Güncellemeler
+1 yıl
Numaram duruyor hala silmemiş
Sevgilimin yalana tahammülü yok ama benden çok yalancı ben sadece küçük bir yalan söyledim oda ben seni affetmek için çok çabaladım çabalıyorum ama benim yalana tahammülüm yok üzgünüm yazdı. Tamamıyla bitti demedi en yakın arkadaşına da benim bitirdiğimi söylemiş aynı yerde çalışıyoruz geri döner mi sizce ayrılalı 3 veya 4 gün olacak bana kızgın biliyorum ama işte?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Verilmemeli versende yürümüyor. Dal kırıldimi bir kere
şahsen prensipleri olan bir insanım yalan ve aldatma olmadığı süre zarfı boyunca her insanın 2. bir şansı hak ettiğine inanıyorum.
Ya olabilir de sizce geri gelir mi numaramı silmemiş daha ama aynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
İkimizin yaşı da 23 ,4 ay çıktık ama bir buçuk sene önce de beş ay çıkmıştık sonra bu aynı çalıştığımız yerden dul kadınla çıktı gözümün önünde bir sene ben buna rağmen affettim onu
o zaten şansını tüketmiş 😔😔
Zaten baktım az önce numaramı silmiş durumlarıma bakıyordu silsin haklısınız ama aynı yerdeyiz işte yüz yüze bakacağız işimi de değiştiremem ne yapacağım bilmiyorum ama daha geri dönmem
dönme zaten dönersen seni afetsin ama maymun eder
Dönmem de beş gün önce ayrılmıştık bel gündür de o kız var yan yana görüyorum hep ayrıldıktan hemen sonra görmem peki ahahah
garip cidden garip
O kız beş gündür olamaz bunun öncesi de vardır belki de ve bu beni yine aldattı mı yani
orasını Allah bilir. biz gördüğümüz kadarı ile bilelim.
2. Şans insanın yaptığı en büyük aptallıktır.
Bilmiyorum ama İkimizin yaşı da 23 ,4 ay çıktık ama bir buçuk sene önce de beş ay çıkmıştık sonra bu aynı çalıştığımız yerden dul kadınla çıktı gözümün önünde bir sene ben buna rağmen affettim onu
Bence sen onu bekleme ufak biseyi büyütüp ısıtıp önüne koyuyorsa niyeti çok başkadır seni surundurmek istiyor yeterince süründürdukten sonra her istediğini yapar dikkat et ve kacabildigin kadar uzağa kaç ondan
numaramı silmemiş daha ama aynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
Hayatında biri yoktur bir çok kişi vardır sen sevgilim diyorsun o sana seçeneğim gözüyle bakıyordur onun niyeti farklı dul bı kadınla görüşmesinden belli anlamiyormusun cidden bu kadar safmisin işini gorene kadar varsın daha sonrasında ya başkasına gider ya da f*ck ilişkisi yapar ve öyle yaşar seninle
Çok haklısınız bende zaten geri gelirse hayır diyeceğim de numaramı silmemiş o zaman beni yedekte mi görüyor yani
Yedekte değilsin ceptesin egerki o erkeği peşinde it etmek istiyorsan zor kızı oynamalisin her dediğine evet deme yalanmi söyledin ne yaptıysam hakketmissindir de senin sucundur de üste çık baktın gelmiyor yol ver gitsin gönlüne göre biri elbet çıkar
Ama bana kalırsa yapman gereken tek şey yol vermek yaşın daha genç böylesi kardeşim uğraşma hadi ordan gitsin daha iyileri çıkar karşına
Zaten baktım az önce numaramı silmiş durumlarıma bakıyordu silsin haklısınız ama aynı yerdeyiz işte yüz yüze bakacağız işimi de değiştiremem ne yapacağım bilmiyorum ama daha geri dönmem
Görmezden geleceksiniz. Hayatınıza hiç girmemiş gibi hiç tanımamış gibi davranacaksınız
Rabbim bana yardım etsin o zaman ilk sevgilim bu çocuk benim offff
Yardımı önce siz kendinize etmelisiniz. Öyle sabah akşam düşünüp kafaya takarak unutamazsınız. Sizi aldatan sizden faydalanmak isteyen bir aşağılık olduğunu düşünüp bu fikre inanıp kendinize bir yol çizmeniz gerekiyor
