Aşk mı aptallık mı?

Merhabalar sizlere bir sorum olucak ben avmde bir lokantada garsonluk yapiyorum guvenlikçi görevlisi bir kiz vardi çok hoslaniyordum hatta aşik olmustum diyebilirim 2 hafta felan takip edip izledim ağır başli ve olgun bir kisiligi oldugunu çozdugum anda bizim burada calisan abla araciligiyla kiza teklif gonderdim kabul etti ve konusmaya basladik iliskinin 4 ya da 5 gunu kavga ettik kizi engelledim aradan 2 gun gectikten sonra ablayla konusmuş ve benden ozur diledigini ona bir sans vermemi istedigini soylemisti bende kabul ettim cunku gercekten ona karsi duygularim simdiye kadar kimsede hissedemedigim kadar yogun ve gercekti tekrar konusmaya basladik kiz bambaska biri olmustu hersey cok guzel gidiyordu cok iyiydik sanki 2 3 yillik iliskimiz varmiş gibi iliskinin 15 gununde aksam bulustuk beraber otubus yolculugu yaptik kisa sureli el ele tutusmalar sarilmalar basini omuzuma koymalar vs hersey cok guzel ve samimiydi ertesi gun icin anlastik ogleden sonra bulusup yemek yiyecektik sabah bana bir mesaj atti ve onun yaninda solgun oldugumu gulumsemedigimi sinirli oldugumu vs dedi ve bana karsi birsey hissedemedigini soyledi sok oldum dun gece sarilip optugum kiz sabah bana bu soyledi cok canim yandi cok uzuldum ve engelledim ama ne yaptiysam cikaramdim aklimdan ayrilali 1 hafta oldu surekli yanimdan gecerken bakiyor bende bugun dayanamadim ve yanina gidip konustum nasilsin felan dedim biraz muhabbet ettik telefonunun kirildigini ve numaramin silindigini soyledi kullandigi tuslu telefonu gosterdi ve ona mesaj atmami numarami kadedecegini felan soyledi attim mesaj bende simdi ne o yaziyor ne ben sizce amac nedir arkadas olarak mi kalmak istiyor yoksa bi sorunu felan mi var kizi unutamiyorum oda bunun bilincinde ve bunu iyi kullandigini dusunuyorum sizce gururu bir kenara birakip yoklamalimiyim kizi yoksa tamamen silip onumemi bakmaliyim ne yapacagimi bilemiyorum kalbimede soz geciremiyorum :(
Aşk mı aptallık mı?