Arkadaşlar bi kaç ay sonra 27 olacağım. Bişeylere geç kalınmıştık hissi var. Ne bileyim sanki bu yaşlara gelince her şey çok daha farklı olacaktı sanıyordum. Sizde benzer duygu durumlarını yaşıyor musunuz?
Cevabın nedir?
Psikoloji
Bir zamanlar kaçırılan fırsatlar, ertelenen hayaller ve hatta ihmal edilen ilişkiler, ruhumuzda derin bir yara açar. Bu yaralar, zamanla iz bırakır ve geçmişin gölgesi altında bizi hapsedebilir. Geç kalmışlık hissi, bu yaraların bir sonucu olarak ortaya çıkar. Kendimizi yaşamın akışına ayak uyduramamış, zamanı doğru değerlendirememiş veya gerektiği gibi hareket edememiş gibi hissederiz.
72 Yorumla- +1 yıl
Peki çözümü nedir hocam
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılO sorunu yaşamış biri olarak yakın arkadaş çevrendeki insanlar ile kıyaslama olduğu için oluyor. Arkadaşım in 2 çocuğu var. Ben daha evlenmedim bile. Adamların altında arabalar var. Bende yok. İşte kişi çevresinde ne varsa öyle kıyaslama olur. Aile de bu işin içine girerse çok zor olur. Evlenmelik birini çıkarsan damat ne iş yapar? Evi var mi arabası var mı? Nereli? Mesleği ne? Sana bakabilecek mi? Kafadaki basit sorular ama bunları bile kıyaslama hemen yaparlar. Karşındaki kişi hep en iyileri ile kıyaslama yapar seni.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
bende ara sıra yaşıyorum ama hemen ardından şunu hatırlıyorum, hayat çok kısa ve biz bu kısa sürede oldukça fazla şey deneyimlemeliyiz. hiç gitmediğimiz yerlere gidip asla tanışamayacağımızı düşündüğümüz insanları tanımalıyız. bişeylere geç kalma hissini yenmek zor olabiliyor ama imkansız değil. yeni hobiler edinerek başlayabilirsin. spor, yeni dil, bol bol gezme, kitap okuma, yemek ve tatlı yapma gibi. belki de enstrüman çalarsın. başlamak zor, devam ettirmek de... ama imkansız değil. Sen yaparsın
20 Yorumla
Ben de 19 yasındayken 20 yaşına gelene kadar aklımdaki şeylere başlamam gerektiğini düşünürdüm çünkü 20den sonra hala bir şey yapamadıysam sonrasında da yapmam diyordum hala orada takılı kaldım devam edemiyorum. ben nasıl 20lerime geldim biraz travmatik oldu, nasıl devam edilir bilmiyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
125Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yıldaha gençsiniz.. geç kalmadınız
50 Yorumla Merhaba, yaşamınızdaki bu duyguları anlamak oldukça yaygın bir deneyimdir ve birçok insan bu tür düşüncelerle karşılaşabilir. Yaşınızın belirli bir noktasına geldiğinizde, toplumun ve çevrenin beklentileri, kişisel hedeflerinizle çakıştığında bu tür hissetme eğiliminde olabilirsiniz.
Öncelikle, bu duyguların normal olduğunu ve birçok insanın hayatlarının farklı aşamalarında benzer düşüncelerle mücadele ettiğini unutmayın. Her bireyin yaşam süreci farklıdır ve herkes kendi hızında ilerler. Geçmişteki deneyimler, öğrenme süreçleri ve kişisel gelişim, herkesin kendi benzersiz hikayesini oluşturur.
Bu duygularla başa çıkmanın birkaç yolu vardır. İlk olarak, gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler belirlemek önemlidir. Hedeflerinizi belirlerken kendi değerlerinizi ve ilgi alanlarınızı göz önünde bulundurun. Bu, daha tatmin edici ve anlamlı bir yaşam süreci oluşturmanıza yardımcı olabilir.
İkinci olarak, kendi başarılarınızı kutlamayı ve kendi yolunuzda ilerlediğinizde küçük başarıları değerlendirmeyi unutmayın. Her adım, kişisel büyümenizde önemli bir ilerleme sağlar.
Eğer bu hisler sizi çok fazla etkiliyorsa, bir uzmana başvurmak da faydalı olabilir. Bir psikolog, bu tür duygusal zorluklarla başa çıkmanıza ve kişisel gelişiminize rehberlik etmenize yardımcı olabilir.
Son olarak, hayatın bir maraton olduğunu unutmayın. Her aşama, öğrenme ve gelişme şansı sunar. Kendinize nazik olun, sabırlı olun ve kendi benzersiz hikayenizde ilerlemeye odaklanın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl27 yaşında nelere geç kaldın mesela?
- İlişkinde bir şeyler yaşamaya mı?
- Kariyer hayatına mı?
- Eğitim hayatına mı?
Abi bunlarda bir şey yok ki 25 yaşındayım benim biri 1 yıllık biri de 1 aylık iki ilişkim oldu 1 yıllık olan biraz karışık idi 1 aylık olan da duygusal hariç hiçbir şey yaşamadım zaten uzaktan idi. Öpüşme bile olmadı. Ben bak herşeye rağmen dimdik duruyorum ayakta. Kariyerime eğitime önem veriyorum diye hayatımı da yaşayamadım ot gibi geçti gitti. Şükredin kim benden daha kötü olabilir?
624 Yorumla
Soran+1 yılNe okuyorsun? Aslında çok güzel yapmışsın kariyerine odaklanarak. sadece keşke aşkı da ertelemeseydin beraber ikisini götürseydin. Ben şeyden sordum bu soruyu mesleğimden memnun değilim çok daha iyi yerlerde olabilirdim o yüzden
Cevap sahibi+1 yılAşkı ertelemek durumunda kaldım 😞 maalesef ikisini birden götüremedim. Şimdi yine aşkı götürebilirim ama aradığım gibi bir aşk olmaz.