Haklısınız ama canım yanıyor hemde çok hemen kızla sigaraya çıktığına göre o kızla arasını yapacak ya da yapıyor ve ben ayrıldıktan hemen sonra görmeye başladım ve daha ayrıydık konuşmuyorduk sadece birbirimizi aramıyorduk yazmıyorduk
Siz hep kendi pencerenizden ama yanlış yerden bakıyorsunuz. Peki bu çocukla herşeyi yaşamış olsanız ve yaşadıktan sonra bunları yapsaydı ve geçip karşınıza zorla mı yaptım sen de istedin deseydin ne yapacaktınız. Allah sizi korumuş da siz hala hata yapma derdindesiniz
O kız beş gündür olamaz bunun öncesi de vardır belki de ve bu beni yine aldattı mı yani
Hanımefendi hala düşünüp kafa yoruyorsunuz. Bunu bilemeyiz. Benim hiç tanımadığım bir kızla tanışıp sevgili olmam 15 dk sürer
Ağa bende 3 ay konuşmadan tanımadan sevgili diyemiyorum
Kadın başkanım sen böyle düşünmeye devam edersen o adam dediğin mahlukat seni götürür bı ormana
zamana bırak. işine bak. su akar yolunu bulur. olacağı varsa olur yoksa herkes yolunu bulur
sizce geri gelir mi numaramı silmemiş daha ama aynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
oluruna bırak. numaranı silmedi diye aklı sende kaldığını zannetme... belki seni yedekte tutuyor. o yüzden sen yoluna bak. şutlanan değil şutlayan ol
Ama o sigaraya ya da molalara çıktığı kız kim o zaman beni neden yedekte tutsun ki birde ilk sevgilim oda biliyor ilk sevgilim olduğunu
allah sonunu hayır etsin. ben bişi demiyecem
Tabikide ama önce köpek muamelesi yapılıp onu adam etmen lazım
Ya olabilir de sizce geri gelir mi numaramı silmemiş daha ama aynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
Nasıl köpek edicem peki
Şekerim biz kızlar ne anasının gözüyüz maço olucan kıskanırdırcan özel story ler atıcan güzel fotolar çekilicen güzel mekanlarda ama o koşucak senden pas vermiycen
Evet haklısınız Ve İkimizin yaşı da 23 ,4 ay çıktık ama bir buçuk sene önce de beş ay çıkmıştık sonra bu aynı çalıştığımız yerden dul kadınla çıktı gözümün önünde bir sene ben buna rağmen affettim onu
Biraz sert ol biraz bakım o sana dönecek sende onun boynunu na tasma takıcaksın
Peki neden benim kafamı karıştırmaya çalışıyor ki tamamiyle gitsin gidiyorsa bana bitti de demedi
Erkeklerin nefsi çok zayıf sana dönse konuşsa içeceğine Bi uyku hapı atsan mışıl mışıl uyur hemen düşer sana 😊
Olabildiğince sakin ol açık kapı bırakıyor sende o na kapı bırak ve ağına düşücek güzel bir ilişkiniz başlıycak ağır başlı olup her istediğini yaptır
İlişkiyi ben bitirirsem geri gelmez değil mi yani ben ona geri geldiğin de hayır demek istiyorum da ondan kocaman bir hayır ilk sevgilimdi o benim oda biliyordu kıymet bilmedi bende bilmem ben onu gerçekten çok sevdim değer verdim ilgi gösterdim keşke diyorum keşke yapmasaymışım bu kadar iğrenç olacağını tahmin etmezdim beni gerçekten sevdiğini hissetmiştim
Onu geri kazan tekrar bir ilişkiye başla biraz süründür o senin ilk aşkın ama ilişkiyi sen yönet bir erkeği düşürmek çok basit
Bu çocuk psikolojisi bozuk biri çevresi ailesi yüzünden böyle onu kimse gerçekten sevip değer vermemiş bende tam tersi olunca ben çok sevip değer verince de içtiği zaman beni arardı bana sorardı ya sen benim neyimi seviyorsun neden seviyorsun diye sorardı canım işte keşke kıymet bilseydin ilk sevgilimsin sen benim ya oda şaşkındı zaten böyle biri benim nasıl ilk sevgilim olabilir diye
Alkol herşeyi çözüyor maalesef Bi gün onu içirip herşeyin i açığa dökebilirsin onu içirmeye çalış ilk aşklar başkadır psikolojisini düzeltmeye çalış
