Her ilişki ikinci bir şansı hak eder mi?

Her ilişki ikinci bir sansı hakeder mı sızce?Erkek arkadsımla ayrıldık 1 hafta once ama aynı ortamdayız hergun bırlıkteyız aynı masaya oturyoruz falan ama konusmuyoruz hıc.Kotu ayrılmadık ama ıcımızdekı sevgının bıttıgını,sogudugumuzu ve heyacanımızın bıttıgını dusunuyorum hatta dusunmuyorum dırek oyle.Mesela 1 haftadır ayrıyız ben hergun onu goruyorum ama onu gorunce hıc heyecanlanıyorum nötrüm.O bugun bı arkadasıma barısmak ıstedıgını ve benı ozledıgını soylemıs.Yakın zamanda konusuruz dıye dusunuyorum ama ne yapmam lazım bılmıyorum.Ve tabı ılıskımızın bıtme nedenınde de bı kavga falan yok ama o barısmak ıstedıgını soylegı arkadsıma gecen hafta benmle ılgılı ıcımde hıc bısey yok ona karsı demıs benden yana.Ben'keske arkadas olsaydık hep' demıstım onu duymus onun ustune arkadasıma bunu soylemıs tabı sadece o sozu degıl onun gıbı benı sevmedıgını gosteren 3 4 soz daha..Bunun ustune bıtırdım ama o da ıstıyordu ayrılmayı hemen kabul etmstı zaten..Sımdı barısmak ıstyorum demıs ya sızce her ılıskı 2. bır sansı hakeder mı?
Her ilişki ikinci bir şansı hak eder mi?