Yav hayatımdan memnun kalmadıktan sonra mesleğimden memnun olsam da olmasam da beni ilgilendirmez.
Sen bu üç maddeden hangisini yaşadın ki cevaplamıyorsun? Ucundan kıyısından konuşanı sevmem net bir şekilde anlatıver. (Tahminen sen öpüldün öpüştün)
Cevap sahibi+1 yılBu yaştan sonra nasıl ben ilişkide bir şeyler yaşayacağım? Tek derdim o yoksa diğerleri benim için sorun bile değil hallederim.
25 yaşındayım benim gibi birinin karşıma çıkıp çıkmayacağı belli bile değil.
Soran+1 yılEvet benim çok güzel aşk hayatım oldu. Ayrıldık ama şu an biriyle tanıştım o da çok hoş bi adam. Kendimi yanında yetersiz görmeye başladım keşke daha güzel bi kariyerim olsaydı dedim mesela. iNş o öyle düşünmez ☺️ ama sana şunu söylicem sen daha 25 yaşındasın üstelik erkeksin bir erkek için çok daha genç bir yaş bi kadını her yönden en çok tatmin edebileceğin yaştasın. Benim için de geç değil ama ister istemez kadın olduğum için artık çocuğum olmalı yaşım daha fazla geçmeden gibi düşünceler de baskı yapıyor
Cevap sahibi+1 yılPeki özel olmayacaksa sormak istiyorum hiç ilişkinde öpüşme sevişme cinsel ilişki vs. yaşadın mı?
Soran+1 yılBunu ne için sorduğunu bilmiyorum ama eğer hiç yaşamadığın için kaygılanıyorsan hiç endişelenme bence. şu an da da gayet yaşabilirsin . Zaten erkekler anca bu yaşlarda biraz olgunlaşıyor bence😅
Cevap sahibi+1 yılYa onu ben de biliyorum farkındayım zaten de ben seni merak etmiştim ondan sormuştum.
Cevap sahibi+1 yılEee kendini söylemeyecek misin?
Hem şartlar da değişmiyor mu millet en geç 17 yaşında bu dediklerimi yaşamaya başlamadı mı? Her geçen gün daha da düşmüyor mu?
Cevap sahibi+1 yılİkimiz de gizliyiz zaten en azından net bir cevabını alırsam ona göre iyi olur.
Soran+1 yılYok ben yanıtlamak istemiyorum bu soruyu
Cevap sahibi+1 yılTamam önemli değil herhalde çok özel kısımlar senin için değil mi?
Cevap sahibi+1 yılYa eninde sonunda ki eğer nasibinse bir şeyler yaşanır o önemli değil ancak bana yaşamamış biri denk gelecek mi anlatabildim mi önemli olan da bu benim için. Anlatabildim mi?
Hem şartlar da değişmiyor mu millet en geç 17 yaşında bu dediklerimi yaşamaya başlamadı mı? Her geçen gün yaşı daha da düşmüyor mu? Hazin olan da bu aslında.
Cevap sahibi+1 yılBu arada okumuyorum mezun oldum mühendisim.
Soran+1 yılDenk gelir ya öyle düşünme. Herkes çok rahat değil. Benim kaç tane arkadaşım var çok güzeller ve henüz hiç bir şey yaşamadılar. Birinin sevgilisi bile olmadı. Kimse inanmaz:) çünkü çok güzel mesleği de var. Var yani böyle insanlar. Ama sana tavsiyem geçmişin den çok gelecekte seni mutlu edecek mi seni aldatır mı buna odaklan. Geçmişin de ciddi bi ilişki yaşayıp bişeyler paylaşmış diye bu kızdan olmaz diye kendini kısıtlama bence. Biz kadınlar istesek erkekleri her türlü kandırırız önemli olan dürüst biri olması bana güven
Cevap sahibi+1 yılGerçekten çok güzel kız olup ta ilişkisinde hiçbir şey yaşamayan var mı ya? Ciddi mi söyledin yani?
Çok doğru söylüyorsun aslında. Farklı bir bakış açısı kazandım şu an inşallah ta bundan yanılmam😀😊. Ancak karşımdaki kişi bunları yaşamış olursa midem de kaldırmıyor elimde olmuyor ne yapayım? Tipim de kızlara göre çok kötü o derece ki tipimi beğenen tek kişi de benim.
Çok teşekkür ederim🙏🏻.
Cevap sahibi+1 yılKariyer konusundan çok sen de mutlu olup olmayacağına bak bence mutlu değilsen eğer mutlu olacağın yer ara kendine bulana kadar vazgeçme. Okuyup kendini geliştirmekten de vazgeçme öğrenmenin yaşı yoktur sadece belli bir yaştan sonra beyin algılamaz ancak bu da engel değil bir azimle bu da mümkün. Hiçbir şey senin kadar değerli olamaz. Benim sana söyleyeceğim bu kadar. Hiç dert etme biri olmaz biri muhakkak olur.
Allah gönlüne göre versin🤲🏻.