Geri gelirse denerim ama ben hayır demeyi düşünüyorum geri geldiğin de
İlişkini bitirme tamam biraz canını acıt kız vur ama onu affet o bir erkek yenge si kudurtmuş sana dürüst olmuş
Seni arayınca reddetmek icin silmemiş olabılır tekrar arasa kesin dobersin sen gozun yanlışını gorse de kalbın gormuyor şu an
Bilmiyorum ama İkimizin yaşı da 23 ,4 ay çıktık ama bir buçuk sene önce de beş ay çıkmıştık sonra bu aynı çalıştığımız yerden dul kadınla çıktı gözümün önünde bir sene ben buna rağmen affettim onu
numaramı silmemiş daha ama aynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
neden sebeplerine bağlı olarak evet
hayır velrilmez buna
sizce geri gelir mi numaramı silmemiş daha ama aynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
seni oyuncağı yapmış ya
Haklısınız benimle eğleniyor yani açık kapı bırakıyor ki o sigaraya çıktığı kızla bir şey olmazsa bana ben seni söylediğin yalandan dolayı affediyorum yine gibisinden mesaj atacak öyle mi
aynen öyle
Peki sizce o kızla aralarında bir şey olur mu?
Bu zamandaki iliskiler için 5 bile verilir
Verme ayni hatalari yine yapar
Aslında onu denedim arkadaşımla birlikte ama denemedim dedim sevgilime
boş ver ya ilişkiyi falan kafanı dinle
Ya evet de sizce geri gelir mi numaramı silmemiş daha ama aynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
Belki aralarinda birsey olacak
Nasıl bir şey mesela
Aşk yaşanack
Bu yüzden mi sürekli kızla sigaraya çıkıyor
Tabi seni sevse seninle çıkar o kız ne ayak
Ben yalan söylemişim ya güya ben bitirmişim ya ilişkiyi ondan bana sinirli sanırım o kız bence öylesine biridir öyle düşünüyorum
Sosyal medyadan ne mesajlaştiklarini bilemezsin ama
Vay be senin gibi seven bir kadina hiç rastlamadim ne şansliymiş o erkek yav
Ama kıymet bilmiyor işte hala bana bitti demeden başka kızla sigara molasında görüyorum sürekli
Sende onun yaptıgi seyleri yap
Yaparsam geri gelir mi peki sizce
Geri gelmesini istiyorsan kendisiyle konuş
İlişkiyi ben bitirirsem geri gelmez değil mi yani ben ona geri geldiğin de hayır demek istiyorum da ondan kocaman bir hayır ilk sevgilimdi o benim oda biliyordu kıymet bilmedi bende bilmem ben onu gerçekten çok sevdim değer verdim ilgi gösterdim keşke diyorum keşke yapmasaymışım bu kadar iğrenç olacağını tahmin etmezdim beni gerçekten sevdiğini hissetmiştim
Gerçekten seven gitmez yaninda kalir
Haklısınız benimle eğleniyor yani açık kapı bırakıyor ki o sigaraya çıktığı kızla bir şey olmazsa bana ben seni söylediğin yalandan dolayı affediyorum yine gibisinden mesaj atacak öyle mi
Evet
Sizce o sigaraya gittiği kızla aralarında bir şey olur mı bana tam bitti demedi bende demedim en son yazdığı mesaj da ben ne kadar uğraşsam da seni affedemiyorum çok çabaladım çabalıyorum ama benim yalana tahammülüm yok üzgünüm yazmıştı bende görüldü attım bıraktım bir şey yazmadım
Onunla şansini deniyor olmazsa son seçeneği sensin
Onunla şansını mı deniyor umarım yine o dul kadınla yaptığını yapmaz gözüme soka soka birbirlerini bi şey yapmadıkları kalır afedersiniz de
Yapmışlardır onu da
O dul kadınla yapmıştır ama bu sigaraya çıktığı kızı daha dört defadır görmeye başladım sigaraya hep birlikte çıkıyorlar
Parmaginda oynatir seni benden soylemesi ondan uzak dur bence hem sen daha iyilerine layiksin
Teşekkür ederim uzak duracağım ama umarım o kızla aralarında bir şey olmaz da geri gelir
Zaman gösterir herşeyi
