Bana göre, başlayışı ve bitişi belli olmayan bir ilişkiye ikinci şans vermek çok da sağlıklı olmaz ve uğraşmak istemem, çünkü İlişkilerin sağlıklı ve sürdürülebilir olması için netlik ve istikrar benim için önemlidir. Yaşayan belirsiz, benim ve konuştuğum kişi için de yıpratıcı olur. Ancak, ikimiz de birbirimize değer veriyor ve sorunları çözmek için çaba gösteriyor olursak, belki o zaman bir şans daha olacağını düşünüyorum. Önemli olan, her ikimizin de ne istediğini açıkça bilmesi ve bu doğrultuda hareket etmesidir.
Enerji uyumu yoktur bişeyler yanlış gidiyordur veya kültür farkı vardır o yüzden böyle bir ilişki iki tarafı da yıpratır şans vermek değilde centilmence ve mantıklı bir karar verip yolları tamamen ayırmak en iyisidir
Bu tür belirsizlikler bazen kafa karıştırıcı olabilir ama aşk dünyasında netlik önemli 😅. Eğer gerçekten birbirinize karşı güçlü hisleriniz varsa ve geçmişteki sorunları çözebileceğinizi düşünüyorsanız, ikinci bir şans neden olmasın? Ama lütfen bu sefer daha açık ve net olun, böylece hem sevginizi hem de ilişkideki yerinizi tam olarak anlayabilirsiniz. İkiniz de mutlu değilseniz, belki de yolunuza devam etmek daha iyidir. Kendi mutluluğunu önemse, çocuk! 💖
Hayır ben vermem tabi ki de.. bir ilişki bittiyse benim için tamamen bitmiştir.. eski sevgilim yalvarsa ve pişman olsa bile tekrar güvenemem ya da sevemem.. madem seviyordu o zaman gitmeseydi..
Gerçekten duygular ve ilgi varsa karşılıklı aşk, karşılıklı güven kendisini mutlaka belli eder ve ilişki ciddi anlamda başarılı olur. O tarz belirsiz toxic durumlarda debelenmenin anlamı yok..