Soran+1 yılVar gerçekten. Bi de senin yaşın 25 zaten kendinden üç beş yaş küçük biriyle de olabilirsin. Ben ilk erkek arkadaşım 22 yaşında oldu yani. herkes 17 yaşında bişeyler yaşamıyor. Libidom da baya yüksektir yani ona rağmen 😀Ben erkeklerin ilk olma arzusunu da anlayabiliyorum. Aşırı rahat bi kız geçmişinde birden fazla ilişkisi olmuş kız ben de istemezdim. Ama dediğim gibi her zaman önce karşındakini tanı, genel olarak yargılama, kişiyi kendi karakterine göre yargıla. Gerçekten sevip ciddi bi ilişki de olup bi şey paylaşmış diye silip atma. İlk aşk değil son aşk olmak önemli. Ama sen hiç geçmişin olmamış o yüzden kendin gibi istemekte hakkın karar senin ☺️
- +1 yıl
Aslında senin de 1 yıllık ilşkin olmuş birşeyler yasadın mı onunla, eğer yasamadıysan senin de öyle birini bulma ihtimalin var çünkü sen onunla evlenmedin, o kız da başkası için bir seçenek oluyor yani sonuçta o da başkası ile evlenicek sen ona dokunmadıysan baştan çıkarmadıysan seviyor ayakları ile, senin gibi biri için başkasına seçenek olur. Zaten normal olan senin gibi düşünmek. Ama erkekler kızları çok zorluyor bu konuda evlenmeden önce sonunda da ayrılık oluyor hüsran oluyor güvensizlik, mide bulandırıcı durumlar ortaya çıkıyor.
- +1 yıl
Pardon bunu mühendis olan arkadaşa yazdım.
Cevap sahibi+1 yıl@nesoracaktın78 yok abla sadece 1 yıllık ilişkimle duygusal bir şeyler yaşadım.
Lakin diğer arkadaşlarımla işte (kız arkadaşım değil tabiki) tokalaşma sarılma vs. yaşadım evet.
Cevap sahibi+1 yılOnun dışında sevişme öpüşme bile olmadı.
Cevap sahibi+1 yıl@nesoracaktın78 abla dediğin tipler kızlara hep şunu kodluyor (gerçi kızlar arasında da böyle şerefi bozuklar var madem öyleymiş kendileri yapmış olsa ya) vücudunu tanımadığın insanla ilişki düşünürsen sonu boşanmadır yine kendi kararı milletin müdahale edemem.
Boşanma benim aşina olduğum kadarıyla olacaksa her şekilde olur yani kafalarına kodlanan şey bence çok saçma. Olması gerekene de aykırı bilmiyorum sen ne düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılGizli soran pembeli dostum😂.
Bu bahsettiğin arkadaşlar var ya demiştin hatta çok güzeller henüz bir şey yaşamadılar çok iyi mesleği var diye. Senle mi yaşıt bunlar? Yaşları kaç?
- Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı.
+1 yılEvet "o yaşlarda her şey daha farklı olacak"tı düşüncesi devamlı devam eden bir duygu... ben 40 oldum ve hala farklı olacaktı bir şeyler düşüncesi devam ediyor. Sonra bir bakacaz hop mezardayız 😅
Hayat böyle bir şeymiş demek , boşmuş yani o beklediğimiz farklılık boş hayal
85 Yorumla
Soran+1 yılEvet duygularıma tercümansınız. Tam olarak öyle olacak galiba. Hayattan hep bi beklentimiz olacak ve bi bakmışız bitmiş. O yüzden yaşamanın kıymetini bilmek gerek ☺️
- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
40 yaşında neden hala evlenmediniz, iyisi mi denk gelmedi?
- +1 yıl
@Kankamstyle neden olacak kendini beğenmişin teki olduğu için. kendini bı bk zannediyorlar
- +1 yıl
@Kankamstyle evliyim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHâlâ gençsin, panikleme. Hâlâ evlenebilirsin. Hâlâ kariyer yapabilirsin. Bebeğin olabilir. Spor için en güzel zaman diyebiliriz.
27 yaşımı düşünüyorum da yapmadığım çok şey var, geç kaldım. Bu saatten sonra olmaz diye engellediğim oldu. Hepsi de olurmuş. Sakin milletin gazına da gelme. Panikleme. Harekete geç.75 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim çok motive oldum :)
- +1 yıl
Rica ederim. 😇💙
- +1 yıl
Angel yüzde1 lik kısmın nedir?
- +1 yıl
@AdamGibiSeverim 👿
- +1 yıl
Hiç öyle durmuyosun Angel gibisin 😊😀
Hiçbir şeye geç değil. 31 yaşındayım ama TYT hazırlanıyorum. 27-28 yaşında senin gibi düşünerek boşa zaman harcadım, hep kendi kendimi engelledim. Toplumdaki genel geçer kurallara göre kendini kategorize etmemelisin. Edince kendi hayatımızdan çalıyoruz sonra keşkeler peşimize düşüyor. Daha çok gençsin.
425 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Her türlü zaman geçiyor çok iyi yapmışsın sende. Hazırlanmasan da yıllar geçecek en azından ilerki yaşlarına geldiğinde hayallerine kavuşmuş olursun
Soran+1 yılNe gibi mesela
Soran+1 yılAraştırayım. Video falan olarak mı izliyorsun bunu
Soran+1 yılTamam araştıracağim bunu zaten psikolojiye ilgiliyim. sen Ne okumayı istiyorsun tyt de
Soran+1 yılNe güzel ☺️benim de arkadaşımın ablası psikolog ben de bazen onunla görüşürüm. Poscastlar dinliyorum kişisel gelişim için onlar da çok iyi geliyor
Soran+1 yılNe o anlamadım istek mi
Soran+1 yılÖyleyse ben değilim
Soran+1 yılYok ben atmadım
- +1 yıl
@rojdaa123 evet eğer sadexe pozitif düşünüp emek harcamazsan boş bi kelime. İçini doldurmak için emek de harcamak gerek, o zaman pozitif dülünmek güzel olur.