Evet haklısınız da ciddi ilişki insanı değil o ama ben öyleydim işte de kıymet bilmedi daha tam ayrılamışken sürekli bir kızla sigara molasında görüyorum
Eğlenmiş seninle
Bende onunla eğlenmek isterdim ama ona en güzel cevap hayır cevabı olacaktır zaten
Aynen
O kızla aralarında bir şey olur mu sizce tahmininizde yani
Olabilir
Olursa o kızlara mı eğlenir
Bu çocuk psikolojisi bozuk biri çevresi ailesi yüzünden böyle onu kimse gerçekten sevip değer vermemiş bende tam tersi olunca ben çok sevip değer verince de içtiği zaman beni arardı bana sorardı ya sen benim neyimi seviyorsun neden seviyorsun diye sorardı canım işte keşke kıymet bilseydin ilk sevgilimsin sen benim ya oda şaşkındı zaten böyle biri benim nasıl ilk sevgilim olabilir diye
Kıskandım
Yaa ☺️
Gökten elma yağsa sapı kalır bana o derece aşkta şanssizim
Ahahah yaa demeyin öyle
Senin gibi seven bir kadin olsa direkt evlenirdim
Umarım bulursunuz
Çok zor maalesef
Seni Manipüle etmiş kardeşim uğraşma bu kişiyle
Nasıl yani
Senden daha yalancı ama kendisi senin en ufak bir yanlışında ben seninle uğraşamam diyor bu manipülasyondur
Ya doğrudur böyle yaprak ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ama
Senin kafanı karıştırıyor bu kişiyle devam etmen çok büyük yanlış olur bence
Nasıl kafamı karıştırıyor yani
Hayatında başka biri var mı diye soruyorsun önce Evet diyor Sonra tekrar soruyorsun öyle biri yok diyor Sen neden benim her dediğime inanıyorsun diyor şimdi başlarda da yazmışsın ki benden daha yalancı ama benim en ufak bir hatamda veya yanlışımda Seninle uğraşamam diyor bu seni istediği gibi yönetmeye çalışıyor yani çok güçlü bir bağ yok aranızda ve bunu kasıtlı olarak yapıyor amacı senin Kafanı karıştırmak Dolaylı yoldan gitmekle gelmek arasında yol çizip aklınca seninle eğleniyor daha ne dediği bile belli değil
Numaranı silmemiş olmazsa bir şey ifade etmiyor bu arada hiçbir şey hissetmeyen bir erkek engellemeye gerek bile duymaz yani
Peki neden benim kafamı karıştırmaya çalışıyor ki tamamiyle gitsin gidiyorsa bana bitti de demedi
Ve İkimizin yaşı da 23 ,4 ay çıktık ama bir buçuk sene önce de beş ay çıkmıştık sonra bu aynı çalıştığımız yerden dul kadınla çıktı gözümün önünde bir sene ben buna rağmen affettim onu
Tamam işte bazı erkekler İlişkiyi bitirmek istemez Bunun için de karşı tarafı bitirmeye zorlar yani böyle düşünebilirsin
Neden bitirmek istemez peki
Ilişkinin sorumluluğunu alamayan ayrılmanın sorumluluğunu da alamaz
Kolayca Söküp Atarım diyorsan bir an önce ayrıl bırak derim geri geldiğinde de tekrardan Hayır dersin daha ilişkinin başındasınız ve seni mutlu bile etmiyor düşün
Ve ben kolayca atamam belki ama zamanla yapacağım onu sizce geri gelir mi geldiğin de hayır diyeceğim tabiki de
Geri gelebilir evet eğer istediği şekilde gitmezse
İstediği şekilde giderse gelmez yani yine gözümün önünde o dul kadınla yaptığı gibi birbirlerini bi şey yapmadıkları kalır afedersiniz bana tam bitti demedi bende demedim en son yazdığı mesaj da ben ne kadar uğraşsam da seni affedemiyorum çok çabaladım çabalıyorum ama benim yalana tahammülüm yok üzgünüm yazmıştı bende görüldü attım bıraktım bir şey yazmadım
Yazma kendi yazsın kendini bunun için yorma geri geleceği için görsün kendini 🤣
Ya o kızla olurlarsa
Soru işaretlerini bırak önemli olan bu adamın karakteri. Ciddi ilişki tipi yok onda
Bana neden geri gelir o zaman evet ciddi ilişki tipi yok onda
Döngüyü devam ettirmek ister
Kısır döngü...
