiye ikinci bir şansı vermek aptalıktır. Gurursuzluktur. Bir kere aldatan hep aldatacaktır çünkü kanı bozuk neticede. Ben şahsen asla beni aldatan birine şans vermem. Ona olan güvenim gitmiş bir kere, ondan soğumuşum. Güven benim için en ama en önemli şey bir ilişkide. Zaten seven insan da bile istiye sevdiği insanın güvenini kıracak şeyler yapmaz.
Her daim inandığım gibi; her çiftin arasındaki kimya ve uyuma göre hepsinin hikâyeleri de bambaşkadır. Kimseyi kuşbakışı yargılayıp şu şöyledir bu böyledir demeyi mantıklı bulmuyorum. En iyisini her çift kendileri bilirler.
Aptallık diyorum aşık olsam da gurur denen bir şey var biri aldatıldığı halde hala affediyorsa aptaldır aşk falan demesin bana çünkü aşk bazen gurur ister öyle aşığım yapamıyorum demek aptalıktır. Benim için böyle
aptallik denemez aşka kendini cok kaptirmistir , bir bakima da aptallik ama askta cok mantik aramamakta lazim. bir kere yapan yine yapar. yapamayacak olsa bile bir seylerin eskisi gibi olmasi imkansiz bence guvenemedigin bir insanla nasil beraber kalabilirsin ki?
kişisel fikrim ben vermem. ama sen bana bakma ver diye akıl veririm baskasına:D yani affetmek erdemdir insanları kazanmak lazım. ama ben işte gaddarım biraz kendi adıma:d
Bence aptalık şans verirsen azıcak dahada aldatır söylim ben hiç afetme hatta kısasa kısas sende aldat ne hisediyormuş öğrenelim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Net APTALLIK hâlâ aşka inanıyor musunuz? Hem aldatan biri yeniden aldatır tekrar tekrar ve tekrar Bomerang gibi şans verme yol ver, bunları söylememin sebebi deneyimledim bir değil on defa şans verdim ben ama yanılmışım
Birinin seni aldatmasina ragmen onu affedecek kadar onu sevmen aptallik ama asik olmasan affetmezdin ki kim affeder bence soğut kendini duzgun birini bul kendine
Tamamen aptallıktır, size bunu yapan insan sizi kaybetmekten korkmayan insandır sizi kaybetmekten korkmayan insan ilk fırsatta eline geçen ilk imkanda duygularınızı düşünmez ve bir daha yapar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aptallık değil de nedir? Kendine saygın yoksa iki üç dört her türlü devam eder
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genelde aptal kişiler ikinci şansı veriyor ya da eli mahkum olan insanlar veriyor