- +1 yıl
Çok güzel cevap. Herkesin hayat çizgisi, hikayesi kendine özgüdür
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGayet gençsin, hayat daha yeni başlıyor. Zaten hayata erken atılman için meslek lisesi mesela sağlık meslek lisesi bitirip ilk yılda kpss kazanıp memur olman gerek mesela. Yoksa lisans mezunları zaten okulu bitirdiğinde 23-34 yaşında oluyor. KPSS hazırlan vs yaş 30'u buluyor en az. Evlilik yaşı 30'u aşalı yıllar oldu.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yıl27 yaşımdayım. kariyer noktasında istediğim noktadayım gelir noktasında beklentimin bir miktar altındayım. ek iş ile bu açığı kapatabilirim. bir sevgilim var. makalelerim var. pek çok şehir geziyorum. bu ay 1 aylığına antalya'da kalacağım. gelecek hafta bir üniversitede ders vereceğim. gene gelecek ay büyük bir etkinliğe katılacağım. bir yandan sürekli yabancılarla haşır neşir durumdayım. ben hayata 21 yaşımda başladım. geldiğim nokta bu. eğer 18'imde başlasaydım, bugün her şey çok daha başka ve farklı bir noktada olurdu. 27 yaşımda başlamış olsaydım da şu anki noktama 35 yaşlarımda erişirdim tahminimce. ama gene erişirdim. o yüzden mesele geç kalmak değil, önemli olan ne zaman başladığın. ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. ne kadar geç başlarsan da o kadar yolun var demek o kadar engel var demek.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mariya777 yazılım mühendisiyim ama şu sıralar biraz daha işin yönetim tarafındayım. daha çok toplantılara girip yazılımcıların takibini yapıyorum, eksik oldukları noktalarda onlara teknik bilgi anlamda eksiklerini gideriyorum. uzaktan çalıştığım için sürekli farklı insanlarla, yabancılarla konuşabiliyorum ve istediğim konumdan bunu yapabildiğim için gezebiliyorumda. etkinliklerde genelde teknik anlamda olduğu için sektöre girenlerle tanışıyorum, diğer firmalarla tanışıyorum. sosyalleşiyorum. ağımı genişletiyorum yani
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben de 35 yaşıma geldim kendimi herşeye geç kalmış hissediyorum hâlâ bir hayatım yok işsizim bekarım hiç sevgilim olmadı asosyalim sosyal hayatım olmadı gezemedim eğlenemedim gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti hayati kaçırdım kendimi hayata çok geç kalmış hissediyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılBi yerden başlamak lazım. Beni en motive eden cümle şimdi hayallerini gerçekleştirmek için uğraşmaz geç kaldım dersen 5 yıl sonra yine geç kaldım diyeceksin. ekonomik özgürlük çok önemli inş bi iş bulursun 🙏
- +1 yıl
Sağ ol bu yaşıma kadar iş bulamadım sosyal özgürlüğüm de ekonomik özgürlüğüm de olmadı hiçbir konuda özgürlüğümü hissedemiyorum tutsak gibi yaşıyorum kendime ait bir hayatım yok gençliğimi hiç yaşayamadım çalışamadım gezemedim eğlenemedim sosyalleşemedim arkadaşım çevrem yok hiç sevgilim de olmadı hayata dair hiçbir şey yaşayamadım okula askere gittim ama açılamadım kendimi aşamadım hiçbir şey değişmedi toplumda yer edinemedim hayatımı kazanamadım kendimi hep eve kapattım senelerdir evden dışarı çıkamıyorum utangaçlığım çekingenliğim korkularım kaygılarım iyice arttı öz güvenim yok motivasyonum yok kendimi hayatın dışında kalmış hissediyorum
Size 5 tecrübe paylaşabilirim. 1) Önünüze dürüst ve güvenilir bir erkek çıkarsa elde etmeye çalışın, ilerde çok zor bulunur. Hem arkadaşınız olacak, hemde eşiniz. 2) Hayal ve umut satanlar çok olur, umudunu her zaman kendin yeşert ve kendine kullan başkaları sende görünce gelir 3) Ne iş olursa olsun, ilk gelirinizi her zaman yatırıma ayırın gerekirse 3 yıl aynı elbiseyi giy ve dışarıya para akıtma 4) Sizi tercih edebilecek bir özellik edin +Kitap + spor +Espri +Sohbet +Yemek +Gezme vs 5) Boş insanları ayırt etmek zaman alır, bir insana çok fazla zaman ayırmak maksimum 1 yıl baktınız olmuyor. Terk edin hemen, yıllarınız çöp oluyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herkesin yaşamında bu tür düşünceleri yaşamak yaygındır. 27 yaşında olmanız bir şeylere "geç kalmış" hissiyatı yaratabilir, ancak herkesin yaşamı farklıdır. Her yaşın kendine özgü güzellikleri ve öğrenme süreçleri vardır. Önemli olan kendi hızınızda ilerlemek, geçmiş deneyimlerden ders çıkarmak ve gelecekteki hedeflere odaklanmaktır. Yaşam, sürekli bir öğrenme ve büyüme sürecidir, bu yüzden kendinize nazik olun, geçmişteki deneyimlerden öğrenin ve gelecekteki hedeflerinizi keşfedin.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılBu sadece 27 yaşa ve sana özgü bir şey değil aslında. Birincisi zaten daha çok genç bir kadınsın, ikincisi insanların çoğunluğunda bu sorgulamalar vardır. Yani hepimiz hayatın başka türlü olacağını hayal ederken, başka bir hayatı yaşarken buluruz kendimizi. Yine de her şeye rağmen yaşarız hayatı :)
10 Yorumla
