Biten bir ilişkiye şans vermek söz konusu değil çünkü biten bir ilişki zaten bitmiştir olmadığı için bitmiştir ve bittiğine göre bir şeyler eksiktir o eksik olan şeyler bunca zaman tamamlanamadıysa bir daha hiç tamamlanmaz.
Biten bir ilişkiyi ikinci bir şans vermek kurumuş , solmuş bir çiçeği tekrar canlandırıp diriltmekten benzer ki bu da imkansızdır. Bir şeyler eskisi gibi olmaz ve bazi bağlar kopmuştur artık. Ama buna rağmen çevremde ilişkisi bittiği halde 7 sene sonra aynı eski sevgilisiyle evlenen birine şahit oldum. Bu da demek oluyor ki eğer aradaki bağlar kopmasına ve güçlü bir sevgi varsa seneler sonra da ikinci bir şans verilebiliyor demek ki. Tabi o ilişki bunu hak ediyorsa. 🤷🏻♀️
Verdim. 7 ciyide verdim. Ne oldu biliyor musun? İlkinde yaraladı ikinicide öldürdü ama silahı ben verdim. Birine ikinci üçüncü şansı vermek aptallıkttır bana göre. Bir insan affedilmeye alışmıssa defalarca kırar döker parçalar sizi. Ve en hassas zaafınızı, tertemiz sevginizi kullanır. Ve inan insanlar 2. ci şansı hak etmez. Hata mı yapmış vereceksin yolu. Gerçekten insanlar affedilmeye de ikinci şansada zerre layık değiller.
Bence biten bir şeyi tekrar yapmaya çalışmak boşa kürek çekmek gibi. Kimse değişmez. İlk baştaki sorun tekrar karşınıza çıkar. Bir hata yapan tekrar yapar. Boşa deneyip vakit kaybetmeyin derim
Biten bir ilişkinin ardından ikinci şans tekrar verilmez. İki tarafta saygı ve sevgi çerçevesinde birbirinden ayrıldıysa bunun zorlamanın alemi yok bence iki taraf da üzülür çünkü. 😊
Bitmişse bitmiştir bir kişi için bitmemiş olsada birşey değişmiyo insanların peşinden koşmaya gerek yok hem kendinizi ezdirmeyin Sezen Aksu ne demiş bende yoluma giderim ezdirmem kendimi