Hangi sebepten bitirdiğiniz bir ilişkiye ikinci şansı tanımazsınız?
İhanet
Yalan
Hakaret
Saygısızlık
Şiddet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hangi sebepten bitirdiğiniz bir ilişkiye ikinci şansı tanımazsınız?
Eğer aldatma ve ihanet ya da yalan varsa ikinci şansı vermem ama insana göre değişir kimisi verir mesela Evet, bir ilişkide ikinci bir şans vermek oldukça yaygın bir durumdur. İnsanlar ilişkilerde sorunlar yaşayabilirler, hatalar yapabilirler ve bu tür durumlarda bazen ikinci bir şans vermek ilişkiyi onarmak veya yeniden başlatmak için iyi bir seçenek olabilir. İkinci bir şans vermek, partnerler arasındaki iletişimi güçlendirebilir ve ilişkinin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesine yardımcı olabilir. Ancak ikinci bir şans vermek, her durumda uygun olmayabilir. İlişkide yaşanan problemlerin ciddiyeti, daha önce yaşanan deneyimler, partnerlerin istekliliği ve değişim çabaları gibi faktörler göz önüne alınmalıdır. ikinci bir şans vermek veya vermeme kararı kişiseldir ve her ilişki farklıdır. Önemli olan, bu tür bir kararı dikkatlice düşünmek, iletişim kurmak ve partnerlerin mutluluğunu ve sağlığını gözetmektedir. İlişkiyi kurtarmak veya yeniden inşa etmek için profesyonel yardım almak da yardımcı olabilir.
Aynen bende asla aldatma, ihanet gibi şeyler olursa şans falan veremem ne kadar sevsemde gururum çok daha ağır başa aşktan. Aldatan bir insana asla ikinci bir şans tanımam.
Cevap
7Cevap
Beni bu ♿ haldeyim diye reddedenlere neden şans vereyim ki
Seviyorsam ihanet hariç her şeyi affederim sonsuz şans tanırım
Aynen bende aynı şekilde. İhanet dışında ne olursa olsun kesinlikle düşünmeden affederim ama ihanet işin içine girdiği zaman bende affetme falan kalmaz.
İhanet, başkası ile ten veya kalp teması artık geri dönüşü olmayan bir yoldur...
Kesinlikle ihanetin affı olmaz
Aynen öyle katılıyorum. Her hatasını affeder görmemezlikten gelirim ama ihaneti veya aldatmayı falan asla affedemem. Ne kadar sevsem bile gururum asla buna müsaade edemez.
Aynı kafadayiz
İhanet ve yalan yeterli sebep.
Aynen öyle. Bir ilişkide bence asla affedilemeyecek şey bence ihanet. İhanetin dışında bence her şey affedilir diye düşünüyorum ben. Hani küçücük şeyler affedilebilir belki.
İlişki ait olma, sahip olma, sadakat, güven, duygu, değer üzerine kuruludur. Bunlardan birini düşünmeden yıkan biri benim için yok hükmündedir.
Sadakat olmayan her şey bana çok uzak.
İhanet hakaret saygısızlık
İhanet
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?