+1 yılhicbir zaman hicbirsey icin gec degildir birseye baslamak istiyorsan birsey yapmak istiyorsan insanlarin dusuncelerini ve durumlarini dusunmeden yapmalisin baslamalisin baska bi insan o seyi senden cok daha once yapmis olabilir ama sonucta farkli hayatlara sahipsiniz farkli insanlarsiniz bu yuzden yapmak istedigin her seyi her an yapabilirsin kendini baskalariyla kiyaslayip isteklerinden vazgecme yas degildir onemli olan isterlerimizdir yas sadece bi sayidan ibaret kac yasinda oldugunu dushnup insanlarin seni yargilayacagini dusunme ne yapmak istiyorsan yap gitsin bu hayat senin ve kendin icin yasiyorsun o yuzden her ne yapmak istiyorsan hepsini yap gerceklestir keske yapsaydimlarla bitirme hayatini
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin kendine karşı boş eleştiri yaptığını düşünüyorum zira benden kötü olamazsın.28 yaşındayım, işim yok, ailevi problemler var, sağlık sorunu yaşadım, 1 ay hastanede acı çektim. Halâ iyi hissetmiyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız biraz boş kuruntu benim sanırım. Pozitf düşünmeye odaklı olmak gerek. İnşallah bi an evvel sağlığınıza kavuşursunuz 🙏
Ben de yakında 24 olcam bi baltaya sap olamadım, hiçbi başarı elde edemedim hiçbi yatırım yapamadım, bi bakıyorum yaşıtlarım evlenmiş çocuğu olmuş ben bi şekilde bekliyorum neyi bekliyorum bilmiyorum hayatı dolu dolu yaşayan insanlara gıpta ediyorum ne kadar başarılılar öyle
20 Yorumla
+1 yılAsla böyle düşünme aksine tamda hayata olumlu mantıklı baktığın dönemler bence
36 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında çok farkında olarak yaşamaya başladım bu çok güzel. Sanırım ben mesleğimden memnun değilim o yüzden böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Mealeğin ne diye sormicam neyi sıkıcı geliyo seni sıkan ne
Soran+1 yılZor bi işim var. Stresli. Ömür boyu yapabileceğimi düşünmüyorum. Çok daha iyi yerlerde olabilirdim bir de o kapasite vardı ben de ama çalışmadık işte ☺️
- +1 yıl
Hiçbişey için geç deildir hayattayız bunu unutma. O çok daha iyi dediğin yerlere gelmen için sen bugün itibariyle bi atılım yap ve pes ettiğinde o sölediğin söz varya bu işi ömür boyu yapamam diyosun ya hep onu hayırla mücadeleyi bırakma.
Yerinde olsam tamda böyle yaparım
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ederim motivasyon için ☺️
- +1 yıl
Cidden hayatın gerçeği bu
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır. Her yaşın ayrı bir güzelliği ayrıcalığı var. Ben bu yaşımda bile yeni şeyler yapabiliyorum. Hiç bir şey için geç değil. Sadece bakış açını değiştir ve pozitif ol. Bardağın doku tarafına odaklan. Hayat her şeye rağmen hâlâ çok güzel. 😎💦🪷
10 YorumlaBen henüz aşık olmasın, aradığım bir maşuk kim belli değil
Normalde bu yaşa 2 çocuk dünyaya getirmiştik, gel gör ki sevgili bile yok156 Yorumla
Soran+1 yılBizler gibi çok varmış aslında. Çokta anormal değil durumumuz 😅
Soran+1 yılEvet erkek için çok büyük bi yaş değil bulursun inş
Soran+1 yılAy evet yaş ilerledikçe cinsel istek falan da azalıyo korkuyorum öyle olur diye 😂 daha mantıklı düşünmeye başlıyorsun daha zorlaşır bulmak. çocuk olayı var bi de
Soran+1 yılBenim de sorunum yok ama sanki dört beş yıl önce daha fazlaydı gibiydi kuruntu mu bilmiyorum 😅 ileriye dönük bi korku var birazda umarım öyle olmaz jsjsjj. en doğrusu o zaten aşırı Partner değiştiren insanlar aşk hayatında tatmin olması daha zormuş zaten
Soran+1 yılValla ben bu yüksek libidoyla nasıl evlenmedim bilmiyorum yazık ettim jsjsjs.2 çocuk yeter evet. İnş karşımıza uygun biri çıkar ☺️
Soran+1 yıl😂😂ben de ya hele eskiden. Kendi kendimize bu eziyeti yapıyoruz resmen. Senin yok mu hayatında biri hoşlandığın vs
Soran+1 yılBenim var da daha yeniyiz. Baya hoşlanıyorum inş olur. flört dönemi henüz. O zaman fazla geçirme sen de bu yaşları boş geçirmemek lazım daha fazla 🤣 çok mu seçicisin sen de
Soran+1 yılDar bacak ne olaki 😅saçı uzar ya ona takılma sksldş
Soran+1 yılYa aslında iş ortamında da zor oluyor birini bulmak. pek ortam olmuyor. yoksa bu devirde herkes eş bulamamak tan yakınıyor
Soran+1 yılSorun değil 😅 ay gerçek güzellikten anlayan erkek. genelde hep şöyle kim kardishian gibi istiyorlar ya şaşırıyorum
Soran+1 yılBulursun sen de o ışık var 😊
Soran+1 yılHahahh o zaman yarın Dan tezi yok etrafına bakınmaya başla. Tipin nasıl giyimin falan niye olmuyor hayatında biri
Soran+1 yılEvet en önemlisi sağlık
Soran+1 yılSeni takip ettim
Soran+1 yılHımm öyle mi bilmiyorum yeni açtım hesabı
Soran+1 yılNasıl yükseleceğiz 😂
Soran+1 yılTamam
+1 yılYaş sayıdan ibarettir çok da büyütmemek gerekir ruh yaşın önemli kimisi yaşı küçük ama olgun ruhludur kimisi yaşı büyük ama çoçuk ruhludur yani enerjik hisseder o yüzden her şey kişinin elinde o bu şu ne demiş değil ruhen ne yapmam hangi seviyede olmam gerek diye düşünmeli insan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 19 olacağım aynı duygular bende de var şu ana kadar ingilizce hariç bir dil daha öğrenirim derslerim iyi olur sanıyordum mezuna kaldım bir dil daha öğrenmeyi geç bildiğim ingilizceyide unuttum sporumu bıraktım ne için sırf üniversite sınavı için o ne oldu dersen onuda saldım hayatımı mahvettiği için bi sınav yüzünden herşeyimi boşladım çok sinirliyim böyle sistem olmaz olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılAy biliyo musun senin yaşında olsam her şey bambaşka olurdu. kendine zaman ver şimdi istemiyorsan yine yaparsın sporu. o hayalindeki vücuda kavuşursun. Sınava az kaldı üç ay sık dişini. Sen daha gerçekten ta yolun en başındasın ☺️