Hem ayrılmanın sorumluluğunu alamıyor nasıl devam ettirecek acaba ve en son yazdığı mesaj da ben ne kadar uğraşsam da seni affedemiyorum çok çabaladım çabalıyorum ama benim yalana tahammülüm yok üzgünüm yazmıştı bende görüldü attım bıraktım bir şey yazmadım
Ah canım benim inan yaşadığın duyguyu anlıyorum ama kendini bu kadar harap etme.
Resmen eğlendi benimle ben onunla eğlenmem ama ona en güzel cevap zaten hayır cevabı olacaktır ve umarım o sigara molasına gittiği kızla aralarında bir şey olmaz da geri gelir
Olsa da kalıcı ilişkileri olacağını sanmam
Ama o ne yapmayı seçti benimle eğlenmeyi seçti benim gibi biriyle seçsin geri gelecek ki o yine gelecek
"Sen benim neyimi seviyorsun" Bu cümle çok şey anlatıyor. Kendini sevmeyen biri ve bu kişi kendine değer vermediği için karşıdan aldığı değeri ne yapacağını bilemez. Yani yabancı bu konuya sen rehabilitasyon merkezi değilsin aklı var kullansın
Öyle tabi haklısınız da umarım o kızla bir şey olmaz geri gelir de ben de hayır diyince inşallah değerimi anlar gerçi bir şey ifade etmez ama pişman olur umarım
Zaten baktım az önce numaramı silmiş durumlarıma bakıyordu silsin haklısınız ama aynı yerdeyiz işte yüz yüze bakacağız işimi de değiştiremem ne yapacağım bilmiyorum ama daha geri dönmem @napcaksnnicki
Bırak gitmesine izin ver sen de önüne bak.
Bence gelsede kabul etmemelisin.
Etmicem zaten de sizce gelir mi yoksa o kızla mı birşeyler yaşamaya çalışır
Niye yalan mı söyledin
Aslında onu denedim arkadaşımla birlikte ama denemedim dedim sevgilime
Niye söylemiyorsun doğruyu? Al hepten gitmiş adam
Daha geri gelmez mi ve bana bitti demedi ama benimle de konuşmak istemiyor demiş ki en yakın arkadaşına yağmur yaşan söyleyerek ilişkiyi bitirdi umrumda değil demiş
Hem ben ona da dedim bana olan ilgi ve alakasını merak ettiğim için böyle yaptım
Verdim
Yalanla ilsiki yürümez mutlu olunmaz
Haklısınız ama İkimizin yaşı da 23 ,4 ay çıktık ama bir buçuk sene önce de beş ay çıkmıştık sonra bu aynı çalıştığımız yerden dul kadınla çıktı gözümün önünde bir sene ben buna rağmen affettim onu
Çok safsin ya yani iyi niyetli sin, göz önünde yapmış
Evet safım cidden ve numaramı silmemiş daha ama aynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
Ya lütfen bırak şunu hiç güven vermedi
Verilir
Bir derede bir kere yıkanılır
Ya evet de sizce geri gelir mi numaramı silmemiş daha ama aynı yerde çalışıyoruz avmdeki başka firmadan bir kızla sürekli sigara içerken görüyorum hepte aynı kız sizce aralarında bir şey var mıdır ben sevgilime sormuştum hayatında başka biri var mı diye ilkinde evet dedi sonra da sorduğum da öyle biri yok sen neden benim her dediğime inanıyorsun dedi
verme