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler onada pek hevesim kalmadı 😅 2 yıllık okuyup bitirmek istiyorum aileme katkım olsun istiyorum bilmiyorum ailem izin verirse 4 yıllık güzel bir yerede gidebilirim sende daha çok gençsin bence birşeykere geç kalmış değilsin
+1 yılBen bunu 18 izimde hissetmeye başladım üniversiteyi kazanamadıgımda ay umsrım 27 ile geldiğimde iyi yerlerde olurum senin için geç değil bence hala şansın var 50 yasında bunu hisseden bile olabilir onlara göre 23 yaş daha geridesin yani onlardan daha şanslısın 40 yasında biri için yani kısacası her türlü şanslısın bende küçüğüm daha benimde çok şansım olacaktı o duyguyu anlayabiliyorum ama inan değil Harry Potter yazarı kaç yasından sonra milyarder olmuş Kadın ilk yazar milyarder umudunu kesme sadece bişeylere atıl bişeyler yap
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılYaṣıyor-dum- artık yaṣamıyorum ṣuan 29um ve hayatı geldiği gibi kabul etmesini öğrendim. Kendimi strese sokmanın bi manası olmadığını fark ettim - yani ṣunu yapamadım, ṣunu daha yapmalıyım, böyle hayal etmemiṣtim, böyle olmamalıydı gibi düṣünceleri bırakdım. Yapabileceklerime odaklandım olmayanlara veya olmamıṣlara üzülmeyi bırakdım. Sanırım olgunlaṣıyorum, imdat !! 😂
00 Yorumla
+1 yılBende 2 ay sonra 27 olucam böyle hissediyordum ama yorumlar beni rahatlattı iyi geldi teşekkürler ☺️🍀
52 Yorumla- +1 yıl
burcun ne?
- +1 yıl
Ben 20 yasindayim disaridaki agaclari günesi görünce bile mutlu oluyorum
27 yaş sendromu deniyor buna, normal bir süreç birçok insan 27 de aynı şeyi yaşıyor kendini sevmeye ve geliştirmeye yonelmelisin geçmişe dönüp kaçan fırsatları dusunmemelisin önüne bakıp nasıl ilerleyebilir ya da kendime nasıl katkım olabilir diye planlar yapmalısın 🤗 kalıcı bir şey değil merak etme
30 Yorumla
+1 yıl:) ben 29 yasındayım hala o dusuncedeyım ne yazık kı uzun bır sure veya hayatta bırseyı basarıp kendını kendıne kanıtlamadıktan sonra gecmeyecek o dusunce
30 Yorumla
+1 yılYapmak istediğin şeyleri gerçekleştirmeye bak. Erteleme hastalığı bizi mutluluktan uzak tutan en büyük oyuncu ve bu yaştan sonra aynı iradeyi sürdürürsen, her yaş alışın bir öncekinden sancılı olacak. Nereden mi biliyorum?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet bende bu duyguyu iliklerime kadar hissediyorum..
11 Yorumla
Soran+1 yılSen evli misin , çalışıyor musun
+1 yılBende öyle hissediyorum 25 yaşındayım yeni atanacağım. Tabij ki ilk para kazanmam değil ama geç kalınmışlık hissi var. Bu arada kendi eşimi bulamadığım için üzülüyorum
20 Yorumla
+1 yılAslında herşeyim vakti zamanı var biz buı yaşlarda güzel şeyler olacağına dair hayaller kuruyoruz olmayınca suya düşüyor
50 YorumlaValaha kardeşim bende 28 yaşındayım hiç biseye geç kalmış değilsin kadın olarak biz zaten çabuk olgunlasiyoruz erkeklere göre ama inan bana istediklerini istemediklerini yanda 25 yaşından sonra daha iyi anlıyorsun bence yaşı gayet normal
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de aynı durumdayım. 25 yaşındayım elimde bir işim yok öğretmenim kpss ye hazırlanıp atanmayı istiyorum. Bakıyorum atanan arkadaşlarım var ben neden böyleyim diyorum. Yaşıtlarım ehliyet almış ben hala almadım çünkü geriliyorum. Ama diyorum çok mu geç kaldım almam gerekir mi zor mudur ehliyet almak. Bilmiyorum ben de öyle hissediyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Branş ne hocam?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp_2 temel eğitim hocam. Okul öncesi
- +1 yıl
Hocam ekleme şansın var mı beni?
- +1 yıl
?
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp_2 bişey mi soracaksınız?
- +1 yıl
Evet
+1 yılHerkesin zamanı var herkesin zamanı da farklı kendini başkalarıyla kıyaslama. Biden 80 yaşında amerikan baskani. Obama 50 yaşında oldu atıyorum. herkesin zamanı farklı herkesin geçtiği yollar da farklı kimisinin dikenli kimisinin kaydırak gibi.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakası yok ama senin için de uygun olacaksa öğrenmek istiyorum ilişkin oldu mu hiç olduysa bile:
- Öpüşme
- Sevişme
- Cinsel ilişki
- El ele tutuşma
- Duygusal şeyler
Bunlardan hangisini yaşadın? Şu an o ilişkini aklından çıkardın mı?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bende geç kalmış gibiyim, mesela hiç denize gitmedim, doğup büyüdüğüm ve hala oturduğum şehir baya eski Starbucks McDonald's veteriner falan hiçbişi yok, hayatım boyu hiç dışarıdan yemek söylemedim özel olan bazı şeyler falan dolu
10 Yorumla Bende mesela 40 a geldim ve doya doya birçok şey yaptım ve hala yapıyorum. Olumsuzluklar elbette oluyor. Evlenemedim mesela ama hayat sadece bunlardan ibaret değil diyebiliyorum. Bence çok canını sıkma bu meselelere derim.
10 Yorumla
+1 yılBen 32 yaşındayım. Senden 5 yaş büyüğüm. Ben bile kendimi bişeylere geç kalmış hissediyorum. Oyüzden haline şükret. 5 senen daha var, benim yaşıma gelene kadar, geç kaldığın şeyleri yaşayabilir, yapabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl26 yaşındayım aynı durumdayım. Kendimi çok boş bir insan gibi görüyorum. Ne bi işim var ne bir eşim ne bir hobim tüm gün yatıyorum. Maddi olarakta kötüyüm iyi olsa gezer dolaşırım ama o da yok. Kendimi aşırı kötü hissediyorum hem geç kaldım hem de hiçbir şey yapamıyorum yıllardır
15 Yorumla
Soran+1 yılNiye yapamıyorsun çalışmıyorsun mesela. Ne gibi engellerin var hayatında seni etkileyen?
Cevap sahibi+1 yılİş bulamıyorum hayatım her alana başvurdum tık yok. Hani olsa da bit şey değişmiyor çünkü iş ev oluyor bu seferde bilmiyorum insanlar nasıl hayattan zevk alabiliyor
Soran+1 yılHımm evet iş bulamıyorsan sıkıntı. ay kimler neler buluyor karşına iyi bi insan çıkar inş. Ama böyle hep evde olursan bulamazsın ki. Ben çalışıyorum ama ona rağmen daha sosyal aktif olmak lazım yoksa bulamicaz
Cevap sahibi+1 yılAy inşallah. Evet onu ben de düşünüyorum evdeyken birini nasıl bulacağım diye aktif olsak sıkıntı olmasak sıkıntı. Allah hayırlısını güzelini versin her şeyin artık. Hevesimiz olsun yeter
- +1 yıl
hayırlısını belki vermiştir Allah şu an burada gizli görüşcü :)
Yani ben 31 yaşındayım bende çoğu şeye geç kaldım hatta herşeye
20 Yorumla
+1 yılHayatımız boyunca her zaman bireylere geç kalmış olacağız ver hep birseyler için erken olacak. O yüzden bunlara takılma yarın var olacağımız bile belli olmayan bu hayattan elinde ki olanaklara sahip çık daha fazlası için çabala ama zevk al.
00 Yorumla
+1 yılEvet var ve çevremde de çoğu insanda var. İş evlilik çocuk yoksa hep o his oluyor ama bunları bu yaşta yapan da az ve yapmak doğru mu emin değilim. Yapmış olsan bu sefer de gençlik kaçtı diye düşünürdün.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi bundan 30 sene önce yaşanıyordu Ben kız arkadaşımın elini tutamazdım o dönem ya
10 Yorumla 33 olunca da aynı duygular zaman akıp gidiyor yetişemezsin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Çoğu insanlar evlilik için geç kalınmış hissediyorlar. Halbuki yaşla bir alakası yok, herşeyde bir hayır vardır. Hep iyi şeylere odaklanırsan o şey çoğalır bunu unutma.
12 Yorumla- +1 yıl
"Yaşla bir alakası yok" derken kendini kandırıyorsun. Doğurganlık düşüyor, çocuğuna yetişemeyecek şekilde yaşlı oluyorsun çocuk büyüdüğünde. Evde kalanların avuntusu bu. Kaldı ki güzellik de azaldığı için daha orta seviye talipler oluyor veya evlenemediği için son çare sen oluyorsun falan.
- +1 yıl
Dediğin doğru olabilir ben onu kastetmedim. 30 yaşına kadar herkes evlenmek şart değildir. Duygularını bastırılmış insanlar aceleyle evlenmek bu sağlıklı bir şey değildir. Fakat hayırlı neyse o olur her zaman böyle söylemek gerekir. Ve hiç beklemediği bir gün kısmeti çıkar o yüzden kesinlikle evlenemedim diye şikayet etmemeli.. Yaşı sınırlı değil sınırsızdır, kimisi 20 yaşında evlenir kimisi 25 kimisi de 35-40 yaşlarında evlenenler, çocuk sahibi olanlar var. Geç kalınmış hissetmesinler. Ki hep evlilik iyi şeylere odaklanalım. Neye odaklanırsan o şey büyür bunu unutma.
Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Öyle veya böyle hayat devam ediyor..
Moral bozmaya gerek yok.
10 YorumlaAsil olay 27de basliyor.
Saka saka 30da basliyo ama farkina erken vardiysan cok daha iyi ;)22 Yorumla
Soran+1 yılÜç yıl kazançlıyım 🤣 ben deki bu farkındalık 20 lerinn başında olsaydı çok farklı olurdu her şey
Öncelikle nelere gec kalınmış nelerin olması lazımken olmamış olsaydı daha mı iyi olurdu ya da olmazmıydı bunları net ir şekilde cevaplandıra biliyorsan bu soruyu sorman gerekli bence cevabını bilmedigin veya kararsız kaldığın soruları aklının ucundan bile geçirmemeni tavsiye ederim
00 YorumlaÇoğu insan bunu 20'li yaş sendromu olarak adlandırır çok yaygın bir durum. 20'li yaşlara gelmeden önce belki çok fazla hayalimiz vardı ama gerçekleştiremedik bir anda kendimizi 20'li yaşlarda bulduk ama yalnız olmadığımızı bilmemiz gerekir bu durumu yaşayan çok fazla insan var. Ama hayata kendini hiçbir zaman geç kalmış hissetmemen lazım Önemli olan yapmadıkların ve yapamadıkların değil bundan sonra yapacaklarındır
00 YorumlaBen cok erken yaşadım bazılarının cok sonra yaşadıklarını simdi ise yaşanacak seyler kalmadı gibi yas 27 artık yavas yavas birseylere başlamak lazım geç mi hayır tabiki
00 Yorumla
+1 yılŞu an bulundugum durumu yasiyorsun 25 yasindayim bende oyle hissediyorum baskılanmış bir hayat kabul etmen gereken senin adina secilmis ve razi gelmen gereken bir hayat var ve sirf buyuzden huzursuzluk yasadigin icinde uyumsuz gecimsiz bir insan olarak adlandiriliyorsun karakteri oturmamis ne istedigini bilmeyen cocuk diye asagilanan birisi olarak evet seni cok iyi anliyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu duyguları bende yaşıyorum sanırım hayallerimiz gerceklesmedigi için böyle üzülüyoruz ama aslında hiç bir şey geç çıkmıyor bir zamani var herşeyinde beklemeyi bilmiyoruz
00 Yorumla Otuz olunca düşünmeyi de bırakırsın, geçmişe değil önüne bakarsın, yeni planlar yeni yeni yaşam tarzı vs. her şey nasip demeye başlarsın.
Yani kısaca artık tam olarak olgunluk başlamış.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılekonomi kötü ondan dolayı ama geç kalmış gibi düşünme şimdi bişeyler yapmaya başlasan yine olur daha yaşlanmadık
10 Yorumla
+1 yılBu yaştan sonra evlenemezsin çok seçici oluyorsunuz siz kızlar
15 Yorumla
Soran+1 yılValla seçiciyim biraz
- +1 yıl
Biliyorum 27 30 yaştan sonra sil baştan tanışıp evlenmek çok zor ya
Soran+1 yılValla ailem de hep erken derdi önceden şimdide biz bulamıyoruz 😂aslında bulurum da istediğim gibi olmuyor. Kimse evlenmek için görüşmüyor bu devirde
- +1 yıl
Çok haklısın aslında ama kesinlikle karamsar olma her erkeği burdaki gibi sapık sanma güzel insanlar kesinlikle var çok Tanı güzel tanı korkma
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ben tam olarak aynı yaştayız ve böyle hissediyorum çaresisin
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçevrende gördüğün yanlış hayatlar sana böyle hissettiriyor ama bu doğru değil geç kalmış değilsin belki de tam zamanında orada olacaksın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yıl30 dan sonra daha kötü oluyor 😀
26 Yorumla
Soran+1 yılDeme ya
- +1 yıl
İş güç yoksa daha zor tabi kozlar bir de evde kaldım ben moduna giriyor
Soran+1 yılYok işim gücüm var. Aslında ben istemedim hep kendimi geliştirmek hazır hissetmek istedim. Ama şimdide birden bire geç kalmışım gibi🥺
- +1 yıl
Çok takılma ve hedeflerine ulaşmak için çalışmaya devam et
Soran+1 yılPekiii
- +1 yıl
👋👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla sana iyi şeyler yazanlar olmuş Bilenler dahil, Gerçekse acı maalesef bi çeşit biyolojik saat senin kisi Evet geç kaldın demiyorum ama Geç kalmaya doğru gidiyorsun 30 larda daha net anlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılEvet bende 30 oldum doğru duzgun biryeri gezemedim arkadaşlarım ile doya doya oynayamadım, hiç gönlüne giren bir kız olmadı o duyguyuda yasayamadim
00 Yorumla
+1 yılYaşama daha gençsin... Toplumumuz böyle hissettiriyor niye evlenmiyorsun evdemi kaldın gibi cahil söylemlerle
00 Yorumla33 yaşıma gelince anladım geç kaldığımı. Daha da bir şey farketmiyor artık çünkü geç kaldım o treni kaçırdım
00 Yorumla- Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 27 yaşına geldim ama bir şeylere geç kalmış gibi hissediyorum. Benzer duyguları yaşıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bu tür duyguları yaşamak oldukça normaldir ve birçok insan benzer hisleri deneyimler. Yaş ilerledikçe bazı insanlar belirli yaşlarda belirli başarıları veya dönüm noktalarını elde etmiş olmayı beklerler, ancak hayat herkes için farklıdır ve herkesin kendi hızında ilerler. Bu duyguları anlamak ve kabul etmek önemlidir. Bir psikolog olarak bu tür duyguların arkasındaki nedenleri keşfetmek ve kişinin hayatında ne tür değişiklikler yapabileceğini, hangi hedeflere odaklanabileceğini ve daha fazla tatmin ve memnuniyet hissi elde edebileceğini keşfetmek için destek sunabilirim. Geçmişte yaşanan deneyimler, aile geçmişi ve kişisel değerler gibi faktörlerin incelenmesi, bu duyguların anlaşılmasına ve üstesinden gelinmesine yardımcı olabilir.
Bu duyguları ele alırken kendinize şu soruları sormanız farkındalık yaratabilir: Şu anki duygularımı neler etkiliyor? Geçmişteki hayallerim ve beklentilerim nelerdi ve şimdi bunlarla ne durumdayım? Hayatımda neleri değiştirebilirim veya hangi yeni hedeflere odaklanabilirim? Bu duyguları kabul etmek ve onlarla nasıl başa çıkabilirim? Kendimle ve yaşadığım deneyimlerle nasıl daha kapsamlı bir şekilde bağlantı kurabilirim? Bu tür sorular kendinizi anlamanıza ve gelecekte daha tatmin edici bir yaşam için adımlar atmaya yardımcı